Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Ricoh administrert lokasjon

Ricoh administrert lokasjongjør at bedriften kan nyte godt av eksterne dokumenttjenester i egne lokaler. Vi er her for å sikre at bedriften har tilgang til nødvendige ressurser når behovet oppstår, slik at de ansatte står fritt til å fokusere på kjernevirksomheten. Vi tilbyr en rekke verdiøkende tjenester som gir tilgang til det siste innen teknologi og beste praksis som er mest relevant for bransjen.


Postrom som en tjeneste

Velkommen til det digitale postrommet, stedet hvor bedriften får økt dokumentkontroll, forbedret dokumentintegritet og effektiv, kostnadseffektiv postdistribusjon.

Postrom som en tjeneste

Print som en tjeneste

Print som en tjeneste

Øk produktiviteten og reduser driftskostnadene med vår administrerte utskriftstjeneste. Få tilgang til alle våre høykvalitets, raske utskriftstjenester internt.


Skanning og arkivering som en tjeneste

Forenkle dokumentbehandlingen og få rask, enkel tilgang til informasjon når behovet oppstår ved å gjennomføre overgangen til digitale arbeidsflyter.

Skanning og arkivering som en tjeneste

Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss