homeback to menu
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Graphic Communication
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Oversikt

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview

RICOH Intelligent Support

RICOH Intelligent Support omfatter vår sofistikerte service- og støtteplattform – en kraftig kombinasjon som gir rask tilgang til støtte døgnet rundt eller når du trenger den.

RICOH Intelligent Support, som har revolusjonert det tradisjonelle konseptet kundestøtte, tilbyr en kontinuerlig, pro-aktiv support som hjelper deg å holde enheten din i drift døgnet rundt. I stedet for å gripe inn og hjelpe etter et problemer har oppstått, arbeider denne plattformen hele tiden med å imøtekomme problemer og forebygge at de oppstår.

Ved hjelp av toppmoderne teknologi og dataanalyse overvåker RICOH Intelligent Support enhetens interne funksjon hele tiden slik at den er mer fleksibel og pålitelig enn noensinne, og sørger dermed for en fremragende, kontinuerlig ytelse. Hvis det oppstår problemer, er utvalget av våre elektroniske støtteressurser tilgjengelige for å hjelpe deg med å fikse problemene umiddelbart. Fra det øyeblikket Ricoh-enheten installeres, er vår omfattende vedlikeholdsservice på plass med fremragende beskyttelse og support.

Denne sofistikerte plattformen sørger for tre hovedfunksjoner gjennom en rekke programvare- og serviceløsninger:

• Rask installasjon og oppsett med strømlinjeformet omstilling av data
• Webhjelp og RemoteConnect-støtte for rask hjelp er tilgjengelig
• Intern enhetsvedlikehold for optimal ytelse og sikkerhet

Oppdag hvordan denne integrerte støtte- og serviceplattformen fungerer for å maksimere enhetens oppetid og ytelse med mye av vedlikeholdet ivaretatt uten at du engang trenger å vite at det fungerer.

Ricohs intelligente økosystem

 • RICOH intelligente enheter

  RICOH intelligente enheter

  Skalerbar. Sikker. Bærekraftig. Enkel. Sikre arbeidsplassen din for fremtiden med RICOH intelligente enheter.

 • RICOH Smart Integration

  RICOH Smart Integration

  Koble multifunksjonsskriveren til eksterne skytjenester slik at du kan arbeide smartere og øke produktiviteten.

 • IM C2000

  IM C2000

  Oppdag den nye serien av intelligente RICOH-enheter


Brosjyrer for RICOH intelligente enheter

Brosjyrer for RICOH intelligente enheter

Lær mer om hvordan RICOH Intelligent Support fungerer

Download brochure


RICOH Intelligent Support Web Help

RICOH Intelligent Support Web Help

Learn more about this core function

Download flyer


Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss