Commercial Printing

Langsiktig samarbeid og ekspertise uten sidestykke

Kommersiell utskrift

Behovet for fleksibilitet og allsidighet bidrar til vekst i kommersiell utskrift, og kombinert med markedsføring i flere medier får digital produksjonstrykk en stadig viktigere rolle. Knyttet til dette er muligheten til å tilby et bredere utvalg av utskriftstjenester til en mer mangfoldig kundebase. For å opprettholde lønnsomhet og vekst må bedriften din være tilpasningsdyktig og markedsføre tjenestene sine på en måte som svarer til kundenes nye behov, samtidig som du effektiviserer driften slik at du kan møte stadig kortere tidsfrister. På toppen av alt dette må du skape rom for innovasjon – stillstand er ikke noe alternativ.
I Ricoh er vi opptatt av å hjelpe kommersielle trykkerier med å bli mer robuste for å møte de langsiktige behovene til alle virksomheter innen digital produksjonstrykk. Vi har spesialisert oss på automatisering, integrering og effektivisering av arbeidsflyt og tilbyr bransjeledende maskinvare- og programvareløsninger, tekniske tjenester og fagkompetanse innen digitaltrykk som kan vi virksomheten din et løft. Med over 7 000 kunder over hele EMEA (Europa, Midtøsten og Afrika) etablerer vi langsiktige samarbeid og bidrar til å opprettholde sunne virksomheter i dag, i morgen og langt inn i fremtiden.

Løsninger og tjenester

Få tilgang til klasseledende ekspertise, løsninger og støtte innen digital utskrift for å nå nye nivåer av spenst og smidighet.

Arkbasert

areo

Flere formater. Flere medier. Mer kreativitet.

For å oppnå en mer allsidig drift utvider mange kommersielle trykkerier tilbudet sitt med flere formater og medier, i tillegg til mer kreativitet og kunstneriske egenskaper. Med våre arkbaserte skrivere kan du produsere et større utvalg av trykksaker med rik fargedybde, samtidig som du øker produktiviteten og lønnsomheten.    
 
Oppnå fantastisk bildekvalitet, støtte for ekstra store medier og betydelig brukervennlighet. Velg blant digitale, arkbaserte fargepresser med høy ytelse som kan måle seg med offset, nyskapende løsninger for femte fargeverk og høye volum i svart-hvitt.    
 
Avhengig av hva du har behov for, kan vi tilby begge løsningene basert på elektrofotografi (tonerteknologi) eller høyhastighets inkjet-teknologi for den beste kvaliteten.
Se mer

Høyhastighets blekkskriver

areo

Lever mer til hver kunde – på en kostnadseffektiv måte

I en bransje som alltid utvikler seg, er fleksibilitet til å overgå kundenes forventninger – og det på en kostnadseffektiv måte – avgjørende for å lykkes. Ved å tilby høyhastighets inkjet-utskrift kombinert med fleksibel og skreddersydd utskrift kan våre rullbaserte blekkskrivere håndtere store utskriftsvolum og gi bedriften din mulighet til å utvide til nye markeder med et konkurransefortrinn.    
 
Toppmoderne utskriftskvalitet  
Takket være vår mangeårige erfaring med skrivehoder, blekk og kontrollere forener våre høyhastighets blekkskrivere offset-kvalitet med hastigheten til rullbaserte skrivere og fleksibiliteten til digital teknologi. Dynamisk, variabel dråpestørrelse-teknologi produserer opptil tre ulike dråpestørrelser for eksepsjonell tekstkvalitet, nøyaktighet og jevne vignetter.    
 
