Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Ricoh og tennis

Vi hos Ricoh er stolte av å kunne støtte tennisverdenen i 2016 som offisiell partner for disse fem ATP World Tour-arrangementene:

  • Monte Carlo
  • Roma
  • Madrid
  • Paris
  • Hamburg

I samarbeid med turneringsarrangøren henter Ricoh idéer fra den kollektive fantasien til begge organisasjonene for å avdekke innovative måter å utvikle ATP World Tour-arrangementene på og skape positive endringer for interessentene.

Ricoh forvandler måten bedrifter organiserer og kapitaliserer kunnskap og informasjon på, og det samme prinsippet gjelder i tennis - du får selvtillit av å vite du mestrer alle sider av en situasjon.

Nye perspektiver er vår bragd

Enten det gjelder den ikoniske Ricoh oppmannstolen, eller gjennom vår sponsing av Jo Konta, Englands beste kvinnelig tennisspiller, fortsetter vi å innovere og skape positive endringer til det beste for rettighetshavere, turneringer, spillere og tilskuere.


Golf

Ricoh har vært tittelsponsor for «Ricoh Women’s British Open» siden 2007. Les mer om hvor og hvordan årets turnering foregår.