Digital Arbeidsplass
Workplace Experience

Tilgang overalt

Effektiv samhandling uansett hvor de ansatte jobber fra

Digital arbeidsplass

Hvor og hvordan vi jobber endrer seg; hybride og fleksible kontoroppsett former fremtiden vår. Sammen med ny teknologi som stadig utvikler seg, utfordrer dette oss til å tenke nytt om hvordan vi kommuniserer og samhandler.    
 
Kompetansen og fremtidsblikket du trenger  
Vi bruker en helhetlig tilnærming til å utforme, integrere og støtte dine digitale arbeidsområder for å fremme medarbeiderengasjement og hjelpe bedriften med å prestere bedre. Med vår omfattende portefølje av løsninger og vårt økosystem av allianser innen administrasjon av utskrift, kommunikasjon og arbeidsområde har vi fagkompetansen og rekkevidden som kan hjelpe den digitale arbeidsplassen din å nå nye høyder. Vi har innsikt som kan hjelpe deg med å skape og utvikle din fremtidige arbeidsplass, uansett om du er en liten, mellomstor eller stor bedrift.
image

56 prosent av de ansatte presterer best når de får mye fleksibilitet i hvor, når og med hvem de jobber.

Ricohs fagkunnskap innen digital arbeidsplass sørger for effektiv samhandling og at de ansatte har alt de trenger for å yte sitt beste.    
 
Hybridarbeid handler om å gi de ansatte en sømløs digital opplevelse uansett hvor de er.    
 
Det beste fra to verdener 
Å bygge bro til en hybrid arbeidsstyrke innebærer å ta det beste fra den fysiske arbeidsplassen og forene det med fordelene ved å jobbe eksternt og nettbasert. Men hvordan finner man den rette balansen mellom det de ansatte vil ha (fleksibilitet, smidighet, mobilitet), og det som IT-avdelingen må sørge for (sikkerhet, regelsamsvar, standardiserte prosesser)?    
 
La oss skape din digitale arbeidsplass sammen  
Vi legger til rette for at de ansatte kan jobbe best mulig, og skaper opplevelser som gir flere muligheter til alle. Først utvikler vi en grundig forståelse av arbeidsstyrken din, den nåværende teknologien og hva du ønsker å oppnå med den fremtidige arbeidsplassen din. I samarbeid med teamene dine designer, konfigurerer, implementerer og etterser vi de digitale arbeidsområdene dine, hvor som helst i verden, og du kan skalere etter hvert som bedriften vokser.

Hvor vi utmerker oss

Managed Print Services

.
areo

En ny tidsalder for utskrift

Gi de ansatte muligheten til å opprette, lagre, skrive ut og utnytte informasjon mer effektivt ved å optimalisere prosesser og teknologi i hele informasjonssystemet ditt. Reduser arbeidsmengden til interne ressurser, og oppnå driftsmessige besparelser.
Les mer

Tjenester for kommunikasjon og samhandling

.
areo

Gi teamet ditt muligheten til å jobbe bedre

Kommuniser og samarbeid enkelt på tvers av team, arbeidsområder og geografisk beliggenhet med markedets beste teknologi for lyd, video og interaktive skjermer. Skap en bedre arbeidshverdag og styrk samtidig medarbeider- og kundeengasjementet.
Les mer

Managed Workplace Services

.
areo

Øk produktiviteten med en sømløs brukeropplevelse

La arbeidsstyrken utnytte sitt fulle potensial til enhver tid og hvor som helst. Våre profesjonelle støttetjenester opprettholder og forbedrer driftsfunksjonene dine og sikrer at de ansatte har alt de trenger for å yte sitt beste uansett arbeidsmengde.
Les mer

Ta kontakt med oss

Snakk med en Ricoh-ekspert

Ta kontakt med en av våre rådgivere for å finne ut hvordan vi kan hjelpe bedriften din.

Kontakt oss