print from iPad

Optimaliser skriverinfrastrukturen din

Managed Print Services 

Med en overflod av utskriftsleverandører, tjenestekontrakter og varelagre krever det utallige ressurser og tilgjengelig kompetanse for å håndtere bedriftens skriverinfrastruktur på en effektiv måte. Det koster tid og penger og fører ofte til frustrasjon blant de ansatte og redusert produktivitet.   
 
Digitalisering på din måte  
Vi kan administrere skriverinfrastrukturen for deg. Våre Managed Print Services gir de ansatte muligheten til å opprette, lagre og bruke informasjon på en mer effektiv måte. Ved å automatisere prosesser og optimalisere teknologi gjennom hele informasjonssystemet kan du redusere både kostnader og avfall.    
 
Våre skreddersydde tjenester gir deg konsekvent ytelse over hele verden og inkluderer rådgivning, tjenestedesign, transformasjon og ledelse. Vi har en kundeorientert tilnærming til digitalisering og leverer alltid den teknologien som best oppfyller dine behov.

Løsninger og tjenester

Kontorutskrift

areo

Få mest mulig ut av utskriftsmiljøet ditt

Velg blant et stort utvalg av våre bransjeledende skriversystemer, og få programvaren og tjenestene du trenger for å optimalisere skrivermiljøet ditt. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet – i tillegg til flere konfigurasjonsmuligheter – kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller klasserom.    
 
Forbedre skriverinfrastrukturen din 
Vi kan administrere intern utskrift, enheter og arbeidsflyt, slik at de ansatte kan konsentrere seg om virksomheten. Med en forbedret skriverinfrastruktur og mer solide og brukervennlige forretningsprosesser kan du spare tid og kostnader og øke arbeidsstyrkens produktivitet.
Se våre kontorprodukter

Skyutskrift

areo

Jevn ytelse, kontroll, fleksibilitet

Få mulighet til å skalere utskriftskapasiteten og mer fleksibilitet med skyutskrift. IT-medarbeiderne dine vil bruke mindre tid på administrasjon og vedlikehold av skriverinfrastrukturen, og de kan dermed konsentrere seg om virksomhetskritiske oppgaver.    
 
Alltid oppdatert programvare og sikkerhet  
Vi tilbyr intelligente digitale løsninger som legger til rette for fjernarbeid, gjør prosessautomatisering raskere og utvikler en robust skyinfrastruktur. Velger du vår fullstendig administrerte abonnementtjeneste, får du alltid nye programvareoppdateringer, kostnadskontroll, en konsekvent brukeropplevelse, dokument- og utskriftssikkerhet og mer til.
Kontakt oss

Interntrykkeri

areo

Gjør dokument- og utskriftsprosessene mer effektive

Gjør interntrykkeriet ditt om til et felles dokument- og kommunikasjonssenter som bidrar til mer effektiv drift, nye forretningstjenester og bedre kundekommunikasjon. Med en forbedret arbeidsflyt for dokument og utskrift kan du få korrekt informasjon om kostnadene dine til ekstern utskrift, slik at du kan redusere dem.    
 
Våre eksperter finner den beste løsningen sammen med deg  
Vi samarbeider tett med deg for å velge den beste maskinvaren og programvaren for ditt miljø og bistår med å implementere arbeidsflytløsninger som reduserer arbeidskrevende prosesser, flaskehalser og virksomhetskritiske feil.    
 
Våre dyktige fagfolk kan hjelpe deg med å finne og finansiere de rette løsningene for interntrykkeri fra tredjepartsleverandører, slik at du får mest mulig ut av investeringen og kan skape nye muligheter for økt sikkerhet, samsvar med regelverk, bærekraft og inntekter.  
  • Reduser ukontrollert tjenesteutsetting av utskrift og skjulte kostnader 
  • Automatiser dokumentprosesser og arbeidsflyt 
  • Koble sammen utskrifts- og dokumentprosesser for hybridarbeid 
  • Reduser avfall fra og lagringsplass til utskrift 
  • Utvid tjenestene og inntektsmulighetene utenfor organisasjonen 
Kontakt oss

Utskrift etter behov

areo

Skriv ut der det er behov, for å øke hastigheten og effektiviteten

Gjør virksomheten mer smidig og fleksibel med utskrift etter behov. Med de rette utskrifts- og arbeidsflytløsningene kan du forbedre viktige driftsprosesser og sikre kvalitet, hastighet og fleksibilitet, samtidig som du slipper å bruke eksterne leverandører og risikoen det medfører.    
 
Kontroller kostnader, reduser avfall, og øk sikkerheten
Vi setter sammen de rette løsningene for utskrift og arbeidsflyt for å effektivisere produksjonen, kommunikasjonen og dokumentprosessene dine. Våre løsninger for utskrift etter behov gjør det enkelt å tilpasse dokumenter, slik at alle brukere kan trykke profesjonelle dokumenter. Med sentralisert funksjon for utskrift etter behov kan du kontrollere kostnadene, redusere avfall og øke sikkerheten ved å forhindre at sensitiv informasjon sendes ut av virksomheten.
Les mer om utskrift etter behov

Ta kontakt med oss

Snakk med en Ricoh-ekspert

Ta kontakt med en av våre rådgivere for å finne ut hvordan vi kan hjelpe bedriften din.

Kontakt oss