homeback to menu
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Graphic Communication
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Oversikt

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview
Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Bedriftseier


Dra nytte av digital transformasjon som bidrar til vekst. Ved å implementere prosessautomatisering kan bedriftseiere øke effektiviteten og utruste salgsteam med digitale verktøy som bidrar til en personlig tilpasset kundeopplevelse, redusert betalingstid, og som gir kundene og leverandørene bedre resultater.

For at bedriften skal lykkes er det avgjørende at den klarer å beholde kundene og satser på vekst. Bedriftseiere som utnytter digital transformasjon kan bidra til at kundene, ansatte og leverandørene blir mer fornøyde, samtidig som de oppnår økt effektivitet og fleksibilitet som gjør bedriften bedre rustet for fremtiden. Ricoh kan hjelpe bedrifter med bedre kundekommunikasjon, samhandling mellom ansatte og motivasjon blant leverandører.

Harness transformation to power growth

 • Styrk kundeopplevelsen for å utvide virksomheten din

  Styrk kundeopplevelsen for å utvide virksomheten din

  Gi salgsteamene dine digitale verktøy slik at de kan kommunisere  personlig tilpasset innhold via flere kanaler på riktig tidspunkt og i riktig format, uansett hvor de jobber.

 • Oppnå raskere digital transformasjon

  Oppnå raskere digital transformasjon

  Utnytt prosessautomatisering for å redusere betalingstiden og for å kunne levere raskere resultater til kundene og leverandørene dine. Bli mer fleksibel og effektiv med bedre fordeling av ressursene dine.

 • Legg til rette for en spredt arbeidsstyrke

  Legg til rette for en spredt arbeidsstyrke

  Oppnå bedre samarbeid og effektivitet uten begrensninger. Hjelp de ansatte med å få en sømløs brukeropplevelse fra alle enheter og plasseringer. 

 • Skap bærekraftig vekst

  Skap bærekraftig vekst

  Bruk miljøengasjementet ditt til å tiltrekke deg nye kunder og medarbeidere. Reduser karbonavtrykket ditt med økt satsing på fjernarbeid og teknologi for prosessautomatisering.  

Fremtidig vekst i små bedrifter

Et innblikk i hvor stor betydning digital transformasjon har i utformingen av moderne arbeidsplasser, som gjør at ansatte kan jobbe fra hvor som helst, og at bedrifter kan legge grunnlaget for gode resultater også i fremtiden.
Small Business Future Growth - Thumbnail imageDigitaliserings hurtigtest

Digitaliserings hurtigtest

Hvor langt har din bedrift kommet i digitalisering?

Ta testenTa kontakt med oss

Snakk med en av våre eksperter for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å utvikle virksomheten din.

Kontakt oss