Løsninger for cybersikkerhet
cybersecurity solutions

Reduser risikoen for å bli utsatt for skadelige cybertrusler

Løsninger for cybersikkerhet

Organisasjoner står overfor en stadig mer kompleks og krevende sikkerhetssituasjon der konsekvensene av cyberangrep og datainnbrudd blir mer alvorlige. Et solid forsvar er avgjørende for å ivareta omdømmet ditt, merkevarens markedsposisjon og sensitiv informasjon, men det å utvikle tilstrekkelig god sikkerhet er en sammensatt og kontinuerlig prosess.    
 
En utstrakt måte å beskytte virksomheten din på  
Vårt utvalg av løsninger for cybersikkerhet beskytter infrastruktur, enheter og brukere fra eksterne og interne cyberangrep. Vi tilbyr risikovurdering for store og små bedrifter i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA) og foreslår skreddersydde og målrettede løsninger. Vårt sertifiserte team kan også analysere, planlegge, implementere og styre cybersikkerhetsprosjekter. Takket være vår brede allianse av samarbeidspartnere kan vi anbefale de beste løsningene på markedet til å håndtere dine spesifikke utfordringer.

Løsninger og tjenester

Datavern

areo

Sørg for at dataene dine er beskyttet og i henhold til alle gjeldende forskrifter

Dataene dine er den viktigste ressursen bedriften har, og de må beskyttes i aller høyeste grad.  Vi kan hjelpe deg å definere en strategi for oppbevaring og sikring av sensitiv informasjon, fra patenter og forretningshemmeligheter til kundeinformasjon og økonomiske data, i tråd med europeiske og lokale regelverk.    
 
Mulighet for datavern gjennom hele datalivsløpet  
Vi bistår med oppdagelse, innsamling, deling, beskyttelse, arkivering og sletting av data for å sikre personvern og datavern gjennom hele datalivsløpet. Vi kan også hjelpe organisasjonen din med å bygge bærekraftige, skalerbare programmer som er utformet rundt strategiske prinsipper som ivaretar driftsmessige og lovpålagte krav.
Kontakt oss

E-post- og internettsikkerhet

areo

Blokker truslene før de når innboksen din

Cyberangrep forårsakes ofte ubevisst av brukerne selv på grunn av uaktsomhet. Et raskt klikk på en falsk lenke i en e-post eller nettleser kan føre til katastrofale phishing-angrep. Ved å bruke prediktiv analyse kan vi blokkere alle angrep før de når brukeren. Våre løsninger for e-postsikkerhet inkluderer intern opplæring for ytterligere å minimere risikoen for e-post- og nettangrep.
Kontakt oss

Antivirus

areo

Beskytt filene og maskinvaren din mot skadelige angrep

Innføring av antivirussystemer utgjør selve grunnlaget for internettvern. Kontinuerlig oppdatering og installasjon av systemet på enheter er den viktigste forsvarstaktikken mot virus og korrupte filer. Vi tilbyr en rekke markedsledende antivirusløsninger for bedrifter i alle størrelser.
Kontakt oss

Brannmur

areo

Ta nettverkssikkerheten til neste nivå

Beskyttelse av bedriftens teknologiske grenser er nøkkelen til å beskytte hele IT-infrastrukturen – og brannmuren er inngangsdøren din, og filtrerer det som kommer inn og ut av bedriftens datastrømmer.​
 
Tilgjengelig som apparater eller virtuelt, tilbyr brannmurløsningene våre granulær trafikkontroll, overvåking av innkommende og utgående trafikk fra bedriftens private nettverk til det offentlige. Med bruken av disse best-in-class verktøyene, kan hver kommunikasjon identifiseres, spores og konfigureres godt.
Kontakt oss

Skysikkerhet

areo

Ta i bruk sky med fullstendig sikkerhet

Skybaserte programmer er alltid tilkoblet, oppdateres kontinuerlig og sikrer tilgang til informasjon fra hvor som helst. Derfor er det viktig å innføre alle nødvendige tiltak for å ivareta skysikkerheten.    
 
