homeback to menu
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Graphic Communication
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Oversikt

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview
Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Audio Visual Managed Service


Etter hvert som måten vi arbeider på endrer seg, blir organisasjoner mer og mer avhengige av audiovisuell kommunikasjon. De ansatte bruker mer tid på møter, og effektiv administrasjon av audiovisuelt utstyr har derfor blitt en forretningsprioritet. Utkontrakter støttetjenestene for å sikre at de audiovisuelle systemene er effektive,  enkle å bruke og godt administrert.

Hovedfunksjoner og fordeler

Oppretthold hastigheten på arbeidsplassen ved hjelp av Ricoh

Ricoh drar nytte av markedsledende overvåknings- og kontrollplattformer for å støtte kundene med håndtering av utfordringene som behovet for handlingsbar intelligens bringer med seg. Ricoh leverer en alt-i-ett-løsning for alle kommunikasjonsbehov, og kan hjelpe deg med å utarbeide avanserte konferanseløsninger, implementere samarbeidsverktøy som gjør møtene mer engasjerende, administrere de fysiske og virtuelle møteområdene i et sikkert, skybasert miljø, og opprettholde bedriftens nye og eksisterende audiovisuelle systemer på en ekspertmessig måte.    


Ricohs administrerte AV-tjeneste leveres via følgende trinn:  

 • Rådgivning og systemdesign 
 • Innkjøp og implementering 
 • Administrasjon av fysiske og virtuelle møteområder 
 • Effektiv brukerstøtteavdeling og støtte på stedet 
 • Fjernadministrasjon av møterom og enheter    


Ricohs administrerte AV-tjeneste er tilgjengelig i tre ulike pakker og har ulike brukerstøttenivåer avhengig av bedriftens behov. Fra reaktiv respons på forespørsel til fjernovervåkning, eller levering av proaktiv overvåkning, kontroll og støtte på det mest omfattende nivå. Løsningen legger til rette for smartere styring av energiforbruk, funksjoner for romreservasjon og enhetsadministrasjon. Alle pakkene er enkle å implementere og understøttes av Ricohs omfattende nettverk av serviceteknikere.

Relaterte tjenester

 • Administrasjon av arbeidsplassen

  Administrasjon av arbeidsplassen

  Optimaliser den eksisterende, fysiske arbeidsplassen ved hjelp av administrasjonssystemer for arbeidsplassen som analyserer forretningsprosessene.

 • Digital Signage

  Digital Signage

  Administrer hele bedriftens kommunikasjon fra en enkel, sikker, skybasert plattform med Ricohs digitale signeringsløsninger.

 • Samarbeidsverktøy

  Samarbeidsverktøy

  Gjør møtene dine en multi-sensorisk opplevelse uansett hvor deltakerne befinner seg med Ricohs skreddersydde utvalg av samarbeidsverktøy.