Tjenester for cybersikkerhet
cybersecurity services

Gjør alle deler av virksomheten mer motstandsdyktig

Tjenester for cybersikkerhet

Etter hvert som selskaper øker omfanget av digital transformasjon og hybride arbeidsmodeller får fotfeste, skjer det også stadig flere og nye former for cyberangrep. Hvis bedriften din blir utsatt for datainnbrudd, kan det medføre store tap, og infrastrukturen din er aldri sterkere enn sitt svakeste ledd. Slike trusler må håndteres av eksperter på området som kan hjelpe deg med å iverksette beredskaps- og handlingsplaner.    
 
Skreddersydde tjenester, agnostisk teknologi  
Vårt høyt kvalifiserte team av spesialister veileder og hjelper deg å finne den rette løsningen som dekker dine behov for cybersikkerhet, inkludert forslag til årlige forbedringsplaner for infrastruktur. Med en rekke sertifiseringer jobber vi på en agnostisk måte og tilbyr de beste løsningene på markedet. Vår utstrakte geografiske rekkevidde innebærer at vi har lokal tilstedeværelse i mange land i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA) og kan tilby støtte på flere lokale språk.

Løsninger og tjenester

Etterlevelsesrevisjon

areo

Sikre overholdelse av regelverk ved hjelp av sporing

I dagens forretningsmiljø må du være godt forberedt og ha operative implementeringsplaner på plass ved kritiske situasjoner. Uten gode tiltak for sikkerhet og forretningskontinuitet blir bedriften din sårbar overfor en mengde cybertrusler.    
 
Sikre samsvar med regelverk  
Vi kan hjelpe deg med å definere, revidere og utarbeide planer og rutiner for cybersikkerhet. Våre tjenester for samsvarsrevisjon gjør at bedriften din kan identifisere, oppdage, beskytte, handle og gjenopprette etter datainnbrudd og andre hendelser. Revisjonen gir tydelig definerte og tilgjengelige rutiner og planer hvis dataangrep skulle skje, og gir mulighet for kontinuerlig forbedring av sikkerhetsstrategiene dine.    
 
Risikostyring 
  • Leverandørsystemer 
  • Konfigurasjonsstyring 
  • Behandling av identitet, legitimasjon og sikker tilgang 
  • Gjennomføring av opplæring i sikkerhet og personvern 
  • Implementering av prosesser, protokoller, vurderinger og rutiner for kontinuerlig overvåking av informasjonssikkerhet 
  • Plan for hendelseshåndtering 
  • Beredskapsplan
Kontakt oss

Inntrengningstesting

areo

Vær mer innovativ enn de nettkriminelle

Den mest effektive måten å oppdage svakheter i sikkerhetsinfrastrukturen på er å la en tredjepart utføre planlagte angrep på systemet ditt. Vi utfører inntrengingstester (sikkerhetstester) som avdekker sikkerhetshull slik at de kan tettes før noen med onde hensikter kan utnytte dem.    
 
En todelt testrapport  
Etter vurderingen leverer vi en todelt testrapport. Den første delen inkluderer et lettfattelig sammendrag av svakheter som er avdekket i infrastrukturen. Den andre delen inkluderer tekniske detaljer om identifiserte risiko, rangert etter prioritetsnivå (kritisk, høyt, medium, lavt) og mulige forbedringer. Vi har kompetansegodkjenning i CHECK og CREST og kan levere tjenester for sikkerhetstesting over hele verden.
Kontakt oss

Kontroll av løsepengevirus

areo

Unngå at dataene dine blir tatt som gissel av løspengevirus

Løsepengevirus er en type skadelig programvare som truer med å offentliggjøre eller blokkere tilgangen til data eller et datasystem, vanligvis ved å kryptere det, helt til offeret betaler løsepenger til angriperen.   
 
Full sjekk, detaljert veiledning   
Vi gjør en grundig og profesjonell vurdering av sikkerheten og din funksjonalitet for å forhindre løsepengevirusangrep.    
 
Vi utfører først en fullstendig virussjekk for å evaluere hvor effektiv bedriftens tekniske sikkerhetskontroll og operasjonelle funksjonalitet er. Vi leverer deretter detaljert veiledning for å identifisere, minimere og håndtere risikoen for løsepengevirusangrep, i tillegg til klare anbefalinger for hvordan du kan forbedre forsvarskapasiteten din betraktelig.
Kontakt oss

Sikkerhetsvurdering

areo

Forstå og håndter sårbarheter

Datakriminelle ser stadig etter muligheter for å utnytte sårbarheter ved at ansatte jobber hjemmefra. Utfordringer knyttet til cybersikkerhet har aldri vært mer aktuelt enn nå, både for store og små organisasjoner.    
 
En helhetlig vurdering og rapport   
Våre tjenester for sikkerhetsvurdering ser på alle deler av virksomheten din, fra overholdelse av forskrifter, sårbarheter og drift til inntrenging, phishing, bevisstgjøring og tredjeparts- og sikkerhetskontroller.    
 
Vi fanger opp, vurderer og analyserer e-posttjenester, skytjenester, endepunkter og nettverksenheter for å få en fullstendig oversikt over IT-sikkerheten din. Deretter leverer vi en lettfattelig rapport med vurdering av risikoer, sårbarheter og anbefalinger for tiltak.
Kontakt oss

Sikre viktige data mot cybertrusler

SB Hotels samarbeidet med Ricoh for å implementere en cybersikkerhetsplattform som beskytter sensitiv informasjon, sikrer overholdelse av regelverk og reduserer administrasjonen.

Ta kontakt med oss

Snakk med en Ricoh-ekspert

Ta kontakt med en av våre rådgivere for å finne ut hvordan vi kan hjelpe bedriften din.

Kontakt oss

Ricohs forretningstjenester

Få mer informasjon om våre profesjonelle tjenester og løsninger som hjelper virksomheten din videre på den digitale reisen.

Se alle våre forretningsløsninger
seamless digital workspace experience

Digital opplevelse

Vårt høyt kvalifiserte team med dataeksperter og -utviklere designer, bygger, implementerer og betjener løsninger som hjelper deg med å oppnå maksimalt kundeengasjement.

Les mer

Administrasjon av forretningsprosesser

Vi bidrar til økt engasjement og produktivitet blant de ansatte med enklere, raskere og mer kostnadseffektive måter å jobbe på.

Les mer

Cybersikkerhet

Vi kan hjelpe deg med å bygge en solid IT-infrastruktur samt forstå og håndtere svakheter, slik at du trygt kan utvide virksomheten.

Les mer

Sky og infrastruktur

Vi sørger for veikart og skyløsninger som hjelper deg med å modernisere IT-infrastrukturen, automatisere arbeidsmengden og transformere forretningsdriften.

Les mer

Digital arbeidsplass

Vi designer, konfigurerer og implementerer digitale arbeidsområder, slik at de ansatte kan samhandle effektivt og få mest mulig ut av arbeidsdagen, uansett hvor de jobber.

Les mer