HJemTilbake til menyen
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Graphic Communication
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Kontakt oss

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview

Power Office

Power Office er spesielt utformet for å dekke IT-behovene til små organisasjoner og kan hjelpe dere med raskt å etablere en kostnadseffektiv IT-plattform med høy ytelse.

Power Office kommer i to pakker – PLUS og TOTAL, og dere velger det støttenivået som passer virksomheten best.

Begge pakkene inkluderer administrerte IT-tjenester som tilbyr proaktiv overvåkning og støtte for PC, server og nettverksenheter gjennom vår integrerte Service Desk. Med PLUS-pakken vedlikeholder vi eksisterende maskin- og programvare, mens vi med TOTAL leverer og vedlikeholder nytt utstyr mot en transparent, forutsigbar serviceavgift.

Hovedfunksjoner og fordeler

Med proaktiv statusovervåkning og vedlikehold og rask hendelsesrespons fra Ricohs Service Desk og serviceteknikere, kan dere med Power Office fokusere på forretningsdriften og la oss ta hånd om IT.

Enkelt å styre IT-kostnader
Power Office gjør det enkelt å sikre at IT-systemene er oppdatert uten dyre forhåndsinvesteringer eller behov for å ha intern teknisk ekspertise. I stedet kan Ricoh levere all maskinvare, programvare og støtte for PC, server og nettverk mot en transparent og forutsigbar serviceavgift.

En løsning skreddersydd for behovene deres
Vi begynner med en konsultasjon for å vurdere den nåværende IT-situasjonen og hjelper dere med å avgjøre hva som er den optimale støttekonfigurasjonen for organisasjonen deres. I løpet av kontraktens varighet foretar konsulentene våre jevnlige vurderinger av virksomheten og infrastrukturen, slik at vi kan fortsette å optimalisere tjenesten best mulig i tråd med virksomheten deres.

Rask tilgang til solid IT-støtte
Gjennom vår Service Desk har Power Office ett enkelt og pålitelig kontaktpunkt for hendelser og forespørsler. Vårt omfattende nettverk av IT-konsulenter og serviceteknikere innebærer at hjelpen alltid er nær. Power Office inkluderer fjernovervåkning som sporer responsen i infrastrukturen i detalj, slik at IT-konsulentene våre proaktivt kan identifisere potensielle problemer før de oppstår.