Administrerte tjenester for cybersikkerhet
cybersecurity

En kostnadseffektiv, skalerbar tilnærming til profesjonell cybersikkerhet

Administrerte tjenester for cybersikkerhet

Det å oppdage og forhindre datainnbrudd og andre IT-sikkerhetshendelser er en pågående og kontinuerlig aktivitet. Etter hvert som truslene utvikler seg, må IT-infrastrukturer tilpasses nye variabler, og nye mål og implementeringsstrategier må defineres. Mangel på personell med kompetanse på cybersikkerhet gjør dette til en enda større utfordring.    
 
Kostnadseffektiv cybersikkerhet døgnet rundt  
Våre administrerte tjenester for cybersikkerhet bidrar til å håndtere slike utfordringer. Våre eksperter på cybersikkerhet overvåker og administrerer sikkerhet for nettverkene og enhetene dine. Som ditt eksterne team utnytter vi verktøy, kompetanse, analyser og erfaring fra virkelige hendelser for å levere en skalerbar, kostnadseffektiv tilnærming til cybersikkerhet døgnet rundt.

Løsninger og tjenester

Sikkerhetsinformasjon og hendelseshåndtering (SIEM)

areo

Reduser responstiden ved risikable hendelser

Når kriminelle forsøker å bryte seg inn i et nettverk, har de ofte et overtak fordi de fleste sikkerhetssystemer er reaktive fremfor proaktive. Et velfungerende SIEM-system vil proaktivt samle inn og analysere logger for å oppdage når et angrep er i ferd med å skje, og aktivt beskytte mot angrep.    
 
Helhetlig, dynamisk innsikt  
Vår administrerte SIEM-tjeneste overvåker, identifiserer, klassifiserer, verifiserer og advarer deg om IT-sikkerhetshendelser. Den kombinerer ulike teknologier for å gi helhetlig og dynamisk innsikt og hendelseshåndtering som bedrer sikkerheten.    
 
Kompatibel og omfattende SIEM   
Tjenesten benytter datafeed i sanntid fra datainnsamling, syslog-tjenester og API og er kompatibel med flere teknologier, inkludert Palo Alto, Trend, Forcepoint, ServiceNow, og Cisco. I tillegg til å opprette IT-støtteforespørsler automatisk ved sikkerhetsvarsler iverksetter tjenesten også tiltak for hendelseshåndtering. Vår støtte for SIEM inkluderer:    
 
Rask utbedring  
 • håndtering av store alvorlige hendelser døgnet rundt  
 • tilgjengelighet for internettportaler, dashbord og lagring  
 • identifisering og klassifisering av hendelser 
 • øyeblikkelig skalering for å imøtekomme IMAC (installer, flytt, legg til, endre for fysiske enheter) 
 • varsling av alvorlige hendelser på under 15 minutter; moderate hendelser på under en time 
 • reduser antall falske varslinger med analyse av brukeradferd 
 • periodiske gjennomganger av eksisterende SIEM-regler og sikkerhetsvarsler
Kontakt oss

Brannmur og Secure Access Service Edge (SASE)

areo

Begrens kommunikasjon utenfra og inn og optimaliser grensevern

Med mange brannmurer å administrere, ofte med ulike leverandørteknologier, sliter mange bedrifter med selv grunnleggende brannmurkonfigurasjon, samtidig som sikkerheten og integriteten i nettverket skal opprettholdes. Dette er en krevende balansegang som kompliseres ytterligere når en organisasjon er spredt over flere land og det er flere brannmur-team som jobber i ulike tidssoner.    
 
Alle tjenester for nettverkssikkerhet samlet i én sky  
Gartner trekker frem SASE som den viktigste metoden for å beskytte en organisasjon som har tatt i bruk skyteknologi, og som ikke lenger har en statisk og tydelig definert nettverksperimeter. SASE-konseptet innebærer at alle tjenester for nettverkssikkerhet samles i en enkelt skyarkitektur som er felles for alle brukere, uansett hvor i verden de befinner seg.   
 
Sikkerhet døgnet rundt, hver dag  
Vår tjeneste for brannmur og SASE sørger for at brannmursystemet ditt er oppe og går kontinuerlig og sikkert uansett plassering. Vårt team med erfarne brannmurspesialister er tilgjengelig hver dag, døgnet rundt for å opprettholde økt sikkerhet og redusere risikoen for inntrenging ved å beskytte og administrere din interne og eksterne nettverkssikkerhet og -segregering.    
 
