RICOH Intelligent Support
RICOH Intelligent Support

RICOH Intelligent Support

Maksimer oppetiden med enkel og rask hjelp

Vedlikehold i stadig utvikling

RICOH Intelligent Support, som har revolusjonert det tradisjonelle konseptet kundestøtte, tilbyr en kontinuerlig, pro-aktiv support som hjelper deg å holde enheten din i drift døgnet rundt. I stedet for å gripe inn og hjelpe etter et problemer har oppstått, arbeider denne plattformen hele tiden med å imøtekomme problemer og forebygge at de oppstår.

Ved hjelp av toppmoderne teknologi og dataanalyse overvåker RICOH Intelligent Support enhetens interne funksjon hele tiden slik at den er mer fleksibel og pålitelig enn noensinne, og sørger dermed for en fremragende, kontinuerlig ytelse. Hvis det oppstår problemer, er utvalget av våre elektroniske støtteressurser tilgjengelige for å hjelpe deg med å fikse problemene umiddelbart. Vår omfattende vedlikeholdsservice er på plass fra det øyeblikket Ricoh-enheten ankommer.

Skyløsninger, kunstig intelligens og stordata byr på utmerkede vedlikeholdstjenester

Oppdag hvordan denne integrerte støtte- og serviceplattformen fungerer for å maksimere enhetens oppetid og ytelse med mye av vedlikeholdet ivaretatt uten at du engang trenger å vite at det fungerer.
 
Se videoen for å finne ut mer. 

Ta kontakt!

Ta i bruk fordelene med intelligent support

Ta kontakt hvis du vil vite mer om fremtiden innen støttetjenester med RICOH Intelligent Support.

Kontakt oss