Maksimer produksjonshastigheten med TotalFlow® 
Alle våre høyhastighets inkjet-skrivere har støtte for RICOH TotalFlow® digital front end, som har et intuitivt og brukervennlig grafisk grensesnitt. TotalFlow® er sertifisert for datastrømmer i henhold til industristandard og maksimerer produksjonshastigheten fra ende til ende.
Se mer

Programvare- og arbeidsflytløsninger

areo

Komplette løsninger som dekker en rekke utskriftsbehov i flere kanaler

Våre løsninger hjelper kundene med å få flere forretningsmuligheter og oppnå bedre resultater og økt produktivitet ved hjelp av leverandørnøytrale skybaserte og selvdriftede e-handelsportaler, automatiseringsverktøy og datadrevne prosesser.    
 
Sammen med våre profesjonelle serviceteam hjelper vi kundene med å håndtere en rekke utfordringer knyttet til arbeidsflyt, dokumenter og utskrift, slik som sporing på dokument- og komponentnivå for høyere produktivitet og mer effektiv behandling  koble ulike systemer, programmer og arbeidsflyter sammen for å automatisere og digitalisere eldre og manuelle prosesser transformere og omstrukturere data for å produsere bedre kundekommunikasjon og personlig tilpassede trykksaker samle data fra produksjon og produksjonssted i brukervennlige dashbord for å bidra til forenklede produksjonsprinsipper og kontinuerlige forbedringer  knytte kunder, eksterne ansatte og produksjonssteder sammen via løsninger for e-handel, mobil skanning og jobbregistrering   
 
Viktigste fordeler 
 • bedriftsstyring og informasjonssystem for utskrift (MIS) 
 • automatisert arbeidsflyt og postoptimalisering 
 • utskriftskontroll 
 • administrasjon av kundekommunikasjon førtrykk 
 • avansert fargestyring 
 • web-to-print
Se mer

Utskrift i bredformat og storformat

areo

Grip de nye mulighetene

Samtidig som trykkerier i alle størrelser satser på nye tjenester, fortsetter markedet for bredformat å utvide seg med en rekke nye bruksområder.    
 
Vårt utvalg av bredformat- og storformatskrivere og tekstilskrivere er både miljøvennlige og allsidige og dekker flere spesialiserte bruksområder fra grafisk kunst og skilting til butikk- og reklametrykk. Vi tilbyr utprøvde løsninger for rullbaserte, hybride og flatbed-systemer som imøtekommer alle dine behov til skilt og grafikk i bredformat.
Se mer

Profesjonelle og tekniske tjenester

areo

Bransjeledende tekniske tjenester

Reparasjonstjenester Tjenester for fargebehandling   
 
EDGE-program for forretningsutvikling 
Hver EDGE-tjeneste er spesialdesignet til å gi deg maksimal kapitalavkastning. Som Ricoh-kunde kan du være sikker på at vår brede erfaring og omfattende fagkompetanse driver bedriften din fremover.    
 
EDGE tjenester: 
 • utvikle verdiforslag 
 • salgstrening: salgsverdi 
 • lage effektive markedsføringsplaner: markedsføringsverdi 
 • utvikle en vellykket online utskriftsvirksomhet 
 • datadrevet direktereklame   
 
Ricoh Business Booster-nettside 
Som Ricoh-kunde får du eksklusiv tilgang til et nettsted for medlemmer. 
 
Dette får du: 
 • rapporter og forskning om bransjen fra Keypoint Intelligence 
 • InfoTrends og NAPCO Research 
 • veiledninger til det vertikale markedet for å utvide kundebasen 
 • artikler og innsikt om hvordan du kan styrke salgsavdelingen 
 • produksjonsklare trykkeksempler 
 • opplæringsvideo for femte fargeverk og veiledning for filoppsett 
 • lærerike webinarer -produktvideoer inkludert bruksområder, bildebiblioteker og markedsføringsressurser 
 • månedlig publisering av nytt innhold med høydepunkter
Se mer

Ta kontakt med oss

Snakk med en Ricoh-ekspert

Ta kontakt med en av våre rådgivere for å finne ut hvordan vi kan hjelpe bedriften din.

Kontakt oss