HJemTilbake til menyen
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Kontakt oss

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview

Verdier, visjon og misjon

I Ricoh lytter vi til våre kunder og leverer innovative produkter og tjenester i tråd med virksomhetens mål. Vi streber etter å tilføre verdi til produktene og tjenestene og tilpasser oss til de stadige endringene i markedet.

Vår ledelsesfilosofi

Våre grunnleggende prinsipper – elsk din nabo, elsk ditt land og elsk ditt arbeid – ble formulert i 1946 av Ricohs grunnlegger, Kiyoshi Ichimura. Disse er hjørnesteinene i vår forretning som oppmuntrer oss til å forbedre vårt bidrag for alle interessenter – inkludert familiene våre, kundene og samfunnet som helhet.

Ved å følge ledelsesfilosofien vår er vi tro mot sosial og miljømessig bærekraft og vårt ansvar overfor fremtidige generasjoner.

«The RICOH Way»

«The RICOH Way» handler om Ricohs globale forretningsfilosofi og legger rammene og identiteten for vår organisasjon. Verden globaliseres fortsatt i et akselererende tempo. Et logisk og konsekvent sett av verdier gir oss klare retningslinjer som underbygger beslutningsprosesser og hjelper til å håndtere utfordringer som kundene våre står ovenfor.

Kundefokusert tilnærming

Vinnerånd, innovasjon og teamarbeid setter kunden i fokus, og Ricoh streber alltid mot å nå de beste standardene for etikk og integritet.

Det ligger i Ricohs DNA å sette kunden først og levere en eksepsjonell kundeopplevelse på alle områder.

Vi oppmuntrer til høyeste kvalitet

Vi forplikter oss til å levere produkter og tjenester som forbedrer våre kunders livskvalitet. Vi arbeider også for å skape et bærekraftig samfunn gjennom å ta ansvar, og gjennom å tilby innovative løsninger som gir verdi og inspirasjon til kundene våre hver eneste dag.

Vi oppmuntrer våre ansatte til å gi fremragende service og skape innovasjon ved å dele ut prisen «The RICOH Way». Denne anerkjennelsen belønner både lokale og globale avdelinger som følger «The RICOH Way» og oppfordrer til å følge disse retningslinjene.

Ansvar for planeten vår

Bærekraftig forpliktelse er en del av arven vår og berører alle sidene av bedriften, fra produksjon til distribusjon og fra kontorlokaler til gjenvinning. Miljøbevissthet underbygger alt vi gjør.