Vi leverer rapporter regelmessig som viser innloggingsforsøk, endringer, oppdateringer og tilstandsstatus for alle enheter. I løsningen inngår:    
 
 • SD-WAN (Software Defined Wide Area Network) 
 • Sikkerhet for eksisterende SD-WAN/MPLS-implementeringer som enkelt kan oppgraderes til full mesh SD-WAN hvor som helst i verden 
 • ekstern pålogging med virtuelt privat nettverk (VPN) for alle kontorer og brukere 
 • Zero Trust Network Access for alle brukere Standarder for tjenestekvalitet 
 • DNS-sikkerhet 
 • Secure Web Gateway
Finn ut mer

Privileged Access Management (PAM)

areo

Sørg for sikker tilgang til all forretningsinformasjon

Uten å ha strukturert, sporet og sikker tilgang til informasjon kan inntrengere få tilgang til bedriftens data. Avansert programvare for privileged access management (PAM) kan beskytte disse dataene, men det å administrere og optimalisere PAM-løsninger kan være komplekst, ressurskrevende og kreve spesialistkompetanse.   
 
Fullstendig administrert for fullstendig sikkerhet  
Med søkelys på brukerresultat og med effektiv administrasjon av PAM-programvare beskytter vår fullt administrerte PAM-tjeneste bedrifter fra misbruk og utnyttelse av privilegert påloggingsinformasjon.    
 
Et eget team med PAM-spesialister  
Tjenesten er designet som et alternativ til å ansette eller omskolere eksisterende personale og består av et dedikert team av PAM-spesialister og trusselanalytikere som administrerer og optimaliserer PAM på dine vegne. De hjelper med å kontrollere kostnadene, øke sikkerheten og redusere risiko ved å beskytte og administrere miljøer med privilegert tilgang.
Kontakt oss

Administrert e-postsikkerhet

areo

Beskytt deg mot e-postsvindel

Nettkriminelle sender falske e-poster som inneholder virus, skadelig programvare, spam, phishing-angrep og andre nettsikkerhetstrusler. De håper at brukerne skal gjøre enkle feil som å klikke på en usikker lenke eller et vedlegg. Administrerte tjenester for e-postsikkerhet kan beskytte virksomheten din mot datainnbrudd, uautorisert tilgang og andre sikkerhetstrusler via e-post.    
 
Administrert, vedlikeholdt og overvåket e-postteknologi  
Vår administrerte tjeneste for e-postsikkerhet har en prediktiv tilnærming til å oppdage, analysere og blokkere e-posttrusler før de når brukernes innboks. Våre eksperter på IT-sikkerhet administrerer, vedlikeholder og overvåker e-postteknologien og iverksetter sikkerhetstiltak som gjør e-postene dine sikre og fri for skadelig innhold. De ansatte kan føle seg tryggere og konsentrere seg om de viktigste oppgavene sine.
Kontakt oss

Administrert antivirus

areo

Optimaliser antivirussystemer for alle bedriftens enheter

Ikke-administrerte antivirussystemer tillater at sluttbrukere slår av eller på antivirus på datamaskinen sin, og dette utsetter virksomheten for stor risiko. Et sentralt administrert antivirussystem sørger for at alle sikkerhetstiltak som er påkrevd i organisasjonen din, blir iverksatt. Dette forutsetter imidlertid IT-personell med høy kompetanse og forvaltningsinfrastruktur.    
 
Den beste antivirusløsningen for din virksomhet   
Vi tilbyr støtte gjennom vår automatiserte, administrerte antivirustjeneste. Den sikrer at antivirus er oppdatert, at planlagte skanninger utføres, og at skadelig programvare oppdages, analyseres, bekjempes og rapporteres umiddelbart. Dette er et viktig tiltak for å beskytte serveren, systemene, nettverket og enhetene med trådløs tilgang. Avhengig av behovene og størrelsen til din bedrift kan vi også hjelpe deg med å implementere den beste antivirusløsningen på markedet.
Kontakt oss

Ta kontakt med oss

Snakk med en Ricoh-ekspert

Ta kontakt med en av våre rådgivere for å finne ut hvordan vi kan hjelpe bedriften din.

Kontakt oss