software engineers at work

Moderne programvare tilpasset dine forretningsbehov

Programvareteknikk

Programvare er blitt avgjørende for måten vi jobber på. En skreddersydd løsning som benytter markedsledende tjenester for programvareteknikk, har evnen til å transformere organisasjonen din og gjøre forbedringer i alt fra samhandling til arbeidsprosesser. Det bidrar til at du kan utmerke deg, være mer fleksibel, redusere sikkerhetsrisiko og øke omsetningen. Men å implementere riktig programvare og administrere den effektivt kan være kostbart, komplekst og utfordrende.    
 
Kundetilpasset programvare som gir deg et konkurransefortrinn  
Vi spesialbygger programvare som er tilpasset dine prosesser og arbeidsflyt, så du trenger ikke ta til takke med standardløsninger. Våre fagfolk veileder, designer, implementerer og administrerer programvaren, slik at du kan oppnå konkurransefortrinn med bransjeledende programplattformer, skreddersydde apper eller virtualisering av eldre apper. Vi leverer en administrert tjeneste som bistår dine ansatte i arbeidet og sikrer at du alltid ligger et hestehode foran konkurrentene dine.

Løsninger og tjenester

Programutvikling

areo

Definer din utviklingsreise

Mange organisasjoner sliter med utdaterte, eldre programmer som er altfor komplekse og ikke lenger dekker behovene. Når interne utviklere er fullt opptatt med å vedlikeholde eksisterende systemer, kan det være krevende å utvikle nye programmer slik at de kan migreres og moderniseres, og dermed opprettholder konkurranseevnen din og sikrer at forretningsmålene nås.    
 
Dyktige utviklingsteam i full sving  
Våre utviklingsteam jobber med den nyeste fullstack-teknologien og spesialiserer seg på å overføre nye programmer til komplekse, eldre systemer og modernisere dem – for slik å knytte organisasjoner sammen på tvers av avdelinger og grenser.    
 
Moderne programvaretjenester  
Vi støtter også skybasert programutvikling ved å bruke ledende skyplattformer som Microsoft Azure. Med alt fra digital veikartanalyse til workshop i designtenkning tilbyr vi en rekke moderne programvaretjenester, inkludert Site Reliability Engineering og DevOps for å sikre at du utvikler de riktige verdiskapende verktøyene på den smarteste og mest effektive måten.
Kontakt oss

Etterspørsel etter intelligente digitale plattformer

Forskning fra IDC viser at bruken av digitale plattformer vil fortsette å øke, og at bedriftene som er først ute, vil være markedsledende det neste tiåret.

Ta kontakt med oss

Snakk med en Ricoh-ekspert

Ta kontakt med en av våre rådgivere for å finne ut hvordan vi kan hjelpe bedriften din.

Kontakt oss

Ricohs forretningstjenester

Få mer informasjon om våre profesjonelle tjenester og løsninger som hjelper virksomheten din videre på den digitale reisen.

Se alle våre forretningsløsninger
seamless digital workspace experience

Digital opplevelse

Vårt høyt kvalifiserte team med dataeksperter og -utviklere designer, bygger, implementerer og betjener løsninger som hjelper deg med å oppnå maksimalt kundeengasjement.

Les mer

Administrasjon av forretningsprosesser

Vi bidrar til økt engasjement og produktivitet blant de ansatte med enklere, raskere og mer kostnadseffektive måter å jobbe på.

Les mer

Cybersikkerhet

Vi kan hjelpe deg med å bygge en solid IT-infrastruktur samt forstå og håndtere svakheter, slik at du trygt kan utvide virksomheten.

Les mer

Sky og infrastruktur

Vi sørger for veikart og skyløsninger som hjelper deg med å modernisere IT-infrastrukturen, automatisere arbeidsmengden og transformere forretningsdriften.

Les mer

Digital arbeidsplass

Vi designer, konfigurerer og implementerer digitale arbeidsområder, slik at de ansatte kan samhandle effektivt og få mest mulig ut av arbeidsdagen, uansett hvor de jobber.

Les mer