Forretningskontinuitet og krisegjenoppretting
disaster recovery for businesses

Ikke la noe stå i veien for å opprettholde viktige prosesser

Forretningskontinuitet og krisegjenoppretting

Organisasjoner verden over fremskynder den digitale transformasjonen og innfører nye forretningsmodeller, bedre kundeservice og netthandel gjennom flere kanaler. Men overgangen til mer fjernarbeid og desentralisert samhandling har også skapt nye utfordringer, og dette er årsaken til at kontinuerlig drift og beskyttelse av data har fått høy prioritet.    
 
Gjenopprett driften så raskt som mulig
Hvis det oppstår en krisesituasjon, trenger du sikkerhets-, risikostyrings- og gjenopprettingsplaner for å komme i gang igjen så raskt som mulig. For uten tilgang til data og programvare er det vanskelig å drive virksomhet.    
 
Omfattende forebygging, planer og støtte  
Våre eksperter oppretter, implementerer og administrerer tiltak for krisegjenoppretting i samsvar med dine unike mål. Ved hjelp av proaktiv overvåking, retting og oppdatering døgnet rundt sørger vi for en omfattende plan for forretningskontinuitet hvis det skulle oppstå en krisesituasjon. Vi kan også tilby kontinuerlig støtte gjennom vårt integrerte servicesenter, som gjør at du er sikret uansett når et problem skulle oppstå.

Løsninger og tjenester

Tjenester for IT-kontinuitet

areo

Oppretthold tilgang og tilgjengelighet til enhver tid

Planer for sikkerhetskopiering og gjenoppretting blir ofte oversett, eller de blir aldri testet før en alvorlig hendelse skjer. Men med økende datavolumer og større behov for forrretningskontinuitet må organisasjoner ha en mer bevisst tilnærming til å forhindre problemer som kan påvirke virksomheten, brukerne og kundene deres.    
 
Få en spesialtilpasset løsning  
Gjennom en konsekvensanalyse for virksomheten hjelper vi deg med å identifisere de viktigste forretningsprosessene, underliggende IT-systemer og nødvendige tjenestenivåavtaler for å levere en tilpasset løsning.    
 
Vi kan hjelpe deg med å:  
  • sikre forretningskontinuitet  
  • minimere avbrudd i viktige prosesser  
  • opprettholde driften via tredjeparts datasentre  
  • konfigurere sikkerhetskopiering og oppbevaringstid  
  • administrere replikeringsintervaller og failover-planer  
  • redusere risiko og øke driftssikkerheten  
  • etablere sikkerhetskopiering, katastrofegjenoppretting og skylager
Kontakt oss

Ta kontakt med oss

Snakk med en Ricoh-ekspert

Ta kontakt med en av våre rådgivere for å finne ut hvordan vi kan hjelpe bedriften din.

Kontakt oss

Ricohs forretningstjenester

Få mer informasjon om våre profesjonelle tjenester og løsninger som hjelper virksomheten din videre på den digitale reisen.

Se alle våre forretningsløsninger
seamless digital workspace experience

Digital opplevelse

Vårt høyt kvalifiserte team med dataeksperter og -utviklere designer, bygger, implementerer og betjener løsninger som hjelper deg med å oppnå maksimalt kundeengasjement.

Les mer

Administrasjon av forretningsprosesser

Vi bidrar til økt engasjement og produktivitet blant de ansatte med enklere, raskere og mer kostnadseffektive måter å jobbe på.

Les mer

Cybersikkerhet

Vi kan hjelpe deg med å bygge en solid IT-infrastruktur samt forstå og håndtere svakheter, slik at du trygt kan utvide virksomheten.

Les mer

Sky og infrastruktur

Vi sørger for veikart og skyløsninger som hjelper deg med å modernisere IT-infrastrukturen, automatisere arbeidsmengden og transformere forretningsdriften.

Les mer

Digital arbeidsplass

Vi designer, konfigurerer og implementerer digitale arbeidsområder, slik at de ansatte kan samhandle effektivt og få mest mulig ut av arbeidsdagen, uansett hvor de jobber.

Les mer