Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

RICOH Dynamic Workplace Intelligence

RICOH Dynamic Workplace Intelligence omfatter Ricohs komplette utvalg for kontorutskriftløsninger, designet for å hjelpe bedrifter med å bygge fremtidens arbeidsplass.

Dynamic Workplace Intelligence tar tradisjonelle kontorutskriftsløsninger til nye høyder ved å knytte pålitelig utskriftsmaskinvare sammen med smart programvare, skalerbar teknologi og sofistikerte applikasjoner for å gjøre den daglige arbeidsflyten enklere, raskere og sikrere.

Ricoh har i mange år bidratt til å hjelpe organisasjoner med å levere unike utskriftsresultater og dra nytte av digitaliserte arbeidsrutiner for økt effektivitet, produktivitet og konkurransefortrinn. Uansett hvor langt bedriften din har kommet innen digital transformasjon, kan Ricoh ta deg enda lenger med vår unike kombinasjon av intelligent teknologi, programvareløsninger og applikasjoner.

Dynamic Workplace Intelligence handler om å kombinere våre egenskaper, ved intelligent integrasjon av Ricohs maskinvare, programvare, applikasjoner og teknologi som muliggjør strømlinjeformet arbeidsflyt som oppfyller dine behov – slik at de ansatte kan fokusere på det de gjør best.

En smartere arbeidsplass betyr en smidigere, dyktigere og mer produktiv bedrift. Med RICOH Dynamic Workplace Intelligence er suksess garantert.

Ricohs intelligente økosystem

 • RICOH intelligente enheter

  RICOH intelligente enheter

  Skalerbar. Sikker. Bærekraftig. Enkel. Sikre arbeidsplassen din for fremtiden med RICOH intelligente enheter.

 • RICOH Intelligent Support

  RICOH Intelligent Support

  Denne allsidige og alltid tilgjengelige brukerstøtteplattformen gjør at enheten din er mer fleksibel og pålitelig enn noensinne, og sørger for fremragende, kontinuerlig ytelse.

 • RICOH Smart Integration

  RICOH Smart Integration

  Koble multifunksjonsskriveren til eksterne skytjenester slik at du kan arbeide smartere og øke produktiviteten.


Brosjyre for RICOH intelligente enheter

Brosjyre for RICOH intelligente enheter

Oppdag hvordan du kan sikre arbeidsplassen for fremtiden med RICOH intelligente enheter utstyrt med Always Current Technology

Last ned brosjyre


Brosjyrer for RICOH intelligente enheter

Brosjyrer for RICOH intelligente enheter

Lær mer om hvordan RICOH Intelligent Support fungerer

Download brochure


Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss