HJemTilbake til menyen
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Kontakt oss

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview

Hos Ricoh vet vi at styrken vår ligger i de ansatte. Vi jobber på tvers av 180 land og sysselsetter over 100 000 personer og er hele tiden på utkikk etter måter å gi våre ansatte nye muligheter.

Karriere og personlig utvikling

Ricoh er en allsidig virksomhet som tilbyr et bredt tilbud av læringsmuligheter for de ansatte slik at de kan utvikle seg og bli bedre. Vi har nettbaserte læringsprogrammer, e-læring og klasseromsundervisning, og vi tilbyr jobbrelatert opplæring og profesjonell utvikling. Ricoh stiller også førsteklasses akademier til disposisjon innen ledelse, salg og tekniske disipliner.

Vi tar sikte på å hjelpe de ansatte til utmerke seg og forbedre ferdighetene sine for å kunne møte fremtidige behov. Målet vårt er å «skape engasjerte team og ansatte med sterke prestasjoner som har muligheten til å få fullt utbytte av potensialet sitt».

Vår interaktive og nettbaserte læringsportal tilbyr personlig utvikling og opplæring. Den holder også oversikt på læringsplanene våre, for at du skal kunne se hvilke programmer som tilbys for stillingen din, samt når og hvor disse gjennomføres.

Lederne våre er viktige for å sikre fortsatt suksess, og vi investerer tungt i både praktiske og akkrediterte lederprogrammer for unge ledere og mellomledere . Alle programmene våre er anerkjent av eksterne organisasjoner, som blant annet «Institute of Leadership and Management» og «Chartered Institute of Management.»

Ricoh tilbyr også vekstmuligheter for teknologer og spesialister. Hvis du velger å bli en del av Ricoh, kan du være sikker på at du aldri vil slutte å lære, utforske og vokse innen virksomheten vår.

Mangfoldspolitikk

Ricoh arbeider for likestilling og et aktivt inkluderende arbeidsliv. Ingen arbeidssøker eller arbeidstaker skal blir behandlet dårligere enn andre på grunn av alder, funksjonshemming, kjønn, graviditet, opphav, seksuell legning, religion eller tro, ekteskap eller partnerskap.Karrieremuligheter

Er du på utkikk en ny stilling? Se karrieremulighetene i din region og søk på jobb hos Ricoh. Det er for øyeblikket ingen tilgjengelige jobbmuligheter. Vennligst kom tilbake senere.

Karrieremuligheter