Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

IT-tjenester

I dag er informasjonsteknologi den viktigste drivkraften bak både virksomheten og kundeforholdet. Med den rette teknologien kan bedriften din bli den smidige og kunnskapsdrevne organisasjonen kundene dine etterspør.  

Hos Ricoh finner du en portefølje som kan bli en viktig strategisk bidragsyter for å nå  din bedrifts mål. Den kan skaleres for å bistå virksomheten din både nasjonalt og internasjonalt: Arbeidsplass, brukeropplevelse, forretningsintelligens, IT-infrastruktur og skreddersydde løsninger som gir økt omsetning, effektivitet og smidighet samt lavere risiko gjennom digital transformasjon.


 Workplace Solutions

Workplace Solutions

Har du lyst til å modernisere arbeidsplassen din og utstyre dine medarbeidere med verktøy for samhandling og produktivitet?   

Enten det gjelder utrulling av Office365, skalering av brukerstøtte nasjonalt eller internasjonalt for bærbare datamaskiner, stasjonære datamaskiner eller IoT-enheter, støtte av butikkutstyr på flere steder med klart definerte serviceavtaler, støtte til uteselgere med mobilteknologi eller ønske om å ta i bruk samhandlingsverktøy for å knytte sammen personer, så kan vi bistå på reisen.


Data og analyse

Vær smartere, få produktene raskere på markedet, kjenn kundene dine bedre, gi medarbeiderne kunnskap og innsikt, øk omsetningen. Få fart på intelligent forretningsdrift.  Vi har eksperter som kan sette dataene dine i arbeid for å låse opp verdifull kunde- og medarbeiderinnsikt med avanserte dataløsninger.

Data og analyse

Brukeropplevelse

Brukeropplevelse

Våre eksperter på intelligente applikasjoner, e-handel og portaler jobber innovativt sammen med våre kunder for å få fart på berikende teknologiopplevelser som leverer eksepsjonelt merkevare- og produktengasjement for dine medarbeidere og dine folk.


Infrastruktur

I dagens raske digitale verden dreier mange av dine mest kritiske operasjoner seg om teknologi. For å få transformasjonen i gang må infrastrukturen bak tilpasse og utvikle seg for å innfri de voksende kravene til din virksomhet.

Infrastruktur

Våre investeringer i global kompetanse og innovasjon

Å levere gode IT-tjenester handler ikke bare om å tilby de riktige løsningene. Investeringer i både kontinuerlig innovasjon og samhandling med våre kunder, betyr at vi kan levere kvalitet og skalere globalt.


Innovasjon, brukeropplevelse og agilt utviklingssenter

I samarbeid med kunder og ledende akademiske organisasjoner er våre eksperter, basert i vår Innovations Hub, spesialister på sentrale digitale opplevelsesteknologier og jobber for å transformere virksomheter og kunderelasjoner ved hjelp av teknologi.

Effektivitet og kvalitet på vårt servicesenter

Ricoh IT-servicesenter er vårt kompetansesenter for datasenter og infrastruktur. Vi arbeider døgnet rundt for å holde virksomheten din trygg og operativ.

Kontakt ossspace


Vi vil gjerne gi deg mer informasjon om våre produkter og tjenester. Kryss av i denne boksen hvis du samtykker til dette. Hvis du bekrefter at du vil motta informasjon, kan du når som helst avregistrere deg på vårt nettsted for kontaktpreferanser. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan vi bruker dataene dine, kan du lese vår personvernerklæring.