homeback to menu
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Graphic Communication
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Oversikt

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview
Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

IDC MarketScape peker ut Ricoh som global leder innen utskrifts- og dokumentsikkerhet

Rapporten legger trekker særlig frem Ricohs “komplette løsningportefølje” og deres “balanserte og globale leveransemodell”.

TOKYO, October 25, 2017 – IDC MarketScape sier i en ny rapport at Ricohs “sikkerhetsløsninger, kombinert med omfattende kompetanse innen managed services, tjenester for infrastruktur og arbeidsflyt, samt utviklingen av programvare, gjør bedriften til en av de ledende innen utviklingen av data- og dokumentsikkerhet.” 1 Ricoh ble utnevnt som markedsledende i “IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2017 Vendor Assessment.” Den solide tjeneste- og løsningsporteføljen kommer som et resultat av Ricohs globale og kundedrevne tilnærming til sikkerhet.

Ricoh ønsker å legge til rette for en digital arbeidshverdag, og kombinerer sine sikkerhetsløsninger og sin ekspertise, erfaring og opplæringstilbud med en portefølje bestående av løsninger fra både Ricoh og deres partnere. Denne porteføljen består av en rekke valgmuligheter og ekspertise som hjelper kundene med å finne skreddersydde løsninger for sine behov. I avsnittet «Consider Ricoh When», sies det at: «Ricoh bør også være høyt på lista når det gjelder å finne en solid samarbeidspartner for et vedvarende arbeid med å takle teknologisk utvikling og stadige endringer i reglementer.» 

«Vår analyse viser tydelig at Ricoh legger stor vekt på sikkerhet. Alle produkter og tjenester er utformet med sikkerhet i tankene fra starten av,» sier Robert Palmer, Research Director, Imaging, Printing and Document Solutions ved IDC. «Ricoh sitter på et bredt utvalg av løsninger fra både Ricoh og deres samarbeidspartnere, som møter kundenes utfordringer innen sikkerhet uavhengig av bedriftens størrelse og bransje. Det omfattende programmet inkluderer enhets- og programsikkerhet, datasikkerhet (inkludert nettverksinfrastruktur for informasjonssikkerhet), samt beskyttelsen av data og innhold. Alt dette støttes opp av en global tjenestemodell som skiller Ricoh fra mange av sine konkurrenter.»

Rapporten sier videre at Ricohs globale tjenestemodell gjør at selskapet kan «levere konsulent-tjenester på en standardisert og konsekvent måte». 

«I Ricoh sier vi at sikkerhet er en del av vårt DNA,» sier David Levine, Visepresident for Information Security og Chief Information Security Officer i Ricoh USA, inc. «Vi jobber hardt for og med kundene våre for å vurdere risiko og overensstemmelse i utviklingen, implementeringen og den vedvarende håndteringen av kontorløsninger som holder bedriftens informasjon trygg. I en verden hvor vi genererer mer og mer data hvert sekund som går, og hvor industrier, myndigheter og organisasjoner må beskytte den dataen mot inntrengere, tar Ricoh sikkerhet på det største alvor. Det er oppløftende å se at IDC MarketScape anerkjenner måten vi arbeider på, viktigheten vi legger på sikkerhet, og den ekspertisen vi baserer alt på, slik at vi kan hjelpe kundene våre til å arbeide på en smartere måte.»

For mer informasjon om Ricohs produkter, tjenester og løsninger, gå til https://www.ricoh.no/index.html 

1 “IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2017 Vendor Assessment,” doc #US41988517, Oktober 2017.

Om IDC MarketScape
IDC MarketScapes’ analysemodell for leverandører er utviklet for å gi et overblikk over konkurransedyktigheten til leverandører av informasjons- og kommunikasjonsteknologi innenfor deres respektive markeder. De bruker en rangeringsmetodikk som er basert på både kvalitative og kvantitative kriterier, som resulterer i en grafisk framstilling av hver leverandørs posisjon innenfor deres felt. IDC MarketScape sammenligner produkt- og tjenestetilbud, ferdigheter og strategier, samt nåværende og framtidige suksessfaktorer blant leverandører innen IT og telekommunikasjon. Det samme rammeverket gir også kjøperne en 360 graders vurdering av styrker og svakheter hos nåværende og potensielle leverandører.

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved å bruke innovative teknologier og tjenester som gjør det mulig for enkeltpersoner å jobbe smartere fra hvor som helst.

Med kunnskap og organisatoriske evner opparbeidet gjennom sin 85-årige historie, er Ricoh en ledende leverandør av digitale tjenester, informasjonsadministrasjon og utskriftsløsninger designet for å støtte digital transformasjon og optimalisere forretningsytelsen.

Ricoh Group har hovedkontor i Tokyo og har store virksomheter over hele verden, og produktene og tjenestene deres når nå kunder i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet mars 2022, hadde Ricoh Group et verdensomspennende salg på 1758 milliarder yen (ca. 14,5 milliarder USD).

For mer informasjon, vennligst besøk www.ricoh-europe.com

empty© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alle rettigheter forbeholdt. Alle refererte produktnavn er varemerker for deres respektive selskaper.

Mediekontakt:
Ricoh Europe PLC
Jack Gibson