Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

×

Merkur Grafisk AS investerer i 3 av Ricohs nye digitale trykkmaskiner

Oslo, 25. august 2015 – Ricoh har stor fremgang med vår nye generasjon produksjonsmodeller. Flere innovative aktører i grafisk bransje i Norge har den siste tiden vist Ricoh tillit og investert i våre løsninger.

Det våre nye kunder fremhever ved maskinene er trykkvaliteten og den 70 cm bannerfunksjonen. Dette gjør at maskinen kan produsere blant annet 4-sider A4 liggende og 6-sider A4-foldere.

“Ricoh satser stort på Production Print, ikke bare i Norge, men også på verdensbasis. Vi åpnet vårt nye Customer Experience Centre i Telford i november 2014 under slagordet “New Dawn in Production Printing”. Dette var startskuddet for Ricohs nye generasjon digitaltrykkmaskiner”, sier Kurt Bye, Salgssjef Production Print i Ricoh Norge AS.

Merkur Grafisk

“Merkur Grafisk AS opplever for tiden stor pågang på digitaltrykk. Vi har i en lengre periode vurdert og sett på hvilke muligheter som finnes for mest mulig effektiv digitaltrykk-produksjon med svært høy kvalitet. Vi har sammen med flere av våre kunder kommet frem til at Ricoh sin nye generasjon digitaltrykkmaskiner er det rette utstyret å satse på. Merkur Grafisk AS har derfor investert i tre komplette produksjonslinjer som kan levere bannerformat, trykk med hvit farge, lakkefekter med mer. Vi gleder oss til å få utstyret i hus og kunne tilby våre kunder nye muligheter.” – sier Utviklingssjef Lars Jacobsen i Merkur Grafisk. 

«Vi takker for valget Merkur Grafisk har gjort med anskaffelsen av to våre nye flaggskip, Ricoh Pro C9110, og en 5-farger Ricoh Pro C7100. Maskinene installeres i løpet av høsten og vi ser frem til denne installasjonen hos Merkur Grafisk som representerer en av tungvekterne i grafisk bransje.» - sier Roy Sørensen i Production Print-teamet hos Ricoh Norge AS. 

Om Merkur Grafisk AS  Merkur Grafisk leverer alle typer grafiske tjenester. Hos Merkur Grafisk kan du få hjelp til å lage en APP eller en nettside, designe et magasin, planlegge og prosjektere markedskampanjer, trykke, ferdiggjøre og distribuere trykksaker og om ønskelig lagre varer i vårt varehotell. Hos Merkur Grafisk finnes ingen begrensninger, kun fantastisk mange muligheter. Merkur Grafisk kan se tilbake med hele 88 år med Grafisk Produksjon. 
Kort om Pro C9110

 • Offset-lignende utskriftskvalitet.
 • Maksimerer produktiviteten med opp til 150 A4 trykk/min uavhengig av arktykkelse
 • Svært robust konstruksjon og etterbehandling
 • Omfattende mediemuligheter
 • Banner-funksjon 700x330 (tosidig)
 • Maks arktykkelse 400G
 • https://www.youtube.com/watch?v=eEbv4bcrsJc

Kort om Pro C7110 
 • Offset-lignende utskriftskvalitet.
 • Maksimerer produktiviteten med opp til 90 A4 trykk/min uavhengig av arktykkelse
 • Svært robust konstruksjon og etterbehandling
 • Omfattende mediemuligheter
 • Banner-funksjon 700x330 (ensidig)
 • Maks ark tykkelse 360G
 • https://www.youtube.com/watch?v=_BT7QWfLoIc

|Om Ricoh|

Ricoh er en global teknologivirksomhet som spesialiserer seg innen utskrifts- og dokumentløsninger, visuelle kommunikasjonsløsninger, produksjonsutskrift samt et bredt spekter av IT-tjenester og løsninger. Ricoh tilbyr komplette informasjons- og kommunikasjonsløsninger som gir effektivitetsgevinster for våre kunder. Ricoh-konsernet har hovedkontor i Tokyo, og driver virksomhet i mer enn 200 land og regioner med over 100 000 medarbeidere. I regnskapsåret som ble avsluttet 31. mars 2014, hadde Ricoh en samlet omsetning på JPY 2 195 milliarder, basert på IFRS regnskapsstandard (ca. USD 21,3 milliarder).

Under mottoet imagine. change. hjelper Ricoh virksomheter med å endre sine arbeidsprosesser og inspirere medarbeidere til å utnytte sitt kreative potensial. Ricoh er kjent for sin avanserte teknologi, enestående kundeservice samt en lang rekke bærekraftige initiativer og løsninger. Ricoh Norge har hovedkontor i Nydalen i Oslo samt salgskontorer i flere norske byer. Ricoh Norge teller ca. 170 medarbeidere og har et eget servicenettverk med mer enn 50 teknikere og konsulenter, som yter service til kunder over hele landet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du besøke ricoh.no og ricoh-europe.com.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte:
Arne Aske
Business manager Production Print
Ricoh Norge AS  
Tlf.:  +47 90 17 26 03
E-post: arne.aske@ricoh.no 
Kurt Bye
Sales Manager Production Print
Ricoh Norge AS
Tel: +47 954 25 313 
kurt.bye@ricoh.no

Nettside: www.ricoh.no
Følg oss på Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press