Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Ricohs «Printed Memories»-program

Som en del av vårt engasjement for å ha en positiv innvirkning på lokalsamfunn, har vi lansert «Printed Memories»-programmet i samarbeid med Alzheimer’s Research, verdens ledende veldedige forskningsorganisasjon som jobber for å bekjempe demens. 

Programmet fokuserer på å skape en positiv innvirkning ved hjelp av frivillig arbeid, pengeinnsamling og bevisstgjøring rundt sykdommen, som er en av de ledende dødsårsakene i Europa. I 2018 samlet vi inn over £ 100 000 for organisasjonen, som har bidratt til både viktig forskning og støtte til mennesker som er rammet av demens og deres familie og venner.

Digitale postkort med «Printed Memories»-verktøyet

Ideen om vårt «Printed Memories»-verktøy har sin bakgrunn fra konseptet «erindringsterapi»: Forskning har antydet at kjente bilder fra et menneskes liv kan bli viktige påminnelser som kan hjelpe demensrammede i kontakten med familie og venner.

Vi har brukt vår egen programvare og teknologi og lansert et verktøy for digitale postkort, som alle kan bruke og som er tilgjengelig på flere språk. 

Brukere laster ganske enkelt opp et bilde på Printed Memories-plattformen. De kan så velge om de vil skrive en personlig melding, før verktøyet gjør bildet om til et postkort, som så sendes direkte til mottakeren, uansett hvor de befinner seg i Europa. Det blir innhentet et bidrag på £ 1, og alle inntektene går til Alzheimer’s Research. 

Hvis du vil ha mer informasjon eller ønsker å sende et postkort, kan du gå til: www.printed-memories.com

Filmen «Dementia Uncovered» med Simon Pegg

Det er mange som ikke er klar over at demens forårsakes av hjernesykdommer og ikke bare er en uunngåelig del av det å bli eldre.   

Ricoh gikk sammen med skuespilleren Simon Pegg og Alzheimer's Research for å lage en video som skal hjelpe seerne å visualisere hvordan Alzheimers påvirker hjernen. Ved å bruke ekte anonyme data fra MR-skanninger av hjernen og våre 3D-utskriftsfunksjoner, viser filmen den fysiske forskjellen mellom en sunn hjerne og en hjerne som er rammet av Alzheimers sykdom.

Gå til den dedikerte nettsiden for å få mer informasjon: https://www.alzheimersresearchuk.org/dementiauncovered/

Historien om Ricohs samarbeid med Alzheimer’s Research

Vi er veldig stolt av det givende samarbeidet vi har med Alzheimer’s Research.  Ta en titt på denne filmen for å få litt mer informasjon om «Printed Memories»-programmet og verktøyet for digitale postkort – fra opprettelsen av personlige kort til utskrift på Ricohs toppmoderne anlegg i Telford i Storbritannia.  


I filmen får du også ta en titt bak kulissene til filmen «Dementia Uncovered», der Ricoh skriver ut 3D-modeller av hjernen slik at en bedre kan visualisere hvordan demens påvirker hjernen.