homeback to menu
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Graphic Communication
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Oversikt

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview
Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Salg og markedsføring


Salgs- og markedsføringsfunksjonene gjennomgår nå en teknologidrevet transformasjon. Bruk det til din fordel for å gi kundene og de ansatte en bedre opplevelse. Utnytt mulighetene ved netthandel for å styrke kundelojaliteten, og skap mer virkningsfull kundekommunikasjon med personlig tilpasset innhold via flere kanaler. Gjør det lettere for de ansatte å jobbe fra andre steder med smarte løsninger som bidrar til at de kan samhandle på en sikker måte.

Det har blitt enda viktigere at salgs- og markedsføringsavdelingene jobber sammen om å gi kundene en best mulig opplevelse og få inntektene opp igjen. Ricoh tilbyr et utvalg av løsninger som kan hjelpe salgs- og markedsføringsrådgivere med en prioritert digital tilnærming og iverksette en markedsstrategi som når bredt ut gjennom flere kanaler, og engasjerer og tiltrekker nye kunder.

Gi både kundene og de ansatte en bedre opplevelse

 • Styrk kundeopplevelsen

  Styrk kundeopplevelsen

  Implementer en ny netthandelsplattform, eller gjør tilpasninger i den du allerede har, for å øke kundeengasjementet. Kommuniser med kundene på deres premisser for å skape vekst og redusere salgskostnadene.

 • Effektiviser kundekommunikasjonen

  Effektiviser kundekommunikasjonen

  Forbedre kundenes opplevelse og lojalitet ved å kommunisere personlig tilpasset innhold via flere kanaler på riktig tidspunkt og i riktig format. 

 • Legg til rette for et spredt salgsteam

  Legg til rette for et spredt salgsteam

  Ta i bruk intelligente løsninger for fjernarbeid som sikrer at salgsteamene dine kan samhandle på en sikker måte og jobbe effektivt uansett hvor de er.

Rapport fra IDC – Intelligent kundeopplevelse

Undersøkelser fra IDC viser at bruken av digitale plattformer vil fortsette å øke de neste fem årene. Bedrifter som tar i bruk disse plattformene i løpet av de neste to årene, vil bli ledende aktører på markedet gjennom hele det neste tiåret.
IDC logo - image


Kundehistorier

 • DIA Supermarkets

  DIA dagligvareforretning

  Ricoh hjelper dagligvarekjeden DIA med å forenkle nettbutikken slik at kundene får en personlig tilpasset opplevelse og tilbud.

 • Allfunds Bank digital customer portal

  Allfunds Bank

  Ricoh utvikler en smart kundeportal for Allfunds Bank med alle tjenestene samlet på et sted, som gjør banken til en ledende aktør i finanssektoren.

 • IEMA

  IEMA

  Med hjelp fra Ricoh kan IEMA sentralisere driften og få bedre oversikt over inntekter og medlemskap. Dermed forbedrer de administrasjonen og medlemsservice.


Ta kontakt med oss

Snakk med en av våre eksperter for å finne ut hvordan vi kan gjøre forbedringer i teknologien du bruker til salg og markedsføring.

Kontakt oss