Let's find your digital path to growth

Løsninger for bedriftsmarkedet

La oss finne din digitale vei til vekst

Hjelp til å utnytte de digitale mulighetene

Mellomstore virksomheter står overfor en hårfin balansegang: å håndtere endringer samtidig som de skal levere god service, holde de ansatte engasjert og forbedre driften for å sikre langsiktig vekst.
 
De raske endringene i markedet krever at mellomstore bedrifter ser på teknologistallen med nye øyne, for å sikre at den er i tråd med den kommersielle strategien og kan skaleres i tråd med bedriftens vekstambisjoner.
 
Hos Ricoh hjelper vi mellomstore bedrifter med å lykkes. Med flere tiårs erfaring og en inngående forståelse av utfordringene og behovene til virksomheter som din, er våre konsulenter rustet til å heve bedriften opp til neste nivå. Les videre for å finne ut hvordan.

Profesjonaliser og standardiser prosessene dine

Gjør bedriften klar for vekst med sikre og kompatible prosesser. Gi de ansatte mulighet til å fokusere på oppgaver med høy verdi, i stedet for å kaste bort tid på manuelle, repeterende oppgaver. 
Oppdag fordelene med smartere arbeidsprosessene og lær hvordan Ricoh kan bidra til å implementere dem på en enkel måte.

Vi er pålitelige partnere for:

image

Våre løsninger for mellommarkedet

Utforsk en rekke profesjonelle tjenester og løsninger for å hjelpe organisasjonen din videre på sin digitale reise.

Slik kan vi hjelpe
seamless digital workspace experience

Digital arbeidsplass

Vi designer, konfigurerer og implementerer digitale arbeidsområder, slik at de ansatte kan samhandle effektivt og få mest mulig ut av arbeidsdagen, uansett hvor de jobber.

Les mer

Administrasjon av forretningsprosesser

Vi bidrar til økt engasjement og produktivitet blant de ansatte med enklere, raskere og mer kostnadseffektive måter å jobbe på.

Les mer

Cybersikkerhet

Vi kan hjelpe deg med å bygge en solid IT-infrastruktur samt forstå og håndtere svakheter, slik at du trygt kan utvide virksomheten.

Les mer

Sky og infrastruktur

Vi sørger for veikart og skyløsninger som hjelper deg med å modernisere IT-infrastrukturen, automatisere arbeidsmengden og transformere forretningsdriften.

Les mer

Digital opplevelse

Vårt høyt kvalifiserte team med dataeksperter og -utviklere designer, bygger, implementerer og betjener løsninger som hjelper deg med å oppnå maksimalt kundeengasjement.

Les mer

Ta kontakt med oss

Snakk med en Ricoh-ekspert

Frigjør virksomhetens fulle potensial med rådgivningstjenester fra våre eksperter. Ta det første skrittet mot suksess ved å kontakte oss i dag.

Avtal en konsultasjon