Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Workforce United


Ansatte på tvers av generasjoner er mer samstemte enn noensinne

Arbeidsstyrken er mer forent enn noen gang i sine holdninger til behovet for endring i måten vi alle gjør forretninger på i fremtiden.
 
En ny studie fra Ricoh Europe, utført av Coleman Parkes, ser på om de forskjellige generasjonene på arbeidsplassen har mer ulike eller samsvarende meninger og holdninger. Den utforsker også i hvor stor grad bedriftene må fokusere på forventingene til de forskjellige generasjonene, og hvordan de best kan legge til rette for den enkeltes utvikling.

Generasjonene defineres som følger:

  • Babyboom-generasjonen: 1946–1964
  • Generasjon X: 1965–1980
  • Millenniumsgenerasjonen: 1981–1995
  • Generasjon Z: 1996 frem til i dag
 
Undersøkelsen ble utført i 2019 og bestod av svar fra 4580 inkludert Østerrike, Belgia, Luxembourg, Den tsjekkiske republikk, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Ungarn, Italia, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Russland, Slovakia, Sør-Afrika, Spania, Sverige, Sveits, Tyrkia, Storbritannia og Irland.


Ansatte er på utkikk etter den perfekte arbeidsgiveren basert på verdier

Ansatte er på utkikk etter den perfekte arbeidsgiveren basert på verdier

Valg av yrke og arbeidsstil definerer i stadig større grad hvem vi er som enkeltpersoner, uansett alder. Unge ansatte blir ofte beskrevet som idealister og verdidrevne. Det er riktig, men det gjelder for alle andre også.
To tredjedeler (65 %) av ansatte fra alle generasjoner har tro på sin bedrifts verdier og idealer. De fleste ansatte fra alle generasjoner er enige om at bærekraft må være en viktig prioritet for bedrifter i fremtiden. Det virker derfor uunngåelig at forretningsskikken verden over, vil endre seg drastisk i årene som kommer.

Les hele artikkelen


Ansatte ser frem til firedagersuken etter hvert som teknologien bidrar til økt produktivitet

Ansatte ser frem til firedagersuken etter hvert som teknologien bidrar til økt produktivitet

Svaret på produktivitetsspørsmålet ligger i færre arbeidstimer hver uke, ikke flere. De fleste ansatte i Europa mener at en firedagers arbeidsuke er sannsynlig i nær fremtid, som følge av tidsbesparende teknologi på arbeidsplassen. Riktige verktøy kan forbedre ansattes produktivitet og effektivitet, og kanskje til og med spare nok tid til å gjøre arbeidsuken kortere.
Uansett aldersgruppe ønsker nesten tre fjerdedeler (72 %) av ansatte å få større gjennomslagskraft på arbeidsplassen og øke produktiviteten ved hjelp av opplæring og teknologi.

Les hele artikkelen