Nettverksløsninger og tjenester
networking services

Tilkoblingsmuligheter som møter dine nåværende og dine fremtidige behov

Nettverkslosninger-og-tjenester​

Brudd i nettverkstilgjengelighet, nedetid, dårlig ytelse og svak cybersikkerhet kan forårsake store forstyrrelser og medføre alvorlige konsekvenser for organisasjoner. Utfordringene tiltar med fjernarbeid, mer komplekse nettverk og ulike arbeidsmetoder som følge av implementering av sky.    
 
Fra tilkobling og datainnsamling til enhetsstyring  
Det er blitt avgjørende å etablere et skalerbart, robust og sikkert nettverk med høy kapasitet som grunnlag for IT-infrastrukturen. Programmer som brukes til forretningsprosesser og kundestøtte krever nettverk av høy kvalitet som fungerer optimalt. Det krever alt fra tilkobling og datainnsamling til enhetsstyring og analyse – tilgjengelig fra hvor som helst ved hjelp av et tastetrykk.
En bred portefølje av nettverksløsninger og -tjenester:  
 • WAN  
 • LAN  
 • WLAN  
 • VPN  
 • SDWAN  
 • SDN  
 • Hybrid tilkobling  
 • Edge-nettverk   
 
Vi analyserer dine spesifikke nettverks- og sikkerhetbehov for å skreddersy en tjeneste som dekker all den tilkoblingsfunksjonaliteten du trenger. Når den rette løsningen er implementert, kan du opprettholde forretningskontinuitet og alltid gi kundene dine en best mulig opplevelse.

Løsninger og tjenester

Tilkoblingsløsninger

areo

Uavbrutt drift

Med sammensatte interne og eksterne relasjoner som må forvaltes i ulike plattformer og kanaler, er det viktig å ha pålitelig nettverkstilkobling for å kunne håndtere forretningsutfordringer og øke kundetilfredsheten.    
 
Ved å analysere dine spesifikke behov for tilkobling hjelper vi deg med å bygge en skreddersydd nettverksinfrastruktur og leverer løsninger for nettverkstilkobling som håndterer utfordringene dine. Vi knytter enhetene, sikkerhet, nettverkene, plattformene og driften din sammen for å bygge et smartere og fremtidsrettet IT-økosystem hvor alt flyter lett – så du kan være tilkoblet til enhver tid.
Kontakt oss

Datasenternettverk

areo

Få pålitelig sikkerhet og ytelse døgnet rundt

Nettverksenheter blir mer sofistikerte, antall leverandører og behov for sammenkobling øker – datasenternettverk blir mer komplekse.    
 
For å opprettholde høy ytelse og sikkerhet og optimalisere kostnadene trenger du riktig kompetanse og kunnskap. Uten dette risikerer du at datasenternettverk blir flaskehalsen i IT-infrastrukturen din.    
 
Overvåking og varsling i sanntid   
Våre tjenester for datasenternettverk tilbyr ekstern administrasjon av infrastrukturen din. Vi gir deg dashbord og systemer for varsling i sanntid som oppdager nettverksproblemer umiddelbart basert på tidlige indikasjoner, slik at du er sikret til enhver tid.  
 • Administrerer datasenternettverk til enhver tid  
 • Overvåker proaktivt  
 • Forhindrer nettverksproblemer  
 • Sørger for systemtilgjengelighet, -effektivitet og -sikkerhet
Kontakt oss

Ta kontakt med oss

Snakk med en Ricoh-ekspert

Ta kontakt med en av våre rådgivere for å finne ut hvordan vi kan hjelpe bedriften din.

Kontakt oss