Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

IDC MarketScape peker ut Ricoh som global leder innen utskrifts- og dokumentsikkerhet

Rapporten legger trekker særlig frem Ricohs “komplette løsningportefølje” og deres “balanserte og globale leveransemodell”.

TOKYO, October 25, 2017 – IDC MarketScape sier i en ny rapport at Ricohs “sikkerhetsløsninger, kombinert med omfattende kompetanse innen managed services, tjenester for infrastruktur og arbeidsflyt, samt utviklingen av programvare, gjør bedriften til en av de ledende innen utviklingen av data- og dokumentsikkerhet.” 1 Ricoh ble utnevnt som markedsledende i “IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2017 Vendor Assessment.” Den solide tjeneste- og løsningsporteføljen kommer som et resultat av Ricohs globale og kundedrevne tilnærming til sikkerhet.

Ricoh ønsker å legge til rette for en digital arbeidshverdag, og kombinerer sine sikkerhetsløsninger og sin ekspertise, erfaring og opplæringstilbud med en portefølje bestående av løsninger fra både Ricoh og deres partnere. Denne porteføljen består av en rekke valgmuligheter og ekspertise som hjelper kundene med å finne skreddersydde løsninger for sine behov. I avsnittet «Consider Ricoh When», sies det at: «Ricoh bør også være høyt på lista når det gjelder å finne en solid samarbeidspartner for et vedvarende arbeid med å takle teknologisk utvikling og stadige endringer i reglementer.» 

«Vår analyse viser tydelig at Ricoh legger stor vekt på sikkerhet. Alle produkter og tjenester er utformet med sikkerhet i tankene fra starten av,» sier Robert Palmer, Research Director, Imaging, Printing and Document Solutions ved IDC. «Ricoh sitter på et bredt utvalg av løsninger fra både Ricoh og deres samarbeidspartnere, som møter kundenes utfordringer innen sikkerhet uavhengig av bedriftens størrelse og bransje. Det omfattende programmet inkluderer enhets- og programsikkerhet, datasikkerhet (inkludert nettverksinfrastruktur for informasjonssikkerhet), samt beskyttelsen av data og innhold. Alt dette støttes opp av en global tjenestemodell som skiller Ricoh fra mange av sine konkurrenter.»

Rapporten sier videre at Ricohs globale tjenestemodell gjør at selskapet kan «levere konsulent-tjenester på en standardisert og konsekvent måte». 

«I Ricoh sier vi at sikkerhet er en del av vårt DNA,» sier David Levine, Visepresident for Information Security og Chief Information Security Officer i Ricoh USA, inc. «Vi jobber hardt for og med kundene våre for å vurdere risiko og overensstemmelse i utviklingen, implementeringen og den vedvarende håndteringen av kontorløsninger som holder bedriftens informasjon trygg. I en verden hvor vi genererer mer og mer data hvert sekund som går, og hvor industrier, myndigheter og organisasjoner må beskytte den dataen mot inntrengere, tar Ricoh sikkerhet på det største alvor. Det er oppløftende å se at IDC MarketScape anerkjenner måten vi arbeider på, viktigheten vi legger på sikkerhet, og den ekspertisen vi baserer alt på, slik at vi kan hjelpe kundene våre til å arbeide på en smartere måte.»

For mer informasjon om Ricohs produkter, tjenester og løsninger, gå til https://www.ricoh.no/index.html 

1 “IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2017 Vendor Assessment,” doc #US41988517, Oktober 2017.

Om IDC MarketScape
IDC MarketScapes’ analysemodell for leverandører er utviklet for å gi et overblikk over konkurransedyktigheten til leverandører av informasjons- og kommunikasjonsteknologi innenfor deres respektive markeder. De bruker en rangeringsmetodikk som er basert på både kvalitative og kvantitative kriterier, som resulterer i en grafisk framstilling av hver leverandørs posisjon innenfor deres felt. IDC MarketScape sammenligner produkt- og tjenestetilbud, ferdigheter og strategier, samt nåværende og framtidige suksessfaktorer blant leverandører innen IT og telekommunikasjon. Det samme rammeverket gir også kjøperne en 360 graders vurdering av styrker og svakheter hos nåværende og potensielle leverandører.

|Om Ricoh|

Ricoh legger til rette for digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Hovedkvarteret ligger i Tokyo, og Ricoh Group driver forretninger i rundt 200 land og regioner. I finansåret som ble avsluttet i mars 2021 hadde Ricoh Group et globalt salg på 1 682 milliarder yen som tilsvarer rundt 15,1 milliarder USD)

For mer informasjon, se www.ricoh.no


Eller ta kontakt med:
Pål Arne Grøttem
Sales 
and Marketing Director
Ricoh Norge AS
Innspurten 13
0663 Oslo
Norway
Tel: + 47
48046000
paal.arne.grottem@ricoh.no 

Nettside: www.ricoh.no 

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/RicohNorge/ 
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press