Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Ricoh markerer milepæl med 2 000 solgte Pro™ C7100

Ricoh Europe, London, 7. februar 2017 – En italiensk utskriftsleverandør har bestilt Europas Ricoh ProTM C7100 arkbaserte fargepresse nummer 2 000. Med denne vil de kunne styrke tjenestetilbudet og markedsprofilen sin. 

proc7100
Den italienske utskriftsleverandøren Ligurgaf har bestilt Ricoh ProTM C7100 produksjonspresse nummer 2 000 i Europa

Alessandro Dario, eieren av trykkeriet Ligurgaf i Liguria, nordvest i Italia, sier: «Dette var en enkel avgjørelse. Kombinasjonen av høy bildekvalitet og allsidighet i form av femte fargeverk gjør at vi kan styrke tilbudet og renomméet vårt».

Ricoh Pro C7100-serien ble lansert i desember 2014. Blant funksjonene som har bidratt til den raske og omfattende markedssuksessen, finner vi femte fargeverk, utskrift av lange ark opptil 700 mm og utskriftshastighet på opptil 90 sider i minuttet.

Benoit Chatelard, Vice President, Production Printing, Ricoh Europe, tilføyer: «Pro C7100-serien er unik. Ingen annen presse i dette markedssegmentet har både femte fargeverk og utskrift av lange ark. Serien gjør at utskriftsleverandører kan skille seg ut ved å tilby kreative design og flere bruksområder med alt fra plakater og sekssiders A4-brosjyrer til bokomslag. Ricoh Pro C7100-serien hjelper dem også med å utvikle sterkere relasjoner til kundene sine ved å tilby ny, spennende funksjonalitet som kan gi enorm effekt og gode resultater».

Han fortsetter: «Det at syv av ti Pro C7100-modeller som er solgt i Europa, har vært versjoner med femte fargeverk viser at kreative og fremtidsrettede utskriftsleverandører griper denne muligheten til å utvide funksjonaliteten og tjenestene sine».

Rask tørketid, mulighet for å skrive ut med metalliske farger, i tillegg til ColorLogic-programvare og flere mediealternativer gir utskriftsleverandørene verdifulle fordeler.

En annen viktig fordel for utskriftsleverandørene er Ricohs vedvarende satsing på forskning og utvikling. Et eksempel er neongul toner som ytterligere øker det kreative potensialet i Ricoh Pro C7100-serien.

|Om Ricoh|

Ricoh er et globalt teknologiselskap som har omformet måten mennesker arbeider på, i mer enn 80 år. Med bedriftens slagord i tankene – imagine. change. – fortsetter Ricoh å tilby selskaper og enkeltpersoner tjenester og teknologi som inspirerer til innovasjon, forbedrer bærekraftighet og øker vekst. Dette inkluderer dokumentbehandlingssystemer, IT-tjenester, produksjonsutskriftsløsninger, visuelle kommunikasjonssystemer, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh Group har hovedkvarter i Tokyo og er virksom i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet i mars 2016, hadde Ricoh Group et globalt salg på JPY 2209 milliarder (ca. USD 19,6 milliarder).

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte:

Ricoh Norge AS
Lars Kjelling
Head of LoB and Marketing 
Tel: + 47 469 23 255
lars.kjelling@ricoh.no

Nettside: www.ricoh.no
Følg oss på Facebook:
 www.facebook.com/RicohNorge/
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press