Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Merkur Grafisk AS investerer i 3 av Ricohs nye digitale trykkmaskiner

Oslo, 25. august 2015 – Ricoh har stor fremgang med vår nye generasjon produksjonsmodeller. Flere innovative aktører i grafisk bransje i Norge har den siste tiden vist Ricoh tillit og investert i våre løsninger.

Det våre nye kunder fremhever ved maskinene er trykkvaliteten og den 70 cm bannerfunksjonen. Dette gjør at maskinen kan produsere blant annet 4-sider A4 liggende og 6-sider A4-foldere.

“Ricoh satser stort på Production Print, ikke bare i Norge, men også på verdensbasis. Vi åpnet vårt nye Customer Experience Centre i Telford i november 2014 under slagordet “New Dawn in Production Printing”. Dette var startskuddet for Ricohs nye generasjon digitaltrykkmaskiner”, sier Kurt Bye, Salgssjef Production Print i Ricoh Norge AS.

Merkur Grafisk

“Merkur Grafisk AS opplever for tiden stor pågang på digitaltrykk. Vi har i en lengre periode vurdert og sett på hvilke muligheter som finnes for mest mulig effektiv digitaltrykk-produksjon med svært høy kvalitet. Vi har sammen med flere av våre kunder kommet frem til at Ricoh sin nye generasjon digitaltrykkmaskiner er det rette utstyret å satse på. Merkur Grafisk AS har derfor investert i tre komplette produksjonslinjer som kan levere bannerformat, trykk med hvit farge, lakkefekter med mer. Vi gleder oss til å få utstyret i hus og kunne tilby våre kunder nye muligheter.” – sier Utviklingssjef Lars Jacobsen i Merkur Grafisk. 

«Vi takker for valget Merkur Grafisk har gjort med anskaffelsen av to våre nye flaggskip, Ricoh Pro C9110, og en 5-farger Ricoh Pro C7100. Maskinene installeres i løpet av høsten og vi ser frem til denne installasjonen hos Merkur Grafisk som representerer en av tungvekterne i grafisk bransje.» - sier Roy Sørensen i Production Print-teamet hos Ricoh Norge AS. 

Om Merkur Grafisk AS  Merkur Grafisk leverer alle typer grafiske tjenester. Hos Merkur Grafisk kan du få hjelp til å lage en APP eller en nettside, designe et magasin, planlegge og prosjektere markedskampanjer, trykke, ferdiggjøre og distribuere trykksaker og om ønskelig lagre varer i vårt varehotell. Hos Merkur Grafisk finnes ingen begrensninger, kun fantastisk mange muligheter. Merkur Grafisk kan se tilbake med hele 88 år med Grafisk Produksjon. 
Kort om Pro C9110

 • Offset-lignende utskriftskvalitet.
 • Maksimerer produktiviteten med opp til 150 A4 trykk/min uavhengig av arktykkelse
 • Svært robust konstruksjon og etterbehandling
 • Omfattende mediemuligheter
 • Banner-funksjon 700x330 (tosidig)
 • Maks arktykkelse 400G
 • https://www.youtube.com/watch?v=eEbv4bcrsJc

Kort om Pro C7110 
 • Offset-lignende utskriftskvalitet.
 • Maksimerer produktiviteten med opp til 90 A4 trykk/min uavhengig av arktykkelse
 • Svært robust konstruksjon og etterbehandling
 • Omfattende mediemuligheter
 • Banner-funksjon 700x330 (ensidig)
 • Maks ark tykkelse 360G
 • https://www.youtube.com/watch?v=_BT7QWfLoIc

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner. Ved slutten av regnskapsåret i mars 2017 hadde Ricoh-gruppen en omsetning på verdensbasis på 2 028 milliarder yen (tilsvarende 18,2 milliarder USD).

For mer informasjon, se www.ricoh.no


Eller ta kontakt med:
Lars Kjelling
Head of LoB and Marketing
Ricoh Norge AS
Gjerdrums vei 11
P.B. 4873 Nydalen
0422 Oslo
Norway
Tel: + 47 469 23 255
lars.kjelling@ricoh.no
Nettside: www.ricoh.no 

Følg oss på Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press