Print room

Bygg et interntrykkeri som tilrettelegger for nye måter å jobbe på

Interntrykkeri

Interntrykkerier endrer seg – behovet for digitaltrykk og nye bruksområder gir økende belastning på organisasjoner så vel som profesjonelle trykkerier. 
 
Det er et større behov for utskrift internt og tjenester for forretningskontinuitet som kan tilpasses endrede markedsforhold. Samtidig står produktivitet, effektivitet og kvalitet høyt på agendaen ettersom det blir større konkurranse om å levere nye utskrifts- og digitale tjenester. I en verden som endrer seg, ser organisasjoner hvor stor nytteverdi interntrykkerier, eller hustrykkerier, kan ha i viktige prosesser. For å gjøre virksomheten klar for fremtiden er det nødvendig å benytte digitale dokumenttjenester, tilrettelegge for eksternt arbeid og håndtere post og kundekommunikasjon effektivt.
Med et team av bransjespesialister og en prisvinnende portefølje hjelper Ricoh deg med raskt å transformere interntrykkeriet ditt til et kommunikasjonssenter. I tillegg til å håndtere vekst innen markedsføring og reklametrykk administrerer vi samstemt kommunikasjon i papirformater og digitale formater.    
 
Vi kan veilede deg i å finne nye forretningsmuligheter for å utvide tjenestene, skape nye inntektsstrømmer eller redusere utskrifts- og leverandørkostnadene for å sikre fremtidige investeringer.

Løsninger og tjenester

Utforsk vår markedsledende portefølje av arkmatede systemer for å skape ubegrensede muligheter.

Systemer for monoutskrift

areo

Oppskaler utskrift etter behov

Mange interntrykkerier benytter seg fremdeles av grunnleggende produksjon av svart-hvitt-utskrifter, men mange monoutskriftssystemer er ikke produktive nok og har ikke alle de etterbehandlingsfunksjonene som kreves for å møte dagens behov.    
 
Svart-hvitt-serien vår gir den nødvendige driftssikkerheten til å produsere vanlige svart-hvitt-dokumenter etter behov, samtidig som kompleks etterbehandling automatiseres ved hjelp av integrerte etterbehandlingsfunksjoner som er tilgjengelig i hele serien.
Kontakt oss

Fire- eller femfargers utskriftssystemer

areo

Tiltrekk oppmerksomhet med overlegen utskriftskvalitet og nye bruksområder

Utskrift i firefarger er tilstrekkelig for enkelte utskriftsjobber, men femfargersutskrift gir uendelige kreative muligheter og bruksområder.   
 
Vår bransjeledende serie av fargeskrivere gir deg farge i høyeste kvalitet fra grunnleggende utskrift etter behov til konvensjonell høyhastighetsproduksjon. Alle modellene er kompakte, håndterer et stort utvalg medier og yter maksimal produktivitet – uansett behov iog bruksområde. I våre flaggskipprodukter for mellomstor produksjon har vi lagt til enda en farge – og tilbyr valg av femfargersutskrift med spesialfarge som hvit, neonrosa, fluorescerende gul i tillegg til gull og sølv. 
Kontakt oss

Programvare- og arbeidsflytløsninger

areo

Programvareløsninger som tar kundeservice og effektivitet til et høyere nivå

Vår brede portefølje av programvareløsninger for produksjons- og utskriftsstyring bidrar til en vellykket virksomhet ved at brukere på kontoret eller hjemme knyttes sammen, og med mulighet for online bestillinger og automatisering av arbeidsprosesser for å gjøre driften mest mulig effektiv.    
 
Vi kan hjelpe deg med å produsere mer ved hjelp av mindre ved å bygge berøringsfrie arbeidsprosesser som hjelper deg med å spore, balansere og sette utskriftsjobber i kø over flere skrivere.    
 
For å skape mer virkningsfull kundekommunikasjon har vi også en rekke løsninger med mulighet for personlig tilpasning og målrettet markedsføring, og som kan bygge kraftige arbeidsprosesser for optimalisert utsendelse.    
 
For viktige dokumenter og transaksjonsbasert produksjon kan vi også hjelpe med systemtilkobling, transformering av dokumenter, data og dokument-omstrukturering, i tillegg til arbeidsprosesser som sikrer etterlevelse av regelverk, og informasjonssikkerhet.
Kontakt oss

Ta kontakt med oss

Snakk med en Ricoh-ekspert

Ta kontakt med en av våre rådgivere for å finne ut hvordan vi kan hjelpe bedriften din.

Kontakt oss