HJemTilbake til menyen
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Kontakt oss

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview

Vår virksomhet

Måloppnåelse gjennom arbeid

Vår ambisjon er å utnytte teknologien til å få økt produktivitet, fremme kreativitet og hjelpe mennesker med å oppnå sine mål – samtidig som vi skaper innovasjon i vår egen virksomhet og for organisasjonene til kundene våre.

Vårt mål er å gjøre mennesker i stand til å jobbe smartere, uansett hvor, slik at de kan bruke mindre tid på gjentakende arbeidsoppgaver og mer tid på meningsfylt arbeid som utgjør en forskjell. Vi vil ivareta det menneskelige aspektet i måten vi nyttiggjør og utvikler teknologi på, for å oppnå et større gode og mestringsfølelse for alle gjennom kreativitet. Slik bidrar vi til måloppnåelse i arbeidet.

Ricohs forretningsløsninger

Teknologi endrer måten vi jobber på. I Ricoh leder vi an og viser veien med vår omfattende portefølje av bransjeledende maskinvare- og programvareprodukter, avanserte ende-til-ende-løsninger og profesjonell støtte for å hjelpe organisasjonen din med å bli mer fleksibel, produktiv og lønnsom. Uansett hvor i verden du befinner deg, og hvilken digital retning du har valgt, kan vi hjelpe deg å møte de nye kravene til moderne arbeidsplasser og oppnå forretningsmålene dine.

Se videoen for å finne ut hvordan Ricoh kan hjelpe
deg på veien mot en heldigital arbeidsplass


Vår lange historie med innovasjon

Innovasjon har stått i sentrum for vår virksomhet siden selskapet ble stiftet i 1936. Med et solid grunnlag innen forskning og utvikling har vi vært pionerer for noen av bransjens viktigste gjennombrudd – fra verdens første hurtige kontortelefaks til 3D-skrivere og skytilkoblet nettverksutstyr. Vi utvikler stadig nye forbedringer, ikke bare i vår egen teknologi og produkter, men også i bransjen for øvrig, for å hjelpe bedrifter med overgangen fra tradisjonell papirbasert arbeidsflyt til en enklere og hovedsakelig digital drift.


Arbeide for en bærekraftig fremtid

Vår tilnærming til bærekraft er å ivareta en balanse mellom mennesker (samfunn), planeten (miljø) og velstand (økonomi). For å kunne skape målbare resultater har vi inkludert en rekke målsettinger for miljø, samfunnsansvar og selskapsledelse (ESG) i vår overordnede forretningsstrategi, som prioriterer syv saker, inkludert nullutslippssamfunn, sirkulær økonomi, åpen innovasjon og mangfold og inkludering. Vi øker også vår satsing på energisparetiltak og bruken av fornybar energi, og i tillegg tilbyr vi digitale tjenester for nye måter å jobbe på.
ESG goals

.


Vår historie

Bli med på reisen vår gjennom nyere historie og se hvordan vi fortsetter å utvikle våre evner gjennom organisk vekst og partnerskap.

Vår historie

Ricoh offices

Ricoh-kontorer

Her finner du en liste over Ricohs avdelingskontorer i Norge.