Grafisk Kommunikasjon
Graphic Communication

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Løsninger for grafisk kommunikasjon

Grafisk kommunikasjon

I dagens sammenkoblede verden er markeds- og teknologitrender blitt mer dynamiske. For å lykkes må du gripe mulighetene til å transformere virksomheten din. Jo mer du varierer og utvider bruksområdene til utstyret i virksomheten, jo lettere vil du kunne møte kundenes behov når de endrer seg, øke fortjenesten og skape en bærekraftig virksomhet.    
 
I Ricoh er transformerende innovasjon (som vi kaller Henkaku) i vårt DNA. I årevis har vi styrket digital transformasjon innen utskrift, basert på vår kunnskap om fundamentale endringer i bransjen og våre kunders virksomheter. Vi leverer løsninger, inkludert maskinvare, programvare og tjenester, som hjelper deg med å utvikle og digitalisere, og å oppnå en bærekraftig forretningsfordel.
Om du er et stort kommersielt trykkeri, et interntrykkeri eller om utskrift utgjør en del av produksjonsprosessen din, bygger vi på din kunnskap om bedriften. Med vår kunnskap om hvordan du kan lykkes gjennom digital teknologi, hjelper vi deg med å finne nye muligheter for vekst som kan bane vei for en lys og lønnsom fremtid.
image

Volumet av digital vs. analog utskrift vil doble seg innen 2030

Ricoh grafisk kommunikasjon leverer løsninger for digital produksjonstrykk som gjør bedriften din klar for fremtiden. 
 
Som de fleste kommersielle og industrielle trykkerier har merket, skjer markedsskiftet fra offset til digital utskriftsproduksjon raskere og raskere for hvert år. Ifølge Caslon vil analoge utskriftsvolum reduseres med mer enn 2 prosent hvert år frem til 2030, mens det anslås at digitaltrykk vil øke med 4,6 prosent. For digital farge isolert sett forventer Caslon en gjennomsnittlig årlig vekst på nesten 10 prosent i perioden.    
 
En overgang fra analoge til digitale prosesser er ingen enkel oppgave. Valg av nytt utstyr og kompleksiteten ved å skulle integrere det i eksisterende produksjonsprosesser kan virke avskrekkende. Spørsmålet som kan dukke opp, er hvordan du kan omstille virksomheten din fysisk og økonomisk på en måte som er bærekraftig og til det beste for kundene dine.   
 
Vi hjelper trykkerier med overgangen 
I Ricoh er det vår jobb å hjelpe kundene våre med overgangen til digitaltrykk. Vi legger vår stolthet i ekspertise på digitale utskriftsprosesser og digital integrasjon – i tillegg til fagkompetanse til å gi støtte på forretningssiden. Vi kan hjelpe deg med å gi kundene dine mer bærekraftige og kostnadseffektive valg – det vil både de og du ha utbytte av.    
 
Vi gir deg også støtte på et mer grunnleggende nivå. Med tanke på arbeidsflyt for hver utskriftsjobb i virksomheten finner vi måter å effektivisere produksjonsprosessene dine på for å bidra til maksimal måloppnåelse. Vi kan også gi opplæring til de ansatte for å sikre at de tar i bruk beste praksis, som optimaliserer og styrker virksomheten på lang sikt.

Hvor vi utmerker oss

Kommersiell utskrift

areo

Langsiktig samarbeid og ekspertise uten sidestykke

Vi er opptatt av å møte de langsiktige behovene til alle slags kommersielle trykkerier, inkludert generelle kommersielle trykkerier, spesialister på direktereklame, boktrykkerier og transaksjonstrykkerier. Med over 7 000 kunder over hele EMEA (Europa, Midtøsten og Afrika) tilbyr vi markedsledende maskinvare- og programvareløsninger sammen med førsteklasses teknisk forretningsutvikling og fagkompetanse som hjelper deg med å lykkes med kommersiell trykkerivirksomhet.
Les mer

Interntrykkeri

areo

Bygg et interntrykkeri som tilrettelegger for nye måter å jobbe på

I en verden som endrer seg, ser organisasjoner hvor stor nytteverdi interntrykkerier, eller hustrykkerier, kan ha i viktige prosesser. For å gjøre virksomheten klar for fremtiden er det nødvendig å benytte digitale dokumenttjenester, tilrettelegge for eksternt arbeid og håndtere post og kundekommunikasjon effektivt.    
 
Med et team av bransjespesialister og en prisvinnende portefølje hjelper Ricoh deg med raskt å transformere interntrykkeriet ditt til et kommunikasjonssenter. I tillegg til å håndtere vekst innen markedsføring og reklametrykk administrerer vi samstemt kommunikasjon i både papirformater og digitale formater.
Les mer

Industriell utskrift

areo

Mange industrielle trykkerier opplever en rekke utfordringer

Forsyningskjedene er lange og upålitelige, lagring kan være dyrt, og riktig avfallshåndtering kan være komplisert og kostbart. For å forenkle og spare har mange industrielle trykkerier behov for utskriftsløsninger som kan utføre bestillingene deres i riktig volum og kvalitet, til riktig tid, hver gang.    
 
I Ricoh hjelper vi trykkerier med å oppnå dette ved hjelp av en ende-til ende-tilnærming til industritrykk. Ved hjelp av en rekke innovative maskinvare- og programvareløsninger som er best i sin klasse, inkludert for bruksområdene utskrift etter behov og produksjon, samt vår ekspertise innen automatisering og integrerte industrielle prosesser kan vi skreddersy en løsning nøyaktig til behovene i din produksjonslinje.    
 
Vi har flere tiårs erfaring med skrivehoder for industritrykk i tillegg til kompetanse innen all slags blekkteknologi, så vi kan hjelpe deg med å finne riktig blekk til ethvert materiale, skriverhode og programvare. Våre eksperter på integrering sørger for full optimalisering av utskriftsprosessen, slik at behovene i selv de mest krevende produksjonslinjene oppfylles.
Kontakt oss

Ferdiggjøring

areo

Fra start til slutt!

Lag fantastiske ferdige produkter samtidig som du forbedrer produksjonsprosessene . Enten du ønsker å produsere kvalitetstrykk eller optimalisere produksjonsflyten for å bringe tjenestene dine til neste nivå, kan våre avanserte utskrifts- og etterbehandlingstjenester tilby ekspertisen du trenger. Vårt komplette utvalg av profesjonelle etterbehandlingsalternativer inkluderer inline, near-line og offline. Fra kuttere og foldere til UV-lakkeringsmaskiner har Ricoh alt du trenger med komplette ende-til-ende-systemer som maksimerer og optimaliserer driften.
Les mer
Customer Experience Centre

Besøk vårt kundeopplevelsessenter

Mange av våre kunder og samarbeidspartnere møter oss i våre kundeopplevelsessentre for å optimalisere utskriftsverdenen og sammen utforme fremtidens digitale bruksområder og tjenester innen utskrift. La deg inspirere!

Ta kontakt med oss

Snakk med en Ricoh-ekspert

Ta kontakt med en av våre rådgivere for å finne ut hvordan vi kan hjelpe bedriften din.

Kontakt oss