Tenester og løsninger for it infrastruktur
IT infrastructure services

Tilpasset støtte for IT-infrastrukturen din

Løsninger og tjenester for IT-infrastruktur

I dagens digitale verden er IT-infrastrukturen selve fundamentet i organisasjonen din. Virksomheten er avhengig av den, men mange bedrifter har ikke oppdatert kompetanse eller dekning for alle IT-systemene og tyr til tredjeparter for å få dekket sine særegne behov. Dette kan imidlertid resultere i ulike tilnærminger, verktøy og metoder og dermed usammenhengende støtte hvis det skulle oppstå problemer.    
 
Ta i bruk alle mulighetene dine  
Ricoh sørger for effektiv, sikker og pålitelig administrasjon av IT-infrastrukturen din – som gjør at du kan utnytte alle ressursene dine.  
  • Konsolidering, standardisering, automatisering og virtualisering av systemer  
  • Maskinvare- og programvareløsninger  
  • Administrerte tjenester og rådgivning   
En spesialtilpasset tilnærming med global rekkevidde  
Vi skreddersyr løsninger for å oppfylle dine spesifikk behov – takket være vår globale rekkevidde kan vi tilby en helhetlig tilnærming som overholder de nyeste bransjestandardene. Formålet vårt er at du trygt skal kunne overlate håndteringen av IT-problemer til våre spesialister, slik at du kan konsentrere deg om det som virkelig teller i virksomheten din.

Løsninger og tjenester

Tjenester for virtualisering

areo

Optimaliser og forenkle gjennom virtualisering

Energiforbruket til datasentre øker raskt, og det har derfor blitt desto viktigere å investere i ressurser som sørger for at IT-infrastrukturen din er oppe og går til enhver tid. Dette skjer parallelt med økt etterspørsel etter bedre IT-støtte.    
 
Omfattende veiledning og støtte   
Virtualisering er en viktig forutsetning for en moderne IT-infrastruktur og gir deg fleksibiliteten du trenger i en digital transformasjon. Med vår omfattende og integrerte kompetanse, funksjonalitet og veiledning for beste praksis kan du være trygg på at du får den støtten du trenger til å håndtere og redusere risikoen for driftsavbrudd.  
  • Optimaliser infrastrukturen og strømforbruket  
  • Gjennomfør raskere utrulling  
  • Overfør gamle apper til fullstendig virtualiserte miljøer
Kontakt oss

Kjerneinfrastruktur, lagring og serveradministrasjon

areo

Den rette infrastrukturløsningen for dine behov

Det er viktig at dagens systemer fungerer og er sikre til enhver tid. Kapasitets- og sikkerhetsproblemer må oppdages og løses proaktivt før de får konsekvenser for virksomheten. Systemene må kunne tilpasses til nye prioriteringer og økte behov. Dette kan utsette IT-medarbeiderne dine for et stort arbeidspress når de samtidig må sørge for å opprettholde driften.    
 
En leverandøruavhengig tilnærming  
Vi tar hånd om bekymringene dine ved å analysere dine spesifikke behov og krav til sikkerhet i utformingen av en skreddersydd infrastruktur. Med en leverandøruavhengig tilnærming kan våre spesialiserte teknikere imøtekomme kravene dine og sørge for at du trygt kan lagre, administrere og tolke data uavhengig av virksomhetens omfang.
Kontakt oss

Ta kontakt med oss

Snakk med en Ricoh-ekspert

Ta kontakt med en av våre rådgivere for å finne ut hvordan vi kan hjelpe bedriften din.

Kontakt oss