Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Power Office

Power Office er spesielt utformet for å dekke IT-behovene til små organisasjoner og kan hjelpe dere med raskt å etablere en kostnadseffektiv IT-plattform med høy ytelse.

Power Office kommer i to pakker – PLUS og TOTAL, og dere velger det støttenivået som passer virksomheten best.

Begge pakkene inkluderer administrerte IT-tjenester som tilbyr proaktiv overvåkning og støtte for PC, server og nettverksenheter gjennom vår integrerte Service Desk. Med PLUS-pakken vedlikeholder vi eksisterende maskin- og programvare, mens vi med TOTAL leverer og vedlikeholder nytt utstyr mot en transparent, forutsigbar serviceavgift.

Hovedfunksjoner og fordeler

Med proaktiv statusovervåkning og vedlikehold og rask hendelsesrespons fra Ricohs Service Desk og serviceteknikere, kan dere med Power Office fokusere på forretningsdriften og la oss ta hånd om IT.

Enkelt å styre IT-kostnader
Power Office gjør det enkelt å sikre at IT-systemene er oppdatert uten dyre forhåndsinvesteringer eller behov for å ha intern teknisk ekspertise. I stedet kan Ricoh levere all maskinvare, programvare og støtte for PC, server og nettverk mot en transparent og forutsigbar serviceavgift.

En løsning skreddersydd for behovene deres
Vi begynner med en konsultasjon for å vurdere den nåværende IT-situasjonen og hjelper dere med å avgjøre hva som er den optimale støttekonfigurasjonen for organisasjonen deres. I løpet av kontraktens varighet foretar konsulentene våre jevnlige vurderinger av virksomheten og infrastrukturen, slik at vi kan fortsette å optimalisere tjenesten best mulig i tråd med virksomheten deres.

Rask tilgang til solid IT-støtte
Gjennom vår Service Desk har Power Office ett enkelt og pålitelig kontaktpunkt for hendelser og forespørsler. Vårt omfattende nettverk av IT-konsulenter og serviceteknikere innebærer at hjelpen alltid er nær. Power Office inkluderer fjernovervåkning som sporer responsen i infrastrukturen i detalj, slik at IT-konsulentene våre proaktivt kan identifisere potensielle problemer før de oppstår.