Gartner Magic Quadrant
Gartner

Ricoh er posisjonert i 2023-utgaven av Gartner® Magic Quadrant™ for outsourcede digitale arbeidsplasstjenester verden over

Last ned en gratis rapport i dag

Ricoh har nok en gang blitt posisjonert av Gartner, Inc. i sin rapport Magic Quadrant for Outsourced Digital Workplace Services (ODWS) Worldwide, 2023*. Ricoh er ett av 17 selskaper som er posisjonert innenfor denne magiske kvadranten.
 
Gartner evaluerte alle leverandører opp mot evalueringskriteriene for fullstendighet i visjonen og evnen til å prestere innen outsourcede digitale arbeidsplasstjenester (ODWS).
Report

2023 Gartner® Magic Quadrant™ for ODWS Worldwide

Gartner evaluerte 17 leverandører, inkludert Ricoh, opp mot evalueringskriterier med hensyn til fullstendigheten i visjon og evnen til å prestere innen i ODWS. 

Denne evalueringen omfattet følgende områder:
  • Fjernstøtte til sluttbrukere (tidligere servicedesk)
  • Støtte for sluttbrukerenheter (tidligere støtte for utetjenester), inkludert støtte for stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner, mobile enheter, IoT-enheter for arbeidsplassen, automater for periferiutstyr, smarte skap, støttekiosker og støtte basert på utvidet virkelighet (AR)
  • PC-tjenester basert på både fysiske og virtuelle enheter (PCaaS, DaaS og VDI)
  • UX-sentriske tjenester og opplevelsesnivåavtaler (XLA)
  • Bruk av selvhelbredende analyser og AI-basert automatisering
  • Tjenester for å transformere brukeropplevelsen og forbedre forretningsresultatene
Gartner - landing page image
LAST NED RAPPORTEN

Felt med stjerne (*) er obligatoriske.

* Obligatorisk
* Obligatorisk
* Obligatorisk
* Obligatorisk
* Obligatorisk
* Obligatorisk
«Vår fortsatte utvikling som et selskap for digitale tjenester gjør oss til den ideelle partneren for kunder som ønsker å få tilgang til et stort utvalg av digitale tjenester, og her er ODWS er en nøkkelkomponent for å kunne oppnå en effektiv digital arbeidsplass. Å motta Gartners anerkjennelse nok en gang, i form av vår posisjon i Magic Quadrant, mener vi er et bevis på vår evne til å realisere løsninger for våre kunder som virkelig fører til endring på arbeidsplassene. Vi ser frem til å bygge videre på denne anerkjennelsen samtidig som vi fortsetter å arbeide målbevisst med prosessautomatisering og teknologisk innovasjon som gjør det mulig for folk å utføre mer kreativt og tilfredsstillende arbeid.» 
 
Nicola Downing, administrerende direktør, Ricoh Europe

*Gartner, Magic Quadrant for Outsourced Digital Workplace Services, av Daniel Barros, DD Mishra, Biswajit Maity og Karl Rosander, 13. mars 2023.

 

Gartners ansvarsfraskrivelse

Gartner støtter ikke noen leverandører, produkter eller tjenester som er gjengitt i forskningspublikasjonene, og anbefaler ikke teknologibrukere å velge kun de leverandørene som har høyest rangering eller en annen betegnelse. Gartners forskningspublikasjoner er basert på oppfatningen av Gartners forskningsorganisasjon og skal ikke tolkes som faktautsagn. Gartner fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller underforståtte, med hensyn til denne forskningen, inkludert garantier for salgbarhet eller egnethet for et bestemt formål.

 

GARTNER er et registrert varemerke og servicemerke for Gartner, og Magic Quadrant er et registrert varemerke for Gartner, Inc. og/eller dets tilknyttede selskaper i USA og internasjonalt og brukes her med tillatelse. Med enerett.