HJemTilbake til menyen
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Kontakt oss

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview

Digitale og automatiserte arbeidsflyter

Uansett hvor bedriften din befinner seg på veien mot digital modenhet, kan Ricoh hjelpe deg et steg videre slik at du kan dra nytte av enda flere fordeler. Med alt fra nødvendig maskinvare og programvare som gjør det mulig å digitalisere og automatisere de daglige arbeidsflytene, til å sørge for datasikkerhet og styrke virksomhetsetterretning, er Ricoh den eneste samarbeidspartneren du trenger for at bedriften din skal henge med i den teknologiske utviklingen.

Hvordan utvikle virksomheten med automatisering av arbeidsprosessene

Er du en tradisjonalist eller en teknologisk banebryter når det gjelder automatisering av arbeidsprosessene i virksomheten din? Vi har fastsatt fire viktige faser som bedrifter som din kan befinne seg i på veien mot digital modenhet og automatisering.

«Tradisjonelle» bedrifter har mye å hente fra automatisering av arbeidsprosessene, mens «teknologiske banebrytere» allerede drar nytte av fordelene med digitaliserte og automatiserte arbeidsprosesser, som økt effektivitet, produktivitet og konkurransedyktige fortrinn gjennom hele organisasjonen.

Det er imidlertid rom for å vokse, uansett hvilket nivå bedriften tilhører.  Finn ut hvilken fase bedriften din befinner seg i (og hvilken automatiseringstype du er) med en kort, interativ undersøkelse!


Eller les mer om de fire fasene nedenfor:

TraditionalistDigital Convert      Automation Expert Tech Trailblazer 

                       Tradisjonalist         Digital nybegynner     Automatiseringsekspert       Teknologipionér

Hva er automatisering av dokumentprosesser?

Se nærmere på hva automatisering av dokumentprosesser betyr og hvordan det kan endre virksomheten din med disse konkrete veiledningene.

Denne pakken er den ideelle veiledningen for virksomheter som ønsker å maksimere produktiviteten ved å automatisere dokumentprosessene i hverdagen, og tilbyr datadrevet innsikt om fordelene med automatisering av arbeidsprosessene og taktiske løsninger for å hjelpe deg med å komme i gang.

Inkluderer: 
Introduksjon til automatisering av arbeidsprosessene
Introduksjon til automatisering av arbeidsprosessene i regnskapsavdelingen
Introduksjon til automatisering av arbeidsprosessene i personalavdelingen

 • Managed Document Services

  Managed Document Solutions

  Skreddersydde løsninger som hjelper bedrifter å optimalisere informasjonsflyten og effektivisere dokumentprosesser

 • Commercial Printer

  Kommersielt trykk

  Integrerte, forbrukerorienterte løsninger som gjør det mulig å tilby kundene det nyeste innen utskriftsteknologi

 • Meeting Room Service

  Meeting Room Services

  Skap et mer produktivt og effektivt arbeidsmiljø ved å optimalisere utnyttelsen av møteromsfasilitetene.


Organisasjoner må forberede seg på den digitale overgangen

En overgang fra tradisjonell, papirbasert arbeidsflyt til digital drift kan føre til betydelig reduserte kostnader og forbedret driftseffektivitet. Minst like viktig er den positive virkningen på miljøstrategien.   

Å administrere dokumenter og informasjon på en bedre måte handler imidlertid om mye mer enn bare å innføre ny teknologi på bunnlinjen. Det handler om å forstå behovene til både bransjen og virksomheten, til prosessene og menneskene, slik at den teknologiske løsningen utgjør et harmonisk samspill med miljøet.  

Finn løsningen for din virksomhet

Det er bred enighet om fordelene med digitale arbeidsflyter og informasjonsbehandling, men det kan være skremmende å gå bort fra prosesser som er godt innarbeidet.

Med dokumenterte resultater fra endringsledelse i organisasjoner har vi den fagkunnskapen som trengs for å bistå virksomheten din med å innføre nye arbeidsmetoder. Vi forstår behovene til organisasjoner innenfor en rekke ulike sektorer, og samarbeider med deg for å finne ut hvilke prosesser og hvilken kurs som passer din virksomhet best.  

Legg om driften fra papir til digitalt 

Ricoh kan bistå med infrastruktur, veiledning og støtte i organisasjonens omlegging til nye arbeidsmetoder. Enten du er en liten, lokal bedrift eller et globalt foretak kan vi hjelpe deg med å utvikle informasjonsprosesser og arbeidsflyter som gjør virksomheten godt forberedt på en digital fremtid.   

 


 • Precision Marketing Services

  Precision Marketing Services

  Anvendbar innsikt og verktøy for persontilpasning som hjelper dere med å forbedre kunderespons og konverteringsrater

 • Managing Enterprise Output

  Managing Enterprise Output

  Sentralisert utskriftsstyring for å administrere når og hvordan dokumenter produseres og skrives ut i organisasjonen


Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Også i