HJemTilbake til menyen
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Kontakt oss

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview

Vår historie

Ricoh i Europa, Midtøsten og Afrika

I tråd med vårt slagord – imagine.change – fokuserer vi på å utnytte potensialet i nye teknologier for å forbedre våre informasjonstjenester. Denne tidslinjen viser hva vi har drevet med siden starten i Europa. I tillegg til organisk vekst har vi investert via mange strategiske oppkjøp for å kunne tilby et bredere produktutvalg i flere regioner.

2015

 • Oppkjøp av Impromat, en ledende distributør av digitale kontorløsninger i Tsjekkia og Slovakia
 • Utvidet ekspertise innen IT-tjenester gjennom oppkjøpet av det ledende britiske informasjonshåndteringssselskapet Ridgian
 • Utvidet drift i Midtøsten som en del av den overordnede strategien med å støtte kunder i viktige fremvoksende markeder

2014

 • Det ledende italienske IT-selskapet NPO Sistemi blir en del av Ricoh-konsernet
 • Akselerert vekst i Tyrkia via oppkjøpet av distributøren Saral Buro Pazarlama Limited sirketi, Merkezi (Saral) i tillegg til andeler i kontor- og produksjonssystemdistributøren Ofisteknik

2013

 • Kjøp av produksjonsenheten til teknologiselskapet Aventia i Spania

2012

 • Opprettelse av nytt datterselskap i Tyrkia som leverer tjenester og hjelp til kommersielle printbutikker og bedriftstrykkerier i regionen
 • Kjøp av andeler i det tyske IT-serviceselskapet ADA

2010

 • InfoPrint Solutions ble en del av Ricoh-gruppen, noe som gjorde oss ledende innen bildeteknologiløsninger

2009

 • Erverv av den svenske distributøren og leverandøren av IT-løsninger, Carl Lamm, og utvidelse av selskapets eksisterende tilbud i Sverige og de større nordiske regionene og EMEA-regionene

2008

 • Anskaffelse av dokumenthåndteringssystem- og tjenesteleverandøren IKON Office Solutions Inc. for å utvide vårt salgs- og servicenettverk og styrke vår posisjon innen produksjonsskriversegmentet

2006

 • Anskaffelse av Danka Europe og IKON France for å utvide vårt service- og supporttilbud i større land i Europa

2004

 • Oppkjøp av Hitachi og IBM Print Divisions for å legge til nye produkter og løsninger til produksjonsporteføljen og den generelle kontorporteføljen vår

2001/2002

 • Lanier og Savin blir en del av Ricoh-gruppen og forsterker støtten og tilbudet av nye løsninger til de nasjonale og globale markedene våre

1995

 • Oppkjøp av NRG Group PLC (Nashuatec, Rex-Rotary, Gestetner, tidligere kalt Gestetner Holdings PLC) i Storbritannia

Ricoh Globalt

Ricoh Ltd. ble etablert i 1936. Selskapet er basert i Tokyo i Japan og har en global tilstedeværelse. Vi er spesialisert innen kontor- og produksjonsskrivermarkedet og har over 108 000 ansatte verden over.

Vi samarbeider med organisasjoner over hele verden for å modernisere arbeidsmiljøene og øke dokumenteffektiviteten. Vi utvikler også bildeenheter, industrielle produkter og nettverksløsninger.

Følg linken under for å lære mer om vår globale historie.