homeback to menu
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Graphic Communication
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Oversikt

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview
Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Bedriftstjenester

Trenger du å styre faste eiendomskostnader, men sliter med å implementere en enhetlig strategi på tvers av virksomheten din? Ønsker du å tilby dine ansatte det nyeste innen arbeidsplassteknologi, slik at de kan være mer fleksible og jobbe mer produktivt?  

Ved å få innsyn i viktig informasjon om forretningsvirksomheten vil du få en bred forståelse for hvordan IT-systemer og samarbeidsverktøy kan forbedre arbeidshverdagen til dine ansatte. Ricoh er den rette partneren når du trenger å redusere frustrasjonen forårsaket av ineffektive IT-systemer eller utdatert programvare, og maksimere bruken av alle kontorlokalene.

Hovedfunksjoner og fordeler

En global partner med lokal tilstedeværelse

Som en global virksomhet som opererer i 180 land, vet vi at store organisasjoner har komplekse behov. Uansett hvor kontorlokalen befinner seg i verden, er vårt lokale støttenettverk aldri langt unna for å tilby teknisk assistanse på stedet når du trenger det. Vårt supportteam overvåker systemene dine døgnet rundt for å opprettholde det høyeste nivået av ytelse og sikkerhet.  

For bedriftsorganisasjoner leverer vi en konsulenttilnærming for å vurdere dine spesifikke behov med tanke på ny teknologi, integrering med eksisterende teknologier, samarbeid og geografiske behov. Vårt globale team av spesialister kan gjennomføre en detaljert vurdering av dine eksisterende arbeidsplasser og gi deg en skreddersydd løsning som passer unikt for dine behov. Uansett hvor i verden du har kontorer, har vi et lokalt Ricoh-team tilgjengelig og klart til å støtte deg.

Valg av tjenester med fleksible finansieringsmuligheter

En stadig skiftende virksomhet trenger en fleksibel infrastruktur som kan takle nye utfordringer kontinuerlig. Ricoh er den eneste partneren som ikke bare gir deg løsninger for utfordringene du må takle akkurat nå, men også gir deg langsiktige og fleksible løsninger med en rekke finansieringsmuligheter.

Suksess er avhengig av effektiv implementering.

I tillegg til den tekniske implementeringen jobber vi med deg for å levere forandringen i arbeidskultur du trenger:   
  • Øk produktivitetsnivået ved å gi ansatte verktøyene for å gjøre jobben mer effektivt og på en måte som passer dem  
  • Øk ansattes engasjement, og sørg for at de blir hos deg ved å sikre at de er fornøyd med arbeidsmiljøet 
  • Samarbeid med andre når og hvor du trenger det 
  • du vet at opplevelsen vil fungere sømløst og sikkert.
  • Skap en arbeidskultur av kreativitet og fleksibilitet som til slutt fører til en bedre balanse mellom arbeid og privatliv   

Muliggjør effektiv kunnskapsdeling på tvers av hele organisasjonen, og legg alt til rette for samarbeid, uansett hvor i verden dine ansatte måtte befinne seg.  


Er du klar for å endre virksomheten din?

Kontakt oss nå og la våre eksperter hjelpe deg med å gjøre ditt kontor om til fremtidens arbeidsplass.

Kontakt oss