homeback to menu
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Graphic Communication
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Oversikt

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview
Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

IT-tjenester

I dag er informasjonsteknologi den viktigste drivkraften bak både virksomheten og kundeforholdet. Med den rette teknologien kan bedriften din bli den smidige og kunnskapsdrevne organisasjonen kundene dine etterspør.  

Hos Ricoh finner du en portefølje som kan bli en viktig strategisk bidragsyter for å nå  din bedrifts mål. Den kan skaleres for å bistå virksomheten din både nasjonalt og internasjonalt: Arbeidsplass, brukeropplevelse, forretningsintelligens, IT-infrastruktur og skreddersydde løsninger som gir økt omsetning, effektivitet og smidighet samt lavere risiko gjennom digital transformasjon.


 Workplace Solutions

Workplace Solutions

Har du lyst til å modernisere arbeidsplassen din og utstyre dine medarbeidere med verktøy for samhandling og produktivitet?   

Enten det gjelder utrulling av Office365, skalering av brukerstøtte nasjonalt eller internasjonalt for bærbare datamaskiner, stasjonære datamaskiner eller IoT-enheter, støtte av butikkutstyr på flere steder med klart definerte serviceavtaler, støtte til uteselgere med mobilteknologi eller ønske om å ta i bruk samhandlingsverktøy for å knytte sammen personer, så kan vi bistå på reisen.

Data og analyse

Vær smartere, få produktene raskere på markedet, kjenn kundene dine bedre, gi medarbeiderne kunnskap og innsikt, øk omsetningen. Få fart på intelligent forretningsdrift.  Vi har eksperter som kan sette dataene dine i arbeid for å låse opp verdifull kunde- og medarbeiderinnsikt med avanserte dataløsninger.

Data og analyse

Brukeropplevelse

Brukeropplevelse

Våre eksperter på intelligente applikasjoner, e-handel og portaler jobber innovativt sammen med våre kunder for å få fart på berikende teknologiopplevelser som leverer eksepsjonelt merkevare- og produktengasjement for dine medarbeidere og dine folk.


Infrastruktur

I dagens raske digitale verden dreier mange av dine mest kritiske operasjoner seg om teknologi. For å få transformasjonen i gang må infrastrukturen bak tilpasse og utvikle seg for å innfri de voksende kravene til din virksomhet.

Infrastruktur

Våre investeringer i global kompetanse og innovasjon

Å levere gode IT-tjenester handler ikke bare om å tilby de riktige løsningene. Investeringer i både kontinuerlig innovasjon og samhandling med våre kunder, betyr at vi kan levere kvalitet og skalere globalt.


Innovasjon, brukeropplevelse og agilt utviklingssenter

I samarbeid med kunder og ledende akademiske organisasjoner er våre eksperter, basert i vår Innovations Hub, spesialister på sentrale digitale opplevelsesteknologier og jobber for å transformere virksomheter og kunderelasjoner ved hjelp av teknologi.

Effektivitet og kvalitet på vårt servicesenter

Ricoh IT-servicesenter er vårt kompetansesenter for datasenter og infrastruktur. Vi arbeider døgnet rundt for å holde virksomheten din trygg og operativ.

Kontakt ossspace


Vi vil gjerne gi deg mer informasjon om våre produkter og tjenester. Kryss av i denne boksen hvis du samtykker til dette. Hvis du bekrefter at du vil motta informasjon, kan du når som helst avregistrere deg på vårt nettsted for kontaktpreferanser. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan vi bruker dataene dine, kan du lese vår personvernerklæring.