HJemTilbake til menyen
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Kontakt oss

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview

Communication Services

Å finne den rette balansen mellom det de ansatte ønsker (fleksibelt arbeid, mobilitet) og det bedriftens IT-tjeneste skal levere (sikkerhet, etterlevelse, standardiserte prosesser) er en utfordring for enhver bedrift. Hva om bare ett kontaktpunkt kan gi deg tilgang til de aller beste teknologiløsningene og systemene fra verdens ledende leverandører av samarbeidsløsninger? Ricoh gir en ny og unik måte å utnytte teknologien dine medarbeidere trenger for å jobbe smartere og øke produktiviteten.

Utforsk mulighetene dine: Løsninger og portefølje


Smarte møtesteder

Smarte møtesteder

Forbedre produktiviteten med Ricohs administrerte møtesteder. Fra fullt tilpassede møterom eller styrerom til bruksklare steder for små, uformelle møter - vi har en løsning som tilfredsstiller dine behov.

Les mer


Samarbeidsverktøy

Gjør møtene dine en multi-sensorisk opplevelse uansett hvor deltakerne befinner seg med Ricohs skreddersydde utvalg av samarbeidsverktøy.

Les mer

Samarbeidsverktøy

Digital Signage

Digital Signage

Administrer hele bedriftens kommunikasjon fra en enkel, sikker, skybasert plattform med Ricohs løsning for Digital Signage.

Les mer


Administrasjon av arbeidsplassen

Optimaliser den eksisterende, fysiske arbeidsplassen ved hjelp av administrasjonssystemer for arbeidsplassen som analyserer forretningsprosessene.

Les mer

Administrasjon av arbeidsplassen

AV Managed Service

Audio Visual Managed Service

Øk forretningsytelsen og lindre presset på IT-avdelingen ved hjelp av administrerte tjenesteløsninger for det audiovisuelle utstyret ditt.
Bedriftstjenester

Bedriftstjenester

Frigjør viktig forretningsinformasjon og skap skreddersydde arbeidsplassløsninger som driver produktivitet gjennom digital transformasjon.
SMB Solutions

SMB-løsninger

Voksende bedrifter trenger arbeidsplassløsninger som kan tilpasses og levere resultater med det samme. Ricohs SMB-løsninger er designet for rask iverksetting og skalerbarhet.
  • Interaktive tavler

    Interaktive tavler

    De interaktive tavlene fra Ricoh har skjerm med høy oppløsning og glatt underlag og er perfekte for å dele, utvikle og skrive ned idéer.

  • Projektorer

    Projektorer

    Ricoh har digitale projektorer for presentasjoner, kommunikasjon og samarbeid som passer til både møterom og konferansesentere.


Vil du vite mer?

Kontakt oss i dag for å diskutere behovene dine og hvordan vi kan forbedre arbeidsplassen din.

Kontakt oss