homeback to menu
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Oversikt

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview

Empowering Digital Workplaces: Embracing Flexibility


Smidighet er både et tankemønster og en evne til rask respons. For å få mest mulig ut av nye markedstrender, må virksomheter raskt kunne oppskalere og enkelt skifte retning. Denne endringen begynner med teknologi.
 
Men er bedre smidighet noe som ledere av små og mellomstore bedrifter virkelig prioriterer? Vil de aktivt investere i teknologi for å kapitalisere på nye trender og muligheter? Har ledere av små og mellomstore bedrifter en klar teknologispesifikk visjon, og forstår de hvilke teknologier som gir dem de største fordelene?
 
En ny studie utført av Censuswide, sponset av Ricoh Europe, ser på utfordringene og mulighetene ved det å etablere mer smidige og fleksible virksomheter.
 
Undersøkelsen ble utført i desember 2017, og respondentene var 1 608 ledere av små og mellomstore bedrifter fra Østerrike, Belgia, Luxembourg, Tsjekkia, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Ungarn, Italia, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Russland, Slovakia, Sør-Afrika, Spania, Sverige, Sveits, Tyrkia, Storbritannia og Irland.

Prioriterer teknologi for økt smidighet i virksomheten

Prioriterer teknologi for økt smidighet i virksomheten

52 % av ledere for små og mellomstore bedrifter sier at dersom virksomheten deres ikke introduserer ny teknologi i nær fremtid, vil de gå under i løpet av de neste 5 årene. Ved å gi ansatte evne og mulighet til bruke teknologi for smartere avgjørelser, kan bedriftsledere gjøre sin neste utfordring om til sin siste nye mulighet.

Les hele artikkelen


Kultur og prosesserer er like avgjørende som teknologi for økt smidighet i virksomheten

Kultur og prosesserer er like avgjørende som teknologi for økt smidighet i virksomheten

Mange ledere har en klar teknologivisjon, og forstår hvilke løsninger som vil gi dem de største fordelene. Men ekte smidighet i en virksomhet krever mer enn bare teknologi. Kun 33 % av europeiske bedriftsledere sier at de aktivt fremmer en atmosfære som prioriterer rask respons på kundenes behov. For virkelig å kapitalisere på endringer, er en åpen kultur og fleksible prosesserer like avgjørende som de riktige teknologiene.

Les hele artikkelen