HJemTilbake til menyen
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Kontakt oss

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview

Merkevare

Den største ressursen i et firma, et land, eller verden forøvrig er menneskenes fantasi. Menneskene kan forbedre måten lokalsamfunn lever og arbeider på gjennom kreativitet og samarbeid.

Merkevaren vår

Helt siden starten har Ricoh funnet inspirasjon i troen på de kreative idéers kraft. Grunnleggeren vår, Kiyoshi Ichimura, samlet et unikt team som ikke ville la seg begrense av tradisjon. De så for seg en verden hvor informasjon kunne kopieres på en nøyaktig måte og deretter distribueres med et tastetrykk – en verden hvor avgjørende forretningskunnskap var tilgjengelig over alt, hele tiden.

Ricoh gjorde denne visjonen til virkelighet gjennom en kombinasjon av teknologi, ingeniørkunst og kvalitetsproduksjon. Skrivere, kopimaskiner og faksmaskiner sto i spissen for automatisering av kontorarbeid og revolusjonerende forretningsdrift. I det siste har Elektronisk dokumentbehandling (EDOK) gjort oss til globale dokumenteksperter.

Vi samarbeider med kundene våre

I dag er Ricoh et internasjonalt selskap. Vi driver frem dyptgående partnerskap med våre kunder gjennom et utmerket servicenivå. Basert på vår tekniske ekspertise og IT-kunnskapen i din virksonhet kan du redusere kostnader, eliminere avfall og effektivisere prosesser slik at de gir konkrete fordeler for dine kunder. Det viktigste av alt er å la de ansatte tenke kreativt samt å gjøre bedriftskunnskap lett tilgjengelig for tilrettelegging av dype og varige bedriftsendringer.

Vi har operativ tilstedeværelse i 25 land i EMEA-regionen (Europa, Midt-Østen, Afrika) og sterk indirekte tilknytning til de resterende landene. Dette gjør at vi effektivt, og med stor fleksibilitet og kontroll, kan sende ekspertise for å bistå din virksomhets fremgang.

Blikket på horisonten

Ricoh ser alltid framover. Vi utvikler produkter og tjenester som er tilpasset spesifikke bransjer, markeder i fremvekst samt store og små virksomheter. Vi skaper løsninger for eksisterende systemer og prosesser som endrer dem til konkurransefortrinn. Løsningene tilpasses lokale behov og puster nytt liv inn i etablerte former for kunnskapsdeling.

Gjennom skytjenester, fjernovervåking og innovasjon gjør vi informasjon mer mobil og personlig. Forbrukerprodukter forbedrer samhandling, både gjennom prisvinnende digitale kameraer og elektroniske datalagringstjenester.

Legge til rette for en bærekraftig fremtid

Ricoh mener at forretningene, samfunnet og planeten er knyttet sterkt sammen. Vi streber etter å være et selskap de ansatte er stolte av å jobbe for og oppmuntrer til ansvarlig vekst der det er mulig. Gjennom satsingen på fremtidsrettede forretningsstrategier fremmer vi en utvikling som er lønnsom og bærekraftig hos kundene våre og internt i bedriften.

Ricoh hjelper mennesker til å dra nytte av kraften i den kollektive fantasien hver dag og over hele verden, slik at alle kan få en mer produktiv, berikende og bærekraftig livskvalitet.