Cybersikkerhet
cybersecurity strategy, services and solutions

Ikke mer risikofylt virksomhet

Oppdag, forutse og forhindre cyberangrep døgnet rundt

Cybersikkerhet

Nett-tilkoblede enheter har en viktig rolle i overgangen til bedre og mer produktive arbeidsmiljøer. Samtidig medfører de også økt sårbarhet for nye cyberangrep. Når flere brukere er avhengig av mobile enheter og potensielt sårbare IT-nettverk i hybride arbeidsmodeller, trenger du en omfattende strategi for cybersikkerhet som er fundamentalt integrert i virksomheten din.    
 
Gjør IT-strukturen mer robust  
Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser. Med vår ledende kompetanse på cybersikkerhet kan vi hjelpe deg med å bygge en solid IT-infrastruktur samt forstå og håndtere svakheter, slik at du trygt kan utvikle virksomheten.
image

47 prosent av bedriftene som bruker digital teknologi på arbeidsplassen, oppgir at den største utfordringen er å beskytte virksomheten mot økende sikkerhetstrusler.

Med våre løsninger for cybersikkerhet er informasjonen, virksomheten og de ansatte beskyttet – uansett hvor og hvordan de jobber.    
 
De fleste organisasjoner er klar over at de må ta i bruk ny teknologi og skape innovasjon for å være konkurransedyktige. Men kappløpet om å implementere flere digitale berøringspunkter gir også nettkriminelle flere muligheter til å utnytte sårbarheter hvis de ikke håndteres på riktig måte.    
 
Skap en kultur for innebygd sikkerhet   
Altfor ofte er sikkerhet noe som prioriteres sist – en tilføyelse som inkluderes i en sjekkliste i stedet for at det bygges inn i alle forretningsaktiviteter som bruker teknologi. Men når utilstrekkelig sikkerhet kan føre til sårbarheter i fremtiden, hjelper det ikke å ha en reaktiv tilnærming til cybersikkerhet.    
 
Undersøkelser viser at datainnbrudd koster bedrifter ca. 37 millioner kroner i gjennomsnitt. Dersom bedrifter skal klare å bekjempe truslene, må de skape en kultur for innebygget sikkerhet. Dette krever en proaktiv, pragmatisk og strategisk tilnærming som tar risiko og sikkerhet i betraktning helt fra starten av et nytt initiativ.    
 
Gjør cybersikkerheten god nok for fremtiden   
Når cybersikkerhet gjøres til en sentral del av forretningstransformasjon og innovasjon, bidrar det til tryggere systemer, utforming og informasjon, slik at du kan ta større risiko og skape transformerende endring. Vi tilbyr markedsledende løsninger og tjenester for cybersikkerhet, som hjelper deg å gjøre bedriften mer motstandsdyktig, uansett hvilke sikkerhetsutfordringer og forretningsmål du har.

Hvor vi utmerker oss

Tjenester for cybersikkerhet

areo

Gjør alle deler av virksomheten mer motstandsdyktig

Vi beskytter organisasjonen din mot overhengende cybertrusler som løsepengevirus, phishing og skadelig programvare. Våre eksperter implementerer og vedlikeholder skreddersydde sikkerhetstiltak for deg, og de gir deg informasjon for å hjelpe deg med å forstå og håndtere sårbarheter ved hjelp av et komplett utvalg av tjenester for cybersikkerhet.
Les mer

Løsninger for cybersikkerhet

areo

Reduser risikoen for å bli utsatt for skadelige cybertrusler

Vi dekker alle sikkerhetsbehovene i din virksomhet ved hjelp av løsninger for antivirus og e-postsikkerhet som beskytter filene og maskinvaren mot skadelige angrep, i tillegg til sikker autentisering som holder sensitiv informasjon borte fra uvedkommende. Vi tilbyr et komplett utvalg av løsninger for å styrke motstandsdyktigheten din mot nettangrep.
Les mer

Administrerte tjenester for cybersikkerhet

areo

En kostnadseffektiv, skalerbar tilnærming til profesjonell cybersikkerhet

Våre erfarne konsulenter evaluerer virksomheten din og hjelper deg å identifisere mulige risiko, redusere eventuelt skadeomfang og forhindre påfølgende angrep. Våre tjenester sørger for omfattende beskyttelse i alle deler av organisasjonen din slik at du trygt kan konsentrere deg om kjerneoppgavene dine.
Les mer

Ta kontakt med oss

Snakk med en Ricoh-ekspert

Ta kontakt med en av våre rådgivere for å finne ut hvordan vi kan hjelpe bedriften din.

Kontakt oss