Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

World of Change


2016 var et år med store endringer, men det er i 2017 at vi virkelig vil se virkningene av utviklingen og hvordan de vil redefinere arbeidslivet. Årsakene til endringene i er:
  • Digital disrupsjon
  • Økonomisk usikkerhet
  • Regelverk og regjeringspolitikk
  • Økt kunnskaps- og kompetanseskille

Hver for seg representerer disse faktorene et betydelig omfang av endringer. Samlet er de begynnelsen på periode med disrupsjon og muligheter som verden aldri før har sett.
 
Undersøkelsen "World of Change", som er gjennomført av Coleman Parkes Research og sponset av Ricoh Europe, avdekker at 95 % av arbeidstakere tror at endringene i arbeidslivet vil være til fordel for deres virksomhet i 2017.
 
Undersøkelsen ble utført i januar 2017, og bestod av 2000 respondenter fra Storbritannia, Irland, Frankrike, Tyskland, Spania, Italia, Nederland, Belgia, Luxembourg, Norge, Sverige, Danmark, Polen, Portugal, Østerrike, Ungarn, Sveits, Russland, Tyrkia, Sør-Afrika, Slovakia og Tsjekkia.


Arbeidstakere optimistiske til endringer i horisonten

Arbeidstakere optimistiske til endringer i horisonten

Arbeidstakere over hele Europa har et svært optimistisk syn på deres virksomheters suksess i 2017, selv om det i verden foregår endringer som er uten sidestykke. 

Overveldende 95 % av arbeidstakere tror at det skiftende landskapet vil være til fordel for deres virksomhet i 2017, og av disse forventer 59 % at deres foretak vil være i en sterkere posisjon ved utgangen av året.

Les hele artikkelen


Arbeidstakere forbereder seg på endring i roller

Arbeidstakere forbereder seg på endring i roller

96 % av arbeidstakere i mellomstore bedrifter er enige i at faktorer som digital disrupsjon, økonomisk usikkerhet og reguleringsmessige endringer vil påvirke arbeidssituasjonen deres. 

De føler seg imidlertid positive til og etablerte i sine roller. Kun 8 % forventer å skifte jobb, og kun 12 % tror at de vi ha færre karrieremuligheter i 2017.

Les hele artikkelen