Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Sustainability Management Services

Har du et lite eller stort volum av dokumenter som skal håndteres? Ricoh har i alle tilfeller løsningene som gjør utskriftsflåten din og forretningsprosessene dine bærekraftige slik at du reduserer CO2-utslippene dine mest mulig og forbedrer de sosiale konsekvensene av handlingene dine. Sustainability management-tjenestene fra Ricoh hjelper deg med å effektivisere energibruken, spare på ressursene og øke menneskers velvære slik at du kan nå målene dine om å bli en bærekraftig bedrift på en måte som passer for organisasjonen din.


Sustainability Management Services-portefølje

Bærekraftighet står i sentrum for alt vi gjør, og vi tilbyr et utvalg av bærekraftige tjenester, produkter og produktfunksjoner som hjelper organisasjoner med å spare på energien, ressursene og øke menneskenes velvære.

Sustainability Management Services-portefølje

Programmet for forbedret bærekraft

Programmet for forbedret bærekraft

Dette er en praktisk og godkjent femtrinns konsulentprosess, og som er i tråd med interne retningslinjer og arbeidsprosesser. Programmet skal hjelpe organisasjoner å oppnå umiddelbare og målbare reduksjoner i CO2-utslippene sine, gjennom optimalisert dokumenthåndtering og arbeidsflyt.


Program for administrasjon av utgåtte produkter

Ricohs returprogram «Resource Smart Return Programme» gir deg mange muligheter for å returnere utgåtte deler og forbruksvarer fra kontor- og produksjonsskrivere i flere regioner.
Les mer om hvordan vårt returprogram hjelper oss med å utvikle vår sirkulære økonomi i brosjyren:

Program for administrasjon av utgåtte produkter