Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Bedriftstjenester

Trenger du å styre faste eiendomskostnader, men sliter med å implementere en enhetlig strategi på tvers av virksomheten din? Ønsker du å tilby dine ansatte det nyeste innen arbeidsplassteknologi, slik at de kan være mer fleksible og jobbe mer produktivt?  

Ved å få innsyn i viktig informasjon om forretningsvirksomheten vil du få en bred forståelse for hvordan IT-systemer og samarbeidsverktøy kan forbedre arbeidshverdagen til dine ansatte. Ricoh er den rette partneren når du trenger å redusere frustrasjonen forårsaket av ineffektive IT-systemer eller utdatert programvare, og maksimere bruken av alle kontorlokalene.

Hovedfunksjoner og fordeler

En global partner med lokal tilstedeværelse

Som en global virksomhet som opererer i 180 land, vet vi at store organisasjoner har komplekse behov. Uansett hvor kontorlokalen befinner seg i verden, er vårt lokale støttenettverk aldri langt unna for å tilby teknisk assistanse på stedet når du trenger det. Vårt supportteam overvåker systemene dine døgnet rundt for å opprettholde det høyeste nivået av ytelse og sikkerhet.  

For bedriftsorganisasjoner leverer vi en konsulenttilnærming for å vurdere dine spesifikke behov med tanke på ny teknologi, integrering med eksisterende teknologier, samarbeid og geografiske behov. Vårt globale team av spesialister kan gjennomføre en detaljert vurdering av dine eksisterende arbeidsplasser og gi deg en skreddersydd løsning som passer unikt for dine behov. Uansett hvor i verden du har kontorer, har vi et lokalt Ricoh-team tilgjengelig og klart til å støtte deg.

Valg av tjenester med fleksible finansieringsmuligheter

En stadig skiftende virksomhet trenger en fleksibel infrastruktur som kan takle nye utfordringer kontinuerlig. Ricoh er den eneste partneren som ikke bare gir deg løsninger for utfordringene du må takle akkurat nå, men også gir deg langsiktige og fleksible løsninger med en rekke finansieringsmuligheter.

Suksess er avhengig av effektiv implementering.

I tillegg til den tekniske implementeringen jobber vi med deg for å levere forandringen i arbeidskultur du trenger:   
  • Øk produktivitetsnivået ved å gi ansatte verktøyene for å gjøre jobben mer effektivt og på en måte som passer dem  
  • Øk ansattes engasjement, og sørg for at de blir hos deg ved å sikre at de er fornøyd med arbeidsmiljøet 
  • Samarbeid med andre når og hvor du trenger det 
  • du vet at opplevelsen vil fungere sømløst og sikkert.
  • Skap en arbeidskultur av kreativitet og fleksibilitet som til slutt fører til en bedre balanse mellom arbeid og privatliv   

Muliggjør effektiv kunnskapsdeling på tvers av hele organisasjonen, og legg alt til rette for samarbeid, uansett hvor i verden dine ansatte måtte befinne seg.  


Er du klar for å endre virksomheten din?

Kontakt oss nå og la våre eksperter hjelpe deg med å gjøre ditt kontor om til fremtidens arbeidsplass.

Kontakt oss