HJemTilbake til menyen
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Graphic Communication
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Kontakt oss

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview

Smarte og sikre løsninger for mellomstore bedrifter

Valg av de riktige løsningene for mellomstore bedrifter

Bedrifter må nå ha en forståelse av hvordan de kan bringe folk og teknologi sammen for å skape fleksible, smarte og sikre arbeidsmiljøer. Det er viktig å forstå hovedfaktorene som bør vurderes for å kunne skape en sikker og bærekraftig arbeidsplass, samtidig som man opprettholder produktiviteten og sikkerheten som kan tilpasses de nye måtene å jobbe på. .

Mellomstore bedrifter må finne fleksible løsninger som kan skaleres i henhold til det skiftende landskapet. Fundamentale områder av arbeidsmiljøet må tilpasses for å legge til rette for en sikker arbeidsplass med muligheter for hybridarbeid for både ansatte og kunder.

Hovedfaktorer som bør vurderes for å legge til rette for et sikkert arbeidsmiljø

 • De ansattes sikkerhet

  De ansattes sikkerhet

  Sikre tilliten blant ansatte som vender tilbake til kontoret ved hjelp av smarte og sikre løsninger, for eksempel reservasjon av arbeidsplass, systemer for digital skilting og resepsjon. Kontaktløs utlevering og sikker oppbevaring personlige eiendeler med smarte oppbevaringsskap.

 • Forretningsvirksomhet

  Forretningsvirksomhet

  Endre eller tilpass den eksisterende IT-infrastrukturen slik at teamene dine kan samarbeide på en produktiv måte uansett hvor de befinner seg. Sett deg inn i nye løsninger som gjør at du kan oppbevare informasjon på en sikker måte, administrere data på en mer effektiv måte og utnytte skytjenester for å oppnå fleksibilitet i hele virksomheten.
 • Arbeidsflyt og prosesser

  Arbeidsflyt og prosesser

  Hold kritiske forretningsprosesser i gang enten du er på kontoret eller jobber hjemmefra. Optimaliser eller automatiser prosesser og rutiner for å frita de ansatte fra rutineoppgaver slik at de kan fokusere på mer verdiskapende arbeid.

Vi kan hjelpe deg med å skape en smart og sikker arbeidsplass som overholder forskriftene, ved hjelp av følgende løsninger:

 • Smart Device Connector

  Smart Device Connector

  Oppdag denne smarte appen for berøringsfri betjening av en rekke enheter.
 • Smarte oppbevaringsskap

  Smarte oppbevaringsskap

  La de ansatte reservere midlertidig skapplass ved hjelp av en mobilapp.
 • Møteromsløsninger

  Møteromsløsninger

  Hold kontakten i arbeidsgrupper ved hjelp av fleksible, mobile og brukervennlige løsninger for videokonferanse og samarbeid. 
 • Smart teamarbeid

  Smart teamarbeid

  Gi den eksterne arbeidsstokken din tilgang til de nyeste verktøyene for samarbeid og produktivitet.
 • Infoskjermer

  Infoskjermer

  Kommuniser og kontroller viktige beskjeder fra bedriften døgnet rundt og hvor som helst ved hjelp av infoskjermer.

 • Integrert arbeidsplassadministrasjon

  Integrert arbeidsplassadministrasjon

  Transformer kontorlokalene med interaktive plantegninger, reserver og se tilgjengelige møterom og kontorpulter i sanntid og med integrering av IoT-sensor.

Ta kontakt

Snakk med ekspertene våre for å finne ut hvordan vi kan hjelpe bedriften din med å lykkes i dagens skiftende forretningsmiljø.

Kontakt oss