homeback to menu
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Graphic Communication
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Oversikt

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview

Ricoh utvider mulighetene innen etterbehandling med oppkjøp av Quadients grafiske virksomhet i Norden

Ricoh Europe, London, 16. juni 2022 – Ricohs kunder i det grafiske markedet vil nå dra nytte av ett enda større utvalg av profesjonelle etterbehandlingsmuligheter, etter selskapets oppkjøp av Quadients grafiske virksomhet i Norden (Norge, Sverige, Finland og Danmark).

Quadient er et globalt selskap som spesialiserer seg på programvare for å optimalisere kommunikasjon på tvers av post, e-post, online og pakkehåndtering. Dette oppkjøpet er kun Quadients nordiske grafiske virksomhet, og gjelder kun løsningene for etterbehandling slik som heftemakere, skjæremaskiner, lamineringsmaskiner og innbinding, løsninger for storformat, rekvisita og forbruksvarer samt supporttjenester. Oppkjøpet vil forbedre Ricohs tilbud for profesjonell etterbehandling og gi betydelig vekst for forretningsområdet over hele regionen.

Avtalen innebærer at Ricoh også ønsker Quadients ansatte i Norden innen det grafiske forretningsområde velkommen inn til virksomheten. Dette vil komplementere og utfylle eksisterende ekspertise og kapasitet. Oppkjøpet inkluderer også Quadients kontrakter, varelager, serviceavtaler og distribusjonsavtaler i Norden.

Quadients sine kunder vil ha tilgang til Ricohs omfattende portefølje av grafiske løsninger, designet for å hjelpe grafiske bedrifter med vekst og innovasjon. For Ricoh betyr oppkjøpet å videreføre vårt søkelys på utvikling av grafisk kommunikasjon i tråd med kundenes behov, samtidig befeste vår status som ledende på dette området.

Eef de Ridder, Vice President, Graphic Communications Group, Ricoh Europe, sier: «Dette er et meget spennende oppkjøp for Ricoh. Vi ser en økt etterspørsel etter profesjonell etterbehandlingsfunksjonalitet med høy kvalitet i takt med at dette markedet øker med nye forretningsområder og vekst. Samtidig er mange kunder også på utkikk etter mere integrerte helhetlige løsninger. Med flere tiår med erfaring innen dette området, er Ricoh en perfekt partner for å supportere innovative grafiske bedrifter som stadig er på let etter nye applikasjoner og inntektsstrømmer».

Geoffrey Godet, Chief Executive Officer, Quadient, kommenterer: «Gjennom salget av vår grafiske aktivitet i Norden fortsetter vi å gjøre fremskritt mot fullføringen av transformasjonen vår til en strømlinjeformet virksomhet, sentrert rundt kjerneaktivitetene våre. Som i våre tidligere salg, er vi forpliktet til å utføre våre aktiviteter på en ansvarlig måte. Jeg er glad for at vi i Ricoh fant det best mulige hjemmet for å støtte våre kunder og vårt dyktige grafiske team i neste fase av reisen deres.»

Tidligere i år annonserte Ricoh et pan-europeisk samarbeid med Quadient for å hjelpe leverandører av utskriftstjenester og bedrifter med å tilby markedsføringstjenester for kampanjer i stor skala.

Finn ut mer på www.ricoh-europe.com alternativt www.ricoh.no

| Om Quadient® |
Quadient er drivkraften bak verdens mest meningsfulle kundeopplevelser. Ved å fokusere på tre nøkkelløsningsområder, Intelligent Communication Automation, Pakkeskapsløsninger og e-postrelaterte løsninger, hjelper Quadient med å forenkle forbindelsen mellom mennesker og det som betyr noe. Quadient støtter hundretusenvis av kunder over hele verden i deres søken etter å skape relevante, personlig tilpassede forbindelser og oppnå fremragende kundeopplevelse. Quadient er oppført i avdeling B i Euronext Paris (QDT) og er en del av CAC® Mid & Small og EnterNext® Tech 40-indeksene. 

For mer informasjon om Quadient, besøk https://invest.quadient.com/en-US.

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved å bruke innovative teknologier og tjenester som gjør det mulig for enkeltpersoner å jobbe smartere fra hvor som helst.

Med kunnskap og organisatoriske evner opparbeidet gjennom sin 85-årige historie, er Ricoh en ledende leverandør av digitale tjenester, informasjonsadministrasjon og utskriftsløsninger designet for å støtte digital transformasjon og optimalisere forretningsytelsen.

Ricoh Group har hovedkontor i Tokyo og har store virksomheter over hele verden, og produktene og tjenestene deres når nå kunder i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet mars 2022, hadde Ricoh Group et verdensomspennende salg på 1758 milliarder yen (ca. 14,5 milliarder USD).

For mer informasjon, vennligst besøk www.ricoh-europe.com

empty© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alle rettigheter forbeholdt. Alle refererte produktnavn er varemerker for deres respektive selskaper.

Mediekontakt:
Ricoh Europe PLC
Jack Gibson