Data analyse kunstig intelligens
data, analytics and AI

Datadrevne opplevelser for ansatte og kunder

Data, analyse og kunstig intelligens

Hvis data er den nye valutaen i forretningslivet, er AI hjernen som investerer den på en klok måte. For å løse komplekse problemer på dagens arbeidsplass er det nødvendig å lære av data og gjøre kontinuerlige justeringer for å optimalisere forretningsprosesser, styrke de ansatte og engasjere kundene. De mest vellykkede bedriftene gjør dette uten menneskelig håndtering.    
 
Utnytt potensialet ditt for vekst  
Ricoh hjelper deg med å effektivisere virksomheten din og utnytte potensialet for vekst gjennom tjenester for data, analyser og kunstig intelligens, som gir verdifull innsikt.

Løsninger og tjenester

Analyse og maskinlæring

areo

Én kilde til sann informasjon. Kostnadseffektiv analyse

Å innhente datasett fra ulike systemer er en kostbar og tidkrevende prosess som både kan gi feil resultat, og som ofte fører til dårlige forretningsbeslutninger.    
 
Dataeksperter står klare til å bistå deg  
Vi tilbyr omfattende rådgivning og løsninger som hjelper deg å få mer ut av dataene, prosessene og de ansatte. Dataekspertene våre hjelper deg med å identifisere de datapunktene som er viktigst å måle. Vi utvikler strategier og programmer som hjelper deg med å transformere komplekse data om til kunnskap som fortløpende danner grunnlag for gode forretningsbeslutninger i mange ulike plattformer.
Kontakt oss

Dashbord og rapportering

areo

Nøyaktige data til rett tid som gir grunnlag for raske forretningsbeslutninger

Se hvordan virksomheten din presterer akkurat nå, og vær trygg på at rapporteringen er nøyaktig siden den hentes ut fra én enkelt kilde.    
 
Skreddersydde, skalerbare løsninger  
Vi tilbyr prisgunstige, tilpassede og skalerbare løsninger for dashbord og rapportering, slik at du kan administrere data, brukere og prosesser på en effektiv måte. Du kan filtrere dataene og få en mer detaljert oversikt, som hjelper deg med å ta smartere beslutninger og oppnå bedre og mer konsekvente resultater i organisasjonen. Dette kan du også bruke til å opprette og administrere widgets, velge blant en rekke visuelle alternativer og dele rapporter på noen få sekunder.
Kontakt oss

Administrasjon og integrering av bedriftsdata

areo

Fjern informasjonssiloer og få bedre kontroll

Vi tilbyr løsninger som ressursplanlegging (ERP), kunderelasjonshåndtering (CRM), tjenestestyring og HR-systemer som integreres sømløst og dermed skaper smidige prosesser og tydelig kommunikasjon. I tillegg sørger vi for et helhetlig blikk over informasjonen som strømmer gjennom organisasjonen din, slik at du får oversikten og innsikten du trenger for å ha god styring.
Kontakt oss

Ta kontakt med oss

Snakk med en Ricoh-ekspert

Ta kontakt med en av våre rådgivere for å finne ut hvordan vi kan hjelpe bedriften din.

Kontakt oss

Ricohs forretningstjenester

Få mer informasjon om våre profesjonelle tjenester og løsninger som hjelper virksomheten din videre på den digitale reisen.

Se alle våre forretningsløsninger
seamless digital workspace experience

Digital opplevelse

Vårt høyt kvalifiserte team med dataeksperter og -utviklere designer, bygger, implementerer og betjener løsninger som hjelper deg med å oppnå maksimalt kundeengasjement.

Les mer

Administrasjon av forretningsprosesser

Vi bidrar til økt engasjement og produktivitet blant de ansatte med enklere, raskere og mer kostnadseffektive måter å jobbe på.

Les mer

Cybersikkerhet

Vi kan hjelpe deg med å bygge en solid IT-infrastruktur samt forstå og håndtere svakheter, slik at du trygt kan utvide virksomheten.

Les mer

Sky og infrastruktur

Vi sørger for veikart og skyløsninger som hjelper deg med å modernisere IT-infrastrukturen, automatisere arbeidsmengden og transformere forretningsdriften.

Les mer

Digital arbeidsplass

Vi designer, konfigurerer og implementerer digitale arbeidsområder, slik at de ansatte kan samhandle effektivt og få mest mulig ut av arbeidsdagen, uansett hvor de jobber.

Les mer