Digital opplevelse
digital customer experience

Opplevelse på et høyere nivå

Verktøy og kompetanse som bidrar til mest mulig engasjement

Digital opplevelse

Kunder i dag forventer å komme i kontakt og samhandle med bedrifter digitalt via flere berøringspunkter. Med mindre menneskelig interaksjon mellom kjøper og selger utvikles kundelojalitet gjennom å levere sømløse og konsekvente digitale opplevelser i alle kanaler.   
 
En god kundeopplevelse starter med en upåklagelig medarbeideropplevelse  
Tjenester for dataanalyse og kunstig intelligens gjør det mulig for ansatte å levere opplevelser som er personlig tilpasset etter kontekst, på en raskere og mer praktisk måte, samtidig som kostnaden ved å betjene kunder reduseres betraktelig.   
 
Oppnå mest mulig engasjement  
Vårt svært dyktige team med dataeksperter og -utviklere hjelper deg med å overgå kundenes forventninger i hvert eneste berøringspunkt. Vi designer, bygger, implementerer og vedlikeholder de rette løsningene, slik at dine ansatte får det de trenger for å gi virkningsfulle inntrykk som varer.
image

91 prosent av kunder sier at en positiv opplevelse øker sannsynligheten for at de vil foreta nye kjøp.

Våre løsninger for digital opplevelse sørger for at du får verktøyene du trenger for bedre forretningsytelse og raskere vekst.    
 
Vi lever i en tid der mange bedrifter går i handelsvarefellen. Svært mange tilbyr lignende produkter og tjenester, og det gjør det vanskelig å skille seg ut. Derfor er det på mange måter kundeopplevelsen som er blitt utslagsgivende.    
 
Verdien av kundeopplevelsen  
Det kan imidlertid være vanskelig å måle avkastningen av kundeopplevelsen. Til tross for at beslutningstakere er av den oppfatning at det er viktig å gjøre kundene glade og fornøyde, ønsker de som oftest ikke å investere i kundeopplevelse med mindre det har en garantert verdi.    
 
Undersøkelser viser at kunder som får en positiv opplevelse, sannsynligvis vil bruke 140 prosent mer enn kunder som får en negativ opplevelse. Ved å gi positive opplevelser kan kostnadene til kundebetjening reduseres med opptil 33 prosent.    
 
Gjør de ansatte i stand til å levere bedre kundeservice  
En positiv kundeopplevelse er ikke alltid forankret i en kunderettet plattform; det kan også komme som følge av en intern digital opplevelse som gir de ansatte tilgang til informasjon som gjør at de kan jobbe smartere og gi kundene bedre service.

Områder der vi utmerker oss

Dataanalyse og kunstig intelligens

areo

Datadrevne opplevelser for ansatte og kunder

Vi hjelper deg med å ta i bruk de store mulighetene som finnes i data og AI. Tjenester for dataanalyse og kunstig intelligens vil bidra til å effektivisere virksomheten din og utnytte potensialet for vekst. Få bedre innsikt i virksomheten, forutse endringer fortløpende og analyser prosessene for en bedre forståelse av hva som skjer i bedriften din. Deretter kan du benytte denne kunnskapen til å skape en bedre kundeopplevelse og oppnå bedre resultater.
Les mer

Programvareteknikk

areo

Moderne programvare tilpasset dine forretningsbehov

Våre dyktige utviklingsteam har høy kompetanse og sikrer at programmer som spesialtilpasses for deg, bidrar til at du når forretningsmålene dine samtidig som de integreres sømløst med dine eksisterende systemer. Våre tjenester for programvareteknikk inkluderer teknologirådgivning, utvikling, testing, støtte, utrulling og vedlikehold.
Les mer

Medarbeider- og kundeengasjement

areo

Tilgang til effektiv markedsføring og kommunikasjon

Få interaksjon med kundene dine, skap nye inntektsmuligheter og øk effektiviteten med skreddersydde nettportaler, digitale tjenester for netthandel og plattformer for digital opplevelse. Gjør kommunikasjonen mer tilpasset, hold oversikt over ressursene dine og sørg for at organisasjonen din har tilgang til egnede markedsføringsverktøy når det trengs. Vi hjelper deg med å utnytte dataene dine til å lage målrettet kommunikasjon, oppnå økt kunderespons og redusere kostnadene til oppsøkende virksomhet.
Les mer

Ta kontakt med oss

Snakk med en ekspert hos Ricoh

Ta kontakt med en av våre rådgivere for å finne ut hvordan vi kan hjelpe din virksomhet.

Kontakt oss

Ricohs forretningstjenester

Få mer informasjon om våre profesjonelle tjenester og løsninger som hjelper virksomheten din videre på den digitale reisen.

Se alle våre forretningsløsninger
business services

Digital arbeidsplass

Vi designer, konfigurerer og implementerer digitale arbeidsområder, slik at de ansatte kan samhandle effektivt og få mest mulig ut av arbeidsdagen, uansett hvor de jobber.

Les mer

Administrasjon av forretningsprosesser

Vi bidrar til økt engasjement og produktivitet blant de ansatte med enklere, raskere og mer kostnadseffektive måter å jobbe på.

Les mer

Cybersikkerhet

Vi kan hjelpe deg med å bygge en solid IT-infrastruktur samt forstå og håndtere svakheter, slik at du trygt kan utvide virksomheten.

Les mer

Sky og infrastruktur

Vi sørger for veikart og skyløsninger som hjelper deg med å modernisere IT-infrastrukturen, automatisere arbeidsmengden og transformere forretningsdriften.

Les mer