Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Hos Ricoh vet vi at styrken vår ligger i de ansatte. Vi jobber på tvers av 180 land og sysselsetter over 100 000 personer og er hele tiden på utkikk etter måter å gi våre ansatte nye muligheter.

Karriere og personlig utvikling

Ricoh er en allsidig virksomhet som tilbyr et bredt tilbud av læringsmuligheter for de ansatte slik at de kan utvikle seg og bli bedre. Vi har nettbaserte læringsprogrammer, e-læring og klasseromsundervisning, og vi tilbyr jobbrelatert opplæring og profesjonell utvikling. Ricoh stiller også førsteklasses akademier til disposisjon innen ledelse, salg og tekniske disipliner.

Vi tar sikte på å hjelpe de ansatte til utmerke seg og forbedre ferdighetene sine for å kunne møte fremtidige behov. Målet vårt er å «skape engasjerte team og ansatte med sterke prestasjoner som har muligheten til å få fullt utbytte av potensialet sitt».

Vår interaktive og nettbaserte læringsportal tilbyr personlig utvikling og opplæring. Den holder også oversikt på læringsplanene våre, for at du skal kunne se hvilke programmer som tilbys for stillingen din, samt når og hvor disse gjennomføres.

Lederne våre er viktige for å sikre fortsatt suksess, og vi investerer tungt i både praktiske og akkrediterte lederprogrammer for unge ledere og mellomledere . Alle programmene våre er anerkjent av eksterne organisasjoner, som blant annet «Institute of Leadership and Management» og «Chartered Institute of Management.»

Ricoh tilbyr også vekstmuligheter for teknologer og spesialister. Hvis du velger å bli en del av Ricoh, kan du være sikker på at du aldri vil slutte å lære, utforske og vokse innen virksomheten vår.

Mangfoldspolitikk

Ricoh arbeider for likestilling og et aktivt inkluderende arbeidsliv. Ingen arbeidssøker eller arbeidstaker skal blir behandlet dårligere enn andre på grunn av alder, funksjonshemming, kjønn, graviditet, opphav, seksuell legning, religion eller tro, ekteskap eller partnerskap.Karrieremuligheter

Er du på utkikk en ny stilling? Se karrieremulighetene i din region og søk på jobb hos Ricoh. Det er for øyeblikket ingen tilgjengelige jobbmuligheter. Vennligst kom tilbake senere.

Karrieremuligheter