HJemTilbake til menyen
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Kontakt oss

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview

Innovasjon

Innovasjon har stått i sentrum hos Ricoh helt fra tidlig skriver- og faksdesign til dagens fokus på å bringe mennesker, teknologi og prosesser sammen for å utvikle bedrifter.

Bedriftsinnovasjon

I dagens konkurranseutsatte og globale marked er vekst og fremgang avhengig av evnen til raskt å identifisere og svare på nye utfordringer og kundemuligheter. Takket være erfaringen vår fra banebrytende utskrifts-, faks- og kamerainnovasjon har vi utviklet oss over flere tiår til å bli en pålitelig partner som leverer tjenester for å hjelpe organisasjoner med å forbedre virksomhetens konkurranseevne, produktivitet og arbeidsprosesser. 

I dag gjør vi mer enn å levere førsteklasses kvalitetsutskrift- og kommunikasjonssystemer. Vi hjelper deg også i overgangen fra en tradisjonell papirbasert arbeidsprosess til en problemfri digitalisert drift. Ricoh bidrar i tillegg til å identifisere nye områder for å forbedre driftsproduktiviteten, håndtere svinn på tvers av organisasjonen og møte kravene til en stadig mer kompleks lovgivning innen industrien.

Teknologiinnovasjon

Ricoh har en stolt bakgrunn innen teknologiinnovasjon – fra verdens første banebrytende høyhastighets kontorfaksmaskin på 1970-tallet via multifunksjons digitalkopimaskinene på 1980-tallet og frem til dagens 3D-skrivere og nettskybaserte nettverksprogrammer.

Som følge av at arbeidsplassen utvikler seg, er det viktig for oss at vi leverer nye produkter for å holde tritt med utviklingen og bidra til å være en katalysator for positive endringer. Dagens avanserte kommunikasjonssystemer og innovasjoner innenfor arbeidsteknologier legger til rette for fleksible arbeidsmønstre for privatpersoner og organisasjoner i alle slags størrelser.

Vi designer produkter som fungerer på den måten folk ønsker å arbeide, med alt fra appbaserte brukergrensesnitt med berøringsskjermer på de nyeste multifunksjonsskriverne våre, til innebygget, enkel og selvstendig brukerstøtte som gjør at du kan håndtere vanlige problemer på direkten.

Vi er blant de ledende bedriftene innen industriell produktinnovasjon med lanseringen av RICOH «Advanced Direct Manufacturing Services», som produserer deler og produkter ved hjelp av 3D-utskriftsteknologi. 30 år og 200 verdensgjeldende patenter senere setter fremdeles inkjet-teknologien vår standard i markedet innen flere industrielle sektorer og nisjemarkeder.

Forskning og utvikling (FoU)

Vår teknologiinnovasjon muliggjøres takket være solid investering i forskning og utvikling. Ettersom vi lanserer nye produkter og prosesser på markedet, fortsetter vi å overvåke og evaluere våre eksisterende produkter og tjenester slik at de fremdeles er tilpasset kundenes behov.

Bærekraftighet er kjernen i vår produktutvikling – helt fra starten av utviklingsfasen – og vi sørger for at all Ricoh-teknologien utarbeides på en måte som gjør miljøpåvirkningen så liten som mulig gjennom hele produktets livssyklus.

Vi legger vekt på samarbeid innen FoU. Ved vårt Europeiske teknologisenteret utvikler vi skreddersydde løsninger for å møte kundenes krav. Vi arrangerer en årlig kundekonferanse, hvor kundene får muligheten til å se våre nyvinninger, dele sine meninger, samt påvirke produktet før det lanseres på markedet. Vi har også startet «Ricoh Developer Program™» (RiDP ™), som er et samarbeid med programvareutviklere om å skape og utvikle applikasjoner som øker verdien av Ricoh-produktene.

 • Utmerkelser

  Utmerkelser

  Vi er stolte av å fortelle mer om noen av premiene og utmerkelsene vi har fått i løpet av årene.

 • Vår virksomhet

  Vår virksomhet

  Uansett hvor du befinner deg i verden så har vi industriekspertise og et globalt nettverk som kan hjelpe deg med å nå dine forretningsmål.

 • Nøkkelpersonell

  Nøkkelpersonell

  Møt noen av ansiktene bak suksessen vår.