seamless digital workspace experience
LEADING CHANGE AT WORK

Verktøyene, teknologien og kompetansen du trenger for å møte fremtidens største arbeidsutfordringer

Våre forretningsløsninger

Teknologien endrer måten du jobber på. Den endrer måten team samarbeider på, hvordan du betjener kundene dine, hvordan du beskytter virksomheten din, og til og med hvordan den utvikler seg.    
 
Veileder deg hele veien   
I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten – at det skaper engasjement blant de ansatte, oppmuntrer til innovasjon, styrker sikkerheten og bidrar til økt bærekraft. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Leading Change at Work Video Cover.jpg

Arbeid i endring

I Ricoh hjelper vi folk med å jobbe uten å inngå kompromiss. Vi sørger for at den riktige informasjonen og teknologien alltid er tilgjengelig, alltid er sikker og alltid fungerer for alle.

Løsninger og tjenester

digital workspace

Digital arbeidsplass

Arbeid handler om hva du gjør, ikke om hvor du gjør det. Vi utformer, konfigurerer og implementerer digitale arbeidsområder, slik at de ansatte kan samhandle effektivt og få mest mulig ut av arbeidsdagen, uansett hvor de jobber.
Utnytt alle mulighetene til de ansatte
cloud solutions and IT infrastructure services

Sky og infrastruktur

For å få mest mulig nytte av skyløsninger må du ha en tydelig visjon. Vi bidrar med veikart og skyløsninger som hjelper deg med å modernisere og konsolidere IT-infrastrukturen, automatisere arbeidsoppgaver og transformere forretningsdriften.
Få mest mulig nytte av sky
business process management solutions and services

Administrasjon av forretningsprosesser

Når du automatiserer manuelle, arbeidskrevende oppgaver, vil virksomheten din gå på skinner. Vi holder de ansatte engasjert og produktive med enklere, raskere og mer kostnadseffektive arbeidsmetoder.
Effektiviser forretningsprosesser og arbeidsflyt
cybersecurity strategy, services and solutions

Cybersikkerhet

Gå offensivt til verks mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente løsninger og tjenester som er tilpasset dine viktigste forretningsprosesser. Med vår ledende kompetanse på cybersikkerhet kan vi hjelpe deg med å bygge en solid IT-infrastruktur samt forstå og håndtere svakheter, slik at du trygt kan utvide virksomheten.
Oppdag, forutse og forhindre cyberangrep
digital customer experience

Digital opplevelse

God kundeopplevelse starter med en god medarbeideropplevelse. Vårt dyktige team med dataeksperter og -utviklere hjelper deg med å overgå kundenes forventninger i hvert eneste berøringspunkt. Vi designer, bygger, implementerer og vedlikeholder løsninger som gir dine ansatte det de trenger for å gi et virkningsfullt inntrykk som varer.
Gi bedre digitale opplevelser
Graphic Arts 2

Grafisk kommunikasjon

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om de ulike løsningene våre for grafisk kommunikasjon
Ricoh_Gartner_Magic_Quadrant.jpg

Ricoh anerkjennes i årets Gartner Magic Quadrant-rapport for Managed Workplace Services i Europa.

Last ned din kopi

Anerkjent i bransjer over hele verden

Kundehistorie

Case Universiteit Utrecht

Satser på innovasjon

NH Hotel Group ønsket å forbedre effektiviteten i gjeste- og servicevirksomheten. Et samarbeid med Ricoh resulterte i et system for samhandling og møteromstjenester.
Last ned kundehistorien

Kundehistorie

nwg italia ricoh case study

Pålitelig tjeneste som alltid er tilgjengelig

NWG bruker en ny infrastruktur som er avhengig av høytytende servere, lagring og systemer for sikkerhetskopiering for å sikre at tjenestene alltid er tilgjengelige.
Last ned kundehistorien

Kundehistorie

royal floraholland uses docuware

Optimalisering av arbeidsflyt for Royal FloraHolland

Royal FloraHolland valgte DocuWare fordi det tilbyr komplett arkivering, omfattende søkemuligheter og funksjonalitet som sikrer samsvar med regelverk, levert som en tjeneste.
Last ned kundehistorien

Ta kontakt med oss

Snakk med en Ricoh-ekspert

Ta kontakt med en av våre rådgivere for å finne ut hvordan vi kan hjelpe bedriften din.

Kontakt oss