Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Heftige investeringer i digitaltrykk

Heftige investeringer i digitaltrykk

For mange i grafisk bransje er sommeren en rolig tid. Men hos Ricoh har de hatt nok å henge fingrene i. I sommermånedene installerer Ricoh større produksjonsmaskiner hos TPD, Skatteetaten (2stk), HGM, CopyCat, Allkopi (3stk), BK Grafisk og Moss Kommune. 

Kurt Bye, leder for Commercial and Industrial Print i Norge, er storfornøyd og hadde i Juni besøk av Direktør for Commercial and Industrial Print i Ricoh Europa, Eef De Ridder. De Ridder uttrykte stor glede over suksessen avdelingen har i Norge.

Heftige investeringer i digitaltrykk

Ricoh er ikke de eneste som har noe å feire i sommer. Kurt Bye, gleder seg også på vegne av kunde og samarbeidspartner Printing AS, som i 2017 har blitt medlem av det Bye omtaler som «millionklubben». Printing AS feirer i disse dager at de har hatt over 1 million trykk i måneden på hver av sine tre Ricoh-maskiner første halvår av 2017. 

En slik anledning krever selvfølgelig kake! Partner og forretningsutvikler i Printing AS, Lars Halvorsen synes det er gøy at de klarer å holde så høye produksjonstall over tid, og skryter samtidig av samarbeidspartner Ricoh. «Dette er veldig gøy! Stabiliteten på maskinene spiller selvfølgelig, i tillegg til ordreinngangen, en viktig rolle for at vi kan holde så høy produksjon.» Det kan nevnes at i tillegg til Printing AS kan også Allkopi og HG Media vente seg kakevelkomst i millionklubben i løpet av høsten.

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner. Ved slutten av regnskapsåret i mars 2017 hadde Ricoh-gruppen en omsetning på verdensbasis på 2 028 milliarder yen (tilsvarende 18,2 milliarder USD).

For mer informasjon, se www.ricoh.no


Eller ta kontakt med:
Lars Kjelling
Head of LoB and Marketing
Ricoh Norge AS
Gjerdrums vei 11
P.B. 4873 Nydalen
0422 Oslo
Norway
Tel: + 47 469 23 255
lars.kjelling@ricoh.no
Nettside: www.ricoh.no 

Følg oss på Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press