Tjenester for skyinfrastruktur
hybrid infrastructures

Forenkle. Automatiser. Optimaliser.

Tjenester for skyinfrastruktur

Bedrifter flest investerer penger og ressurser i å holde IT-systemene sine oppdatert og kompatible. Sky gir økt skalerbarhet, fleksibilitet og smidighet, som er vesentlige egenskaper for bedrifter som ønsker digital transformasjon og å fremdeles være konkurransedyktige. Tilpasningsevne og innovasjon er nødvendig for å skape bærekraft og vekst, og sky kan hjelpe deg med å forenkle og samtidig redusere kostnader.   
 
Skalerbare, administrerte skyløsninger​
Vår blanding av multisky- og hybride skytjenester støtter alle dine forretningsbehov, konsulentene våre samarbeider med deg for å definere målene for skyreisen.
 
  • Skalerbare, administrerte skyløsninger  
  • Vår kombinasjon av multi-sky- og hybride skytjenester dekker alle forretningsbehov, og i samarbeid med deg definerer våre rådgivere målene dine for implementering av sky.  
  • Utform, implementer og overfør med en multi-sky- eller hybrid skyløsning  
  • Styrk fleksibilitet og sikkerhet  
  • Forbedre virksomhetens omstillingsevne  
  • Øk produktiviteten  
  • Beskytt dataene dine  
 
Vi tilbyr skalerbare, administrerte skyløsninger. Vår merkevareuavhengige tilnærming innebærer at vi jobber med de plattformene og systemene som passer best for dine behov, uten begrensninger. 

Løsninger og tjenester

Sky, drifting og datasenter

areo

Styrk virksomheten din med komplette skyløsninger

Økt digitalisering av alt fra data til enheter fører til driftsavbrudd i organisasjoner. Mye skyldes mangel på fleksibel og tilpasningsdyktig infrastruktur, som er nødvendig for å konsolidere, automatisere, standardisere og virtualisere systemene.    
 
Hybrid, lokal eller sky  
Vi hjelper bedrifter med å løse dette ved å implementere en tilpasset kombinasjon av hybride skyløsninger – lokalt eller i sky – for å opprette effektiv, skalerbar og sikker infrastruktur og tjenester.    
 
Hybrid, lokal eller sky  
Vi har et lokalt og internasjonalt leverandørnettverk og sertifisert fagpersonell som gjør at vi kan levere pålitelig og lett tilgjengelig IT-støtte – uansett hvor stor virksomhet du driver. 
Kontakt oss

Skyforvaltning og -organisering

areo

Sørg for at skyløsningen din fungerer sømløst

Skyinfrastruktur er i vekst og begynner å gi effekt i mange organisasjoner ved at de blir mer fleksible og kan håndtere større arbeidsmengder. Men det gjør også arbeidsprosessene mer komplekse, både i private og offentlige skytjenester.    
 
Velg blant alle de store skyleverandørene  
Få kontroll over IT-infrastrukturen din med skyforvaltning og -organisering slik at du kan administrere alle deler av skymiljøet ditt. Vi samarbeider med alle de store leverandørene av skyløsninger, inkludert Microsoft Azure, AWS og Google Cloud. Vårt dyktige team hjelper deg med å utvikle en skreddersydd løsning og sentralisere forvaltningen av skymiljøet ditt.
Kontakt oss

Overføringstjenester

areo

Minimer risiko og avbrudd i virksomheten din

Skyinfrastruktur gir mange fordeler, men ikke alle data og applikasjoner er nødvendigvis egnet for overføring. Du er nødt til å tenke på alt fra forretningskontinuitet, sikkerhetsrisiko og ressurser til eldre systemer og applikasjonsutforming.    
 
Profesjonell rådgivning for hvert steg   
I tett samarbeid med deg analyserer vi applikasjonsmiljøet ditt og hjelper deg med å finne den rette tilnærmingen til valg av skyplattform og redusere mulige risiko – under og etter overføring. Våre spesialister sørger for en rask og kostnadseffektiv overføring med færrest mulig avbrudd i den pågående driften din.
Kontakt oss

Tjenester for kostnadsoptimalisering

areo

Spar kostnader, øk overskuddet

Forvalt investeringene dine i infrastruktur  
Når omfanget av skyinfrastruktur vokser, øker også organisasjonenes kostnader. Med begrensede midler til å holde eksisterende eldre systemer i drift kan det hende ressursene ikke alltid brukes effektivt.    
 
Spar kostnader, øk overskuddet   
Forvalt utgiftene og ytelsen til infrastrukturen du investerer i, med hjelp av vårt automatiserte dashbord og rapporteringsverktøy for full oversikt over skyen. Våre eksperter utarbeider en fleksibel handlingsplan ut fra et langsiktig perspektiv på virksomheten din, slik at du kan kontrollere kostnader, øke fortjenesten og utvide virksomheten.
Kontakt oss

Ta kontakt med oss

Snakk med en Ricoh-ekspert

Ta kontakt med en av våre rådgivere for å finne ut hvordan vi kan hjelpe bedriften din.

Kontakt oss