Skysikkerhet er et sett med teknologier, protokoller og anbefalt praksis som beskytter databehandling i skymiljøer, programmene de bruker, og dataene de inneholder. Hensikten er å holde alle data innenfor hele den elektroniske infrastrukturen, inkludert programmer og plattformer, private og sikre.    
 
Skysikkerhet gjennom hele systemet   
Med våre løsninger for skysikkerhet kan vi hjelpe deg med å definere, planlegge, utføre og betjene alle komponenter ved skysikkerhet, inkludert fysiske nettverk, datalagring, dataserver, virtualisering av IT-infrastruktur, operativsystemer (OS), mellomvare, programmer og maskinvare for sluttbrukere. Formålet er å hjelpe deg med å ta i bruk skyen med fullstendig sikkerhet. 
Kontakt oss

Autentiseringssikkerhet

areo

Hold sensitiv informasjon borte fra uvedkommende

Å verifisere identiteten til en bruker, prosess eller enhet er en forutsetning for å gi tilgang til ressurser i et informasjonssystem. Autentisering er prosessen med å kontrollere at noen (eller noe) er den (eller det) de hevder å være.    
 
De beste løsningene og ekspertisen for autentisering  
Vi tilbyr de beste teknologiske løsningene for sikker autentisering i henhold til kundens behov og IT-infrastruktur. Vårt team av spesialister designer, implementerer og gir støtte til de mest komplekse autentiseringssystemene, inkludert:  
  • flerfaktor 
  • sertifikatbasert 
  • biometrisk 
  • tokenbasert    
 
Ved å identifisere brukere kan du begrense risikoen for datatyveri og skader og oppnå et tilstrekkelig sikkerhetsnivå, samtidig som du sikrer at kun autoriserte personer forsøker å få tilgang til forretningsinformasjon.
Kontakt oss

Sikkerhet mot løsepengevirus

areo

Din siste forsvarslinje mot angrep av løspengevirus

Nettkriminelle tyr til løspengevirus som det viktigste verktøyet for å angripe og presse bedrifter for penger. Tradisjonelle metoder for antivirus og oppdagelse av trusler har vist seg å være lite effektive mot slike angrep.    
 
Utstrakt beskyttelse mot løspengevirus  
Vi analyserer din eksisterende infrastruktur og implementerer systemer i verdensklasse for respons og oppdaging av trusler, som gir deg omfattende beskyttelse mot løspengevirus og avanserte cyberangrep. Takket være disse «vakt»-verktøyene kan vi oppdage og blokkere trusler gjennom hele angrepsforløpet.
Kontakt oss

Ta kontakt med oss

Snakk med en Ricoh-ekspert

Ta kontakt med en av våre rådgivere for å finne ut hvordan vi kan hjelpe bedriften din.

Kontakt oss

Ricohs forretningstjenester

Få mer informasjon om våre profesjonelle tjenester og løsninger som hjelper virksomheten din videre på den digitale reisen.

Se alle våre forretningsløsninger
seamless digital workspace experience

Digital opplevelse

Vårt høyt kvalifiserte team med dataeksperter og -utviklere designer, bygger, implementerer og betjener løsninger som hjelper deg med å oppnå maksimalt kundeengasjement.

Les mer

Administrasjon av forretningsprosesser

Vi bidrar til økt engasjement og produktivitet blant de ansatte med enklere, raskere og mer kostnadseffektive måter å jobbe på.

Les mer

Cybersikkerhet

Vi kan hjelpe deg med å bygge en solid IT-infrastruktur samt forstå og håndtere svakheter, slik at du trygt kan utvide virksomheten.

Les mer

Sky og infrastruktur

Vi sørger for veikart og skyløsninger som hjelper deg med å modernisere IT-infrastrukturen, automatisere arbeidsmengden og transformere forretningsdriften.

Les mer

Digital arbeidsplass

Vi designer, konfigurerer og implementerer digitale arbeidsområder, slik at de ansatte kan samhandle effektivt og få mest mulig ut av arbeidsdagen, uansett hvor de jobber.

Les mer