Bedriften vår
Our company

Vårt selskap

Slik har vi utviklet arbeidsplassen i mer enn 85 år

Vår historie

Ricoh ble grunnlagt i 1936 i Tokyo, Japan. Grunnleggeren, Kiyoshi Ichimura, var en bemerkelsesverdig visjonær som kjempet for en ansvarlig og progressiv tilnærming til forretningsvirksomhet som satte mennesket først. Ichimura anerkjente betydningen av å satse på menneskenes potensial for å skape en bedre fremtid vår menneskene og planten. Denne tanken har inspirert vårt fokus i over 85 år der vi har utviklet løsninger som styrker kreativiteten og hjelper enkeltpersoner til å oppnå Fulfilment through Work.   

I løpet av flere tiår har selskapet gått fra suksess til suksess, med flere verdensnyheter innen innovasjon på arbeidsplassen. Vi har blant annet utviklet verdens mest solgte kopimaskin, introdusert den første høyhastighetsfaks, lansert RICOH Theta - verdens første bildebehandlingsenhet som tar bilder i full sfærisk form - og vært banebrytende med en sirkulær økonomimodell, Comet Circle™.  

Vi er stolte av omdømmet vårt som en markedsledende maskinvareprodusent, og ettersom behovene til kundene våre har utviklet seg, så har også vår virksomhet utviklet seg. De siste årene har vi transformert og diversifisert som en ledende foretrukket samarbeidspartner for opplevelse av arbeidsplassen og prosessautomatisering, med anerkjennelse verden over fra eksperter i bransjen. Som konsern leverer vi verdi til kunder i omlag 200 land gjennom 80 000 medarbeidere.

Din foretrukne samarbeidspartner

Vi har levert slike tjenester siden 1936, og vi utvider stadig kapasiteten vår for å skape nye muligheter på arbeidsplassen.

Dokumentert merittliste

areo
Vi har en dokumentert merittliste i å hjelpe organisasjoner i alle størrelse med å oppnå enestående medarbeiderengasjement og kundesuksess.

Omfattende infrastruktur for kundestøtte

areo
I EMEA har vi et servicenettverk på mer enn 3 300 personer. Denne omfattende infrastrukturen gjør det mulig for oss å tilby fleksible distribusjonsalternativer - ved å kombinere sentrale ressurser med lokale leveranser.

Sterk portefølje med digitale tjenester

areo
Vi øker stadig vår portefølje med digitale tjenester med intern innovasjon i tillegg til sammenslåinger, oppkjøp og strategiske partnerskap. Dette kombinert med våre sterke globale allianser med markedsledere på programvare gjør at vi kan tilby de nyeste teknologiløsningene til kundene våre.

Markedsleder på bærekraft

areo
Som en markedsleder på bærekraft er vi stolte av at vår tilnærming til å beskytte planeten omfatter mer enn å redusere vårt eget karbonavtrykk – vi gjør en forskjell ved å hjelpe våre kunder med å nå sine ESG-mål (miljø, samfunn og eierstyring) i tillegg.
Innovation

Vår lange historie med innovasjon

Vi har en stolt historie med innovasjon på arbeidsplassen. Fra våre tidlige dager med banebrytende skriver- og faksdesign til nåtidens fokus på å bringe mennesker, teknologi og prosesser sammen har innovasjon alltid vært kjernen i vår virksomhet..
 
Våre teknologiske innovasjoner har en solid grunnmur i forskning og utvikling, der 5 % av vår totale omsetning reinvesteres i R&D hvert år. Vi nevnes gjennomgående blant Top 100 Global Innovators, Global 100 Most Sustainable Corporations og World's Most Ethical Companies. 

Finn ut mer om vårt arbeid med Leading Change at Work

Utforsk en rekke tjenester, løsninger og produkter som hjelper din organisasjon med å gjøre fremskritt på sin digitale reise.

seamless digital workspace experience

Våre forretningsløsninger

Oppdag våre løsninger og tjenester for å endre arbeidsplassen og frigjøre medarbeidernes potensial.

Mer informasjon

Vår tilnærming

Se hvordan vi arbeider med Leading Change at Work og leder deg hele veien mot en helt digital arbeidsplass.

Mer informasjon

Våre produkter

Bla gjennom vårt utvalg av bransjeledende maskinvare- og programvareprodukter.

Mer informasjon