HJemTilbake til menyen
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Graphic Communication
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Kontakt oss

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview

Vår portefølje

Ricoh har en kultur for bærekraft, og vi bruker interne ressurser og prosesser for å hjelpe deg med å avdekke og utnytte forholdet mellom bedriften din, dine ansatte, kundene dine og miljøet. Dette oppnår vi gjennom Ricohs portefølje av bærekraftige tjenester, produkter og produktfunksjoner.

Energieffektivitet

Følgende produkter og tjenester har blitt utviklet for å hjelpe bedrifter med å gjøre energiforbruket og driftskostnadene mer effektive:

 • Sustainability Optimisation Programme - En femtrinns konsulentprosess som gir umiddelbare og målbare reduksjoner i CO2-utslippene fra dokumentprosessen.
 • Carbon Balanced Production Printing - En trestegs konsulentprosess som hjelper tilbydere av produksjonsskrivere med å analysere, forbedre og nøytralisere karbonutslipp.
 • Energieffektive produkter - Mange av produktene våre er markedsledende når det gjelder energieffektivitet takket være innovasjoner som Quick Start-Up teknologi, lavenergi hvilemodus, rask endring fra dvale- til driftsmodus og et redusert smeltepunkt for tonere.
 • Energistyringsverktøy og -programvare - Mange av produktene våre har innebygde funksjoner eller tilleggsfunksjoner som er utviklet for å øke energieffektiviteten:
  • Ukedagstimer - slår enhetene av om natten og i helgene, noe som reduserer energiforbruket med opptil 40 %
  • Nattsensor - slår av enhetene når den oppdager mørke
  • EcoModus - den mest energieffektive tidsinnstillingen som raskt plasserer enhetene i hvilemodus
  • Visualiseringsverktøy for energi og papirforbruk - rapporterer om energi- og papirforbruk for individuelle brukere
  • @Fjerndiagnostikk - sporer utstyrsflåtens resultater og sammenlikner disse med målene om bærekraft og sammenlikner hvordan denne bærekraften utvikler seg i forhold til nøkkelindikatorer for bærekraft

Ressurssparing

Ricohs portefølje av bærekraftige enheter inkluderer flere gjenbruksprodukter og -tjenester som støttes av Ricohs egne «Comet Circle»-prinsipp, og som er i perfekt harmoni med kravene til sirkeløkonomien.

 • Resirkulerte produkter, deler og utstyr - Greenline-skriverne våre er produsert utelukkende av høykvalitets multifunksjonsskrivere som har gjennomgått prosessen med datafjerning. Disse har et langt lavere CO2-utslipp enn enheter som er laget av nye råvarer.
 • Gjenbruksmaskiner - Ricohs «Resource Smart Return Programme» gjør det enkelt å returnere utgåtte produkter og brukte forbruksvarer.
 • Mindre og lettere deler - Mange av de siste multifunksjonsskriverne våre er mer enn 65 % lettere og mindre enn tidligere modeller i samme kategori. Vi bestreber oss på å bruke færre ressurser for å utvikle robuste enheter.
 • Resirkulert materiale fra alternative kilder - Biologisk fornybare biomasseressurser som biobasert plast og biomassetoner er en integrert del av produksjonsprosessen vår. Enhetene våre er delvis produsert av biobasert plast og stål fra elektriske ovner. Innebygd ressurseffektivitet i produktene våre
 • Høyhastighets dobbeltsidig utskrift - Alle Ricoh multifunksjonsskrivere har en tosidig utskriftsfunksjonalitet slik at du sparer papir ved å bruke enkel dobbeltsidig utskrift. Færre stifter - En unik funksjon ved Ricohs multifunksjonsskrivere som fester inntil fem sider sammen uten at du trenger å bruke én eneste stift.
 • «Print & Share Eco»-skriverdriver - Bidrar til å redusere papirforbruket og avfallet med ett enkelt klikk ved å eliminere uønskede sider og slå sammen hvite områder for å skrive ut flere sider på ett ark
 • Resirkulert papir fra bærekraftige skoger - Kontorproduktene våre er laget for å fungere optimalt med resirkulert papir, og vår egen papirserie stammer fra bærekraftig skogbruk.

Menneskelig trivsel

Ricohs trivelstilbud inneholder produkter og tjenester som legger vekt på inkludering, velvære for sluttbrukeren, komfort og sikkerhet.

 • Utskriftssikkerhet for produkter og tjenester - Gjennom en kombinasjon av Ricohs sikre maskinvare, programvare og tekniske ekspertise hjelper vi kundene våre med å oppnå økt utskriftssikkerhet og konfidensialitet.
 • Gjenbruksprodukter for utviklingsland - Enheter som har vært brukt tidligere tilbys til utviklingsland til en lav pris for å møte etterspørselen etter fargeskrivere.
 • Universell utforming og tilgjengelighetsløsninger - Kontorutstyret vårt er designet for å innlemme funksjoner som forbedrer tilgjengeligheten på produktet og letter brukervennligheten, for å møte kravene til alle sluttbrukerne.
 • Vår hybride multifunksjonsskriver - For nødhjelpsaktiviteter og utviklingsland hvor det ofte inntreffer strømbrudd, har vi utviklet en batteridrevet multifunksjonsskriver som fungerer når strømnettet er nede.
 • Bruker- og operatørtrivsel - produkter og tjenester som tar hensyn til operatørens helse, miljø og trivsel.


Dette er bare noen av måtene Ricohs «Sustainability Management-tjenester» kan hjelpe deg til å bli mer energieffektiv, ressurssmart og øke de ansattes trivsel. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere hvordan vi kan hjelpe organisasjonen din til å blir mer bærekraftig.


